All posts by forfatter

Besøk Luxemburg

Luxemburg er et av de minste landene i hele verden. Den ligger i Sentral-Europa, mellom Frankrike, Tyskland og Belgia. Så spør dette følgende spørsmål: Siden det er så mange store byer i nærheten, som Berlin, Amsterdam, Brussel og Paris – trenger du til og med å gi Luxemburg en sjanse? Er det noe unikt at du kan se der? Eller du kan bare hoppe over denne destinasjonen og reise et annet sted?
Vel, vi står fast på ideen om at du faktisk bør spare litt tid for å besøke dette landet også. Og tro det eller ikke, det er mange grunner til hvorfor du ønsker å gjøre dette. Først og fremst vil vi anbefale deg å besøke Petrusse Park i Alzette-dalen. Dette er et flott sted hvis du bryr deg om en tur – det er en vakker joggebane som du kan bruke hvis du ønsker å holde deg i form. Det er en liten elv som du kan glede deg over å se på – denne elven har flommet lenge, og det har gitt byen Luxemburg utsiktene som den har i dag.
Deretter bør du besøke Casemates du Bock. Under slottet som ble bygget på grunnlaget av byen, kan du finne svært lange tunneler. Hele opplevelsen kan føle seg litt klaustrofobisk, og til og med skummel for noen mennesker – men utsikten som du vil kunne se på slutten av disse tunnelene, vil gjøre det bra verdt å sjekke dem ut. Du vil kunne ta noen flotte bilder av deg selv og dine nærbilder – og av de vakre utsikten du vil beundre på på stedet.
Å gå på City Promenade Guided Walking Tour i Luxemburg kan være en smart ting å gjøre. Vi foreslår at du bruker muligheten til å finne en kvalitetsguide som vil kunne starte deg til byens historie. Du vil kunne lære mye, og du vil kunne se byen med egne øyne.
Sørg for å nyte oppholdet ditt i det vakre landet Luxembourg.

Beste alternativene til nyttårsfest

Det er utallige muligheter for å reise til når det gjelder nyttår. Dette er en tid da det er feiringer over hele verden, og folk er generelt i en jovial, vennlig stemning. Så faktumet er at du ikke vil gjøre feil, uansett hvor du går til, hvis du ønsker å ha en flott tid på nyttårsaften.
Men hvis det er en viktig ting når det kommer til noe feiring av noe slag – det er å tilbringe det med dine nære. Betydningen av familie og nære venner kan ikke overvurderes – så kanskje det er på tide at du ære dette bindet og nyte natten med de nærmeste menneskene i livet ditt.
Det er imidlertid noen av dere som ønsker å feste litt mer på nyttårsaften. I dette tilfellet er det faktisk mange alternativer for deg. Uansett hvor du bestemmer deg for å reise – sjansen er at du finner steder hvor du vil kunne feire nyttår.
Du kan besøke Thailand og hovedstaden i Bangkok. Her finner du mange steder hvor du kan feire – du kan til og med besøke noen av torgene i byen, og du vil kunne ha det gøy med folk fra alle turer av livet. Du vil kunne danse på populær musikk til beina dine feiler deg, og når hele opplevelsen avsluttes, vil du finne ut at du virkelig har hatt en fin tid.
De fleste liker å reise til et fjernt sted for nyttårsaften – de finner feiringene i hjemlandet sitt kjedelige og mangelfulle. Så hvis du er et av disse menneskene, kan du alltid hvile komfortabelt ved å vite at du kan gå til jordens fjerne hjørner hvis du vil – og at du vil kunne finne folk som feirer anledningen. Så uansett hvor du bestemmer deg for å reise til – du vil ha det gøy på nyttårsaften, periode. Vi håper at du vil ha en flott tid, og vi ønsker deg et godt nyttår!

Kom deg rundt i Japan

Japan er et land i Øst-Asia. Det er allment kjent som huset til den stigende solen – som det er det mest østlige landet på verdenskartet. Men har dette landet noen form for potensial når det gjelder å være turist i den? Selvfølgelig gjør det, og på mange forskjellige nivåer. Nedenfor finner du noen av grunnene til hvorfor du går på ferie til Japan, være den smarteste tingen du kan gjøre på fritiden.
Det første du kan gjøre i dette vakre og fryktinngytende landet er å klatre på Mount Fuji. Dette er et flott sted som praktisk talt tar pusten fra deg. De severdighetene som du vil se fra toppen av Mount Fuji, forblir dypt innebygd i minnet for resten av livet ditt. Et morsomt faktum om Mount Fuji i Japan er at det er et UNESCO verdensarvsted, så det betyr at stedet er anerkjent for sine naturlige skjønnheter. Det er et flott sted for deg å ha litt foto ops og ta noen bilder med familie, venner, eller til og med på egen hånd.
Neste ting – du kan gå til Arashiyama Monkey Park Iwatayama. Hva tror du du kan gjøre her? Du kan selvfølgelig leke med apekatter! Apekatter er morsomme, intelligente skapninger og de bor på dette stedet. Tenk igjen på de utallige fotomulighetene som du vil kunne ha på dette stedet mens du spiller med apekatter. Du vil få utallige liker på dine sosiale nettverksprofiler – det er sikkert!
Karaoke er en øvelse som kommer direkte fra Japan. Hvis du elsker å synge i en gruppeinnstilling, så sørg for å besøke noen av karaoke-partiene som er organisert rundt Japan. Du vil kunne synge ditt hjerte og ha det gøy med andre mennesker. Det er en fin måte å nyte tiden din mens du er her i landet.
Så, som du kan se, er det praktisk talt utallige ting du kan gjøre for å nyte under ditt opphold til det fulle mens du er i Japan. Ha det gøy å gjøre det!

Bli kjent med Spania

Å besøke Spania har en lokke for mange mennesker. Det er mange vakre byer i dette landet som du kan reise til, men hvis det er ett sted du må besøke mens du er i Spania, må det være Madrid. For de av dere som ikke vet, er Madrid hovedstaden i Spania og er en av de største, vakreste byene i landet. Det er mange ting du kan gjøre mens du er der – og vi anbefaler deg å sjekke det ut om det er mulig.
Det første du må gjøre mens du besøker den berømte turistboulevarden Gran Via. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre mens du er her. Det finnes kjøpesentre, restauranter og barer. Disse alle tilbyr en flott måte for deg å bli kjent med byen fra nært hold. På en gitt dag er det sjansene for at gatene vil swarming med turister, så du vil kunne se folk fra hele verden, i tillegg til de innfødte spanjolene. På Gran Via er det til og med kasinoer – så hvis du ønsker å teste lykken, kan du veldig godt gå inn i en av dem.
Og hvis du vet noe om Spania, vet du at dette landet praktiserer praktisk talt spillet av europeisk fotball eller fotball. Og Madrid er en hovedstad i fotball – en av verdens største fotballklubber finnes her. Vi snakker selvsagt om klubben Real Madrid. Hvis du vet noe om fotball, så har du definitivt hørt om uten tvil den største spilleren i verden akkurat nå – Cristiano Ronaldo. Du vet også at han spiller for Real Madrid. Så, hvis du har tid, og hvis du liker fotball, så foreslår vi at du går og ser et spill på Real Madrid-stadion Vincente Calderon. Du vil virkelig være i en godbit, som vanligvis i alle spill i Real Madrid, er stadion fullt av Real Madrid-fans som har kommet for å støtte deres favorittklubb.
Madrid er mye mer enn shopping og fotball, men du må se dette selv. Grip øyeblikket og gå dit så fort du kan!

Kommer til Phuket

Det er mange steder rundt om i verden som du kan besøke på ferie. Hvis du ønsker å gå på en fantastisk strand og nyte under solens varme stråler, bør du definitivt besøke øya Phuket.
For de av dere som er uinformert, er Phuket funnet i Thailand i Sørøst-Asia. Det er rett og slett et av de mest populære turiststedene i verden. Hvorfor skal du besøke dette stedet?
Vel, for en, har du allerede fortalt oss at du er en fan av strender. Så Phuket er et flott alternativ for deg å besøke. Det er flotte pebble strender som du kan besøke hvis du er ute etter en svømmetur. Den thailandske solen skinner ganske varmt, og du vil ha en flott tid på en av de mange strendene på Phuket.
Også, det er mange alternativer for deg hvis du ønsker å nyte et travelt byliv. Tross alt er Phuket et kraftig turiststed, og folk fra hele verden besøker dette stedet på årsbasis. Hvis du ønsker å møte nye mennesker fra hele verden – så prøv å gjøre det på Phuket.
Det er mange restauranter, barer, kafeer, klubber og mange andre underholdningssteder som du kan besøke på dette stedet. Det er også verdensklasse Muay Thai treningsleirer. Faktisk trente Georges St. Pierre tidligere weltervekt og mellomvektsmester, Muay Thai i en treningsleir på Phuket, slik at han kunne forberede seg på sine kamper. Hvis du noen gang har blitt fascinert av kampsportens verden, så lærer du Muay Thai på Phuket, er et stort potensial for deg.
Og du vil også ha mange andre ting du kan gjøre på Phuket. Tross alt vil fantasien være din eneste grense når det gjelder å oppleve øya. Vi håper at du vil finne tid og penger for å komme og besøke dette stedet, og at du vil ha et hyggelig opphold mens du er her. Mange besøkte dette stedet i fortiden – og et stort flertall av dem var imponert over hva Phuket har å tilby.