Category Archives: Uncategorized

Noen av de beste stedene å besøke i Kina

I dag vil vi fremheve noen av de mest fantastiske stedene som besøkende som tilbringer ferien i Kina utforske og nyte. Hvis du går på en tur til Kina, aldri gå glipp av å besøke disse attraksjonene.
Vekk fra de populære monumentene nesten lagt til i mange reisepakker til Kina som Terracotta Soldiers, Great Walls of China og Den forbudte by, vil vi kaste lys over flere og flere monumenter som er ganske fantastisk og er for alltid verdi et besøk.
Potala Palace ligger på toppen av Huangshan-fjellet i Lhasa-byen i det kinesiske Tibet og blant monumentene som vanligvis besøkes av et stort antall besøkende som reiser rundt i Kina.
Potala Palace ble etablert så tidlig som på 1700-tallet e.Kr., og ligger rundt 3700 meter over havet. Den viktigste bygningen av palasset består av tretten etasjer med en høyde på 117 meter.
Det er også Victoria port plassert på Hong Kong Island som er preget av sin fantastiske natur. Dette er grunnen til at mange besøkende som reiser til Kina ville gå for et besøk til havnen som også er omtalt for å være vert for mange parker og fremtredende hager.
En annen bemerkelsesverdig beliggenhet å besøke i Kina er Li-elven som er en av de lengste i landet, og det tiltrekker seg mange besøkende som nyter ferien i Kina. Elva er 266 kilometer lang og breddene er preget av fantastiske naturlige scener av fjell, trær og skoger.
Blant de beste monumentene i Kina er det også Leshan Giant Buddha. Plassert i byen Sichuan, er denne store statuen av Buddha den største steinen skåret av Buddha i hele verden. Synet av Leshan Giant Buddha ble vervet i kloden av verdensarvsteder i UNESCO i 1990.
Den store Leshan Giant Buddha statuen er syttien meter i høyden og bredden mellom skuldrene er rundt tjueåtte meter. Høyden på ørene er rundt sytten meter og høyden på hodet er rundt femten meter. Dette store stykke arkitektur og kunst forbløffe besøkende som turnerer Kina.
Hvis du er ute etter et annet sted å utforske for besøkende som reiser til Kina, er det Magao Cave. Disse hulene ble plassert i byen Dunhuang, og ble oppdaget i det fjorten århundre e.Kr. Grottene har noen fantastiske veggmalerier som er anslått å dekke et overflatested på 45.000 kvadratmeter. Dette synet ble inkludert til UNESCOs verdensarvliste i 1987.

Fantastiske ferieplasser å besøke i Japan

Japan er en av de berømte besøkende destinasjoner. Med sin fantastiske skjønnhet, rolige elv og frodige grønne området, tiltrekker denne øynasjonen millioner av besøkende fra hele planeten hvert år. I tillegg til sin naturlige skjønnhet, tilbyr Japan også avslappende innkvartering, tonnevis av friluftsaktiviteter og historiske steder å besøke.
Som det er mange kjente steder å besøke i Japan, inkludert verdensarvsteder, museer, naturlige monumenter, historiske steder og nasjonale geoparker, må du planlegge turen taktfullt for å nyte alle stedene. Noen kjente steder å besøke er oppført nedenfor:
Himeji slott
Himeji slott kalt White Heron Castle er et beste eksempel på prototypisk japansk slott arkitektur. Slottet har et nettverk av åttitre bygninger, inkludert porter, korridorer, lagerhus og tårn med nyeste defensive systemer fra føydale perioden. Det er det mest sett slottet i Japan og en av de primære UNESCO World Heritage steder i landet. Når du besøker Japan, prøv å være vitne til skjønnheten i hans historiske slott som skildrer føydale perioden og japansk slott arkitektur system på en ekstraordinær måte.
Nikko
Det er kjent besøkssted som har en rekke populære templer og helligdommer. Da det ble utviklet som et fjellsted, ble det mer kjent blant de besøkende. Som byen er omgitt av sjarmerende skoger, fredelige fjell og bekker, et stort antall besøkende besøker Nikko som ligger i fjellene i Tochigi Prefecture.
Fuji-fjellet
Fuji-fjellet regnes som en av de hellige fjellene er et berømt turiststed for besøkende. I 2009 klatret rundt 31 000 fuji-fjellet. Den øverste perioden for å gå opp Fuji-fjellet er fra juli til august. I tursesongen kan du ta deg til overnatting og andre fasiliteter for å tilby en utmerket turopplevelse for besøkende. Hvis du planlegger å besøke Fuji-fjellet i høysesongen, må du reservere flybilletten for å avvise unødvendig forsinkelse senere.
Matsumoto slott
Matsumoto slott også kjent som kråkeslott er plassert i byen Matsumoto. Det er en av de berømte slottet i Japan sammen med Himeji og Kumamoto. Den vannfylte vollgraven gjør den spesiell fra andre slott. Det skildrer skjønnheten i tradisjonell japansk arkitektur på en spesiell måte. Det er også oppført som nasjonal rikdom i Japan. Det er et flatland slott som det er bygget på en slette i stedet for på en bakketopp.

Resa till Portugal

Portugal är ett europeiskt land som placeras på den lberiska halvön i sydvästra delen av Europa. Södra och västra Portugal är hörn av Atlanten, vilket ger den några av de mest dramatiska kusten i väst.
Portugal gränsar bara ett land, Spanien, som utgör resten av Liberias halvön.
Portugal är ett mycket trevligt land att besöka – främst för alla personer som är förälskade i skaldjur. Längs hela kusten finns anmärkningsvärda restauranger dedikerade till matlagning färsk fisk. De flesta restauranger är prissatta med söta portioner. När du har mat i Portugal glöm inte att prova det fantastiska lokala vinet.
Medan Portugal är känt för port, är fantastiska viner hemodlade i regioner norr om Lissabon och Porto.
Om du är i några av de mer kända besökare platser är det klokt att göra en bokning. Det är också praxis i Portugal att inkludera en 5 – 10 procent tips för servitörer.
Engelska talas till stor del i hela Portugal och lokalbefolkningen är mycket vänliga. Ett stort urval av engelskskrivna tidningar kan köpas i de flesta av de större tidningskiosker.
Portugal är ett land rikt på historia och konst. Arkitekturen i Portugal ändras från område till område. Romarna var de första att lämna efter sig sin förbättrade strukturella design. Muslimska inkräktare från Nordafrika under 700-talet har också berikat arkitekturen i södra Portugal. Portugal är full av fantastiska tempel, kyrkor och gamla byggnader. Vissa gamla byggnader är restaurerade och förvandlas till stora hotell.
Hotell i Portugal finns gott om turiststäder och besökare, men på landsbygden kan de vara sällsynta. Om du reser via den portugisiska landsbygden planera din resa i god tid.
Sportlov kan fås när som helst på året. Medan portugiserna är till stor del i fotboll, kan de flesta marina sporter sökas längs hela kusten. Om du letar efter en Portugal golf semester bör vara överst på listan. De flesta av de bästa golfbanorna i Portugal finns i Algarve-området, som har en status som en av Europas bästa golfdestinationer.
Algarve-området i Portugal, som ligger i södra delen av landet, är den bästa platsen att besöka när som helst på året. Klimatet håller sig varmt året runt och den natursköna kusten erbjuder ett stort utbud av marin aktivitet.
Fiske är ett bästa sätt att leva för många i Portugal. Varje år under augusti månad arrangeras en stor fisk- och skaldjursfestival av en av hamnarna i Algarve.

Flotte og uvanlige steder å besøke i Kina

Hvis du er ute etter en distinkt og en rik reiseopplevelse, er Kina stedet å være. Dette store landet gir reisende en rekke steder som er svært forskjellige fra andre i alle aspekter mulig. Selv om du velger å utforske to eller tre steder i Kina med rette, er det en best sjanse for deg å se et helt annet sett av levemåter, kulturer og tradisjon. En annen beste ting om Kina er, at selv om du er en på et stramt budsjett kan du administrere bare i landet, og det er mye mer å se enn bare Den kinesiske mur og storby kjøpesentre. Her er noen av de beste stedene å besøke i Kina:
Bortsett fra de berømte og godt opplyste byene, har Kina å tilby gamle byer som er fullpakket med rolige omgivelser og tradisjonell kinesisk arkitektur. Old Lijiang er en av slike gamle kinesiske byer som har en sjarmerende folkekultur knyttet til dem. Denne fantastiske byen har et utvalg av rustikke kanaler og kinesiske tradisjoner og kulturer som har vært i stand til å holde seg borte fra den ekstreme moderniseringen i Kina har opplevd det siste tiåret. Lijiang har mer enn tre hundre broer, svært gamle steinbyggende gater og sjarmerende naturlandskap. Alle disse spesifikasjonene gjør denne byen til et best valg for å oppleve det forskjellige Kina.
I motsetning til Lijiang, kanalbyen, her er noe som definitivt vil sjokkere deg. Plassert i hjertet av byen Guangzhou er det vakre Afrika, et ekstremt fantastisk kjøpesenter som omhandler engros forretningsinteraksjoner. Det er kjent som lite Afrika som her vil du finne mer enn 20.000 handelsmenn som tilhører land som Ghana, Nigeria, og andre afrikanske land. Disse handelsmenn har dannet sin egen kultur og vil være klar til å diskutere for deg om deres liv historier og reiser, gir et innblikk om deres liv i Kina.
Når du besøker Beijing, prøv å flytte bort fra de nye gatene og utforske landsbyene, ikke veldig langt fra den store byen. Cuandixia er en av de største landsbyene som ligger rett ved siden av Den kinesiske mur, og er svært kjent for sine gårdshus som har blitt bevart ekstremt godt av folket. Denne landsbyen er mer enn fire hundre år gammel og gir deg en følelse av den kinesiske landsbygda, som kommer et hyggelig sjokk etter at du besøker hovedstaden Beijing.

Fantastiske steder å besøke i Mexico

Mexico er det sørlige området i Nord-Amerika og har den største spansktalende befolkningen i verden. Det er fantastiske steder å besøke i Mexico som gjør det til en av de beste tropiske ferier. Med de forskjellige tropiske pakkene som gir deg valget mellom å utlede maksimalt ut av ferien, kan man ha en livserfaring. Det er forskjellige steder og aktiviteter der ferierende kan fordype seg i, og noen av dem å nevne er:
Xcaret (andre er i seg selv)
Man må besøke denne øko arkeologiske parken som ligger i Rivera Maya, nær Cancun. Det er netter viser som engasjerer mer enn tre hundre skuespillere på scenen. De forteller deg historien om Mexico siden før-spansk tid til dagens dag, og man ville nyte de lyse kostymer og dans i denne atmosfæren. Nyt pre-hispanic ball spillet og den bemerkelsesverdige charro feiring hendelsen. Besøkende kan ha en minneverdig tid på å turnere det høyreorienterte underjordiske vannet, naturlige bassenger og strender. Man kan også svømme og nyte med delfiner, som anses å ha den nærliggende åndelige og sosiale koblingen til mennesker som matchet til alle andre sjødyr. Det er en sommerfugl paviljong, meksikansk kirkegård og korallrev akvarium som er verdi å se og vite.
Chichen Itza Maya Runins i Yucatan
Man kan se de mest sjarmerende Chichen Itza Maya ruinene plassert i det nordlige området av Yucatan halvøya. Relikviene til Chichen Itza ligger på et kalksteinplatå. I før-colombiansk tid var Chichen Itza en storby bygget av mayasivilisasjonen. 7. juli 2007 regnes Chichen Itza som en av planetens 7 underverker. Også i 1988 ble det anerkjent med World Heritage Place status. Man kan nyte den eventyrlystne klatre til pyramiden og oppleve en fantastisk utsikt over jungelen fra toppen.
Xel-Ha og Tulum
Tulum er et arkeologisk sted i Rivera Maya, kalt som lommebokbyen. Det har sjarmerende utsikt over det karibiske havet og gir de besøkende en best utsikt. Byen ble grunnlagt av de store mayaene. Det er den eneste pyramiden i planeten som er plassert på toppen av en klippe. Xel-Ha er igjen et arkeologisk sted for mayasivilisasjonen i Quintana Roo. Xel-Ha-parken er en fascinerende vanntemapark som har verdens største naturlige akvarium. Gi deg selv en sjanse til å svømme, samhandle og til og med leke med delfiner, skilpadder, fargefisk, rokker og andre. Ferierende generelt nyte sitt hjerte ut i denne fantastiske vann verden.
Xplore
Dette er en naturopplevelsespark som ligger i Elven A Maya, bare noen få minutter fra Playa del Carmen. Man kan utforske den levende fantastiske blå verden under bakken. Det er et best sted hvor man ville få sjansen til å beundre de fantastiske geologiske formasjonene. Gjør deg via kalksteingrottene og nyt rafting og svømming i det klare blå vannet. Man er virkelig spellbound av de beste omgivelsene til himmelske stalaktitter og stalagmitter. Det er en av de beste attraksjonene, som besøkes og nytes mest av den besøkende som kommer over hele planeten.