Category Archives: Uncategorized

Beste ting å gjøre i Kina

Kina er et gammelt land som finnes i Asia. Det er hjemlandet til en av de eldste sivilisasjonene og kulturen i menneskehetens historie. Så det gir perfekt mening at det vil være en smart ting å gjøre for deg å besøke dette landet på ferie hvis du har tid til det. Det er flere ting du kan gjøre her som vil hjelpe deg med å ha det bra. Vi vil nevne noen av dem i denne artikkelen.
Det første du må gjøre når du er i Kina, er å besøke hovedstaden i Beijing. Beijing er en av de største byene i hele landet, og det er nasjonens sete, så du vil definitivt ha noe å se der. Du kan besøke mange kinesiske nasjonale restauranter hvor du kan glede deg over det vakre kinesiske kjøkkenet, du kan gå rundt og beundre den unike kinesiske arkitekturen, eller du kan bare gå ut og møte nye mennesker, danne nye relasjoner som kan hjelpe deg senere liv.
Hvis du besøker Kina, er en av tingene du må gjøre uansett hvem du er, å besøke den såkalte Forbudte byen. Dette er et sted som var sete for mange kinesiske dynastier, og det er stedet som er uten tvil best kjent i hele Kina. Du vil kunne forundre og klassen og følelsen av kulturen som det gamle kinesere hadde – og det vil være et bilde for deg og dine nærmeste.
Hvis Kina er kjent for en ting, så måtte det være Kinas mur. Dette er en struktur som ble bygd på kinas gamle grenser av keiserne, og hensikten bak den var å hindre de uopphørlige angrepene fra Hun og Mongolske stammene fra nord. Du kan også ta flotte bilder på dette stedet, så vær så snill å ta med kameraet ditt!
Og uansett hvem du er, tror vi at du vil elske opplevelsen du har i Kina. Vi anbefaler deg å utsette ikke lenger og prøve å besøke dette vakre landet så snart som mulig!

Nyt ferien i India

Hvis du ønsker å gå på ferie i India, bruker vi denne muligheten til å gratulere deg med valget. Dette er et stort land hvor du kan ha mye moro uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. Men du kan være forvirret med hva du skal gjøre når du er her i landet. Vel, vær ikke redd, fordi vi er her for å hjelpe deg. Vi vil kompilere en liste over noen av de beste tingene du kan gjøre i India.
Det første stedet vi anbefaler deg å besøke er Gali Paranthe Wali i Delhi. Hvis du er en fan av mat og en gourmet, så er det mange grunner til hvorfor du bør besøke dette stedet. Dette stedet er det indiske kjøkkenet, og du vil kunne spise noen av de fineste delikatesser som hele landet har å tilby. Og hvis du ikke er en god fan av god mat, bør du besøke stedet bare for å se og oppleve hele atmosfæren. På en gitt dag er det mange mennesker som krysser gatene i nærheten, og du vil se folk fra alle turer av livet gjør det. Dette er et sted du må besøke mens du er i India.
Et annet sted du må besøke i India er Akshardham tempelet, igjen i Delhi. Dette er en struktur som kan blende deg med sitt noe “andreverdige” utsikt. Det er en fascinerende struktur, minst sagt, og du vil kunne ta mange bilder her. Hele synet og atmosfæren vil bli etset inn i minnet så snart du kaster ditt første blikk der. Vi anbefaler deg å besøke dette stedet med familie og venner som de alle sannsynligvis vil stå i ærefrykt for dette vakre tempelet i India.
Nå er det mange andre ting du kan gjøre hvis du bestemmer deg for å gå til India, men vi tror at du har nok for nå. Du vil kunne finne andre ting å gjøre når du er der. Vi håper at du vil ha mye moro i India!

Nyt ditt opphold i Indonesia

Indonesias land finner du i Sørøst-Asia, i nærheten av Australia, og er det største øylandet i hele verden. Faktisk består dette landet av rundt 17.000 enkelte øyer som er spredt i havet. Det er også hjemmet til rundt 225 000 000 mennesker. Så, hvis du ønsker å reise til et eksotisk sted, så er det langt verre alternativer for deg å velge enn Indonesias land.
Og det er utallige ting du kan gjøre her hvis du ønsker å nyte oppholdet ditt. Det første vi anbefaler at du gjør når du er der, er å gå og surfe på Kuta-stranden. Denne stranden er en av de mest kjente i hele Indonesia, og folk kommer hit fra hele verden for å lære å surfe. Dette stedet tilbyr den beste starten når det gjelder å ha nybegynner leksjoner i surfing som bølgene er milde nok til dette formålet. Du vil kunne finne mange instruktører som vil lære deg å surfe for en liten avgift.
Når du kommer til Indonesia, bør du spare litt tid til å besøke Borobudur-tempelet. Dette stedet er et UNESCO verdensarvsted, og det er en stor turistattraksjon som fortsetter å tiltrekke besøkende fra hele verden. Hvis du er en fan av fotografering, er dette det perfekte stedet for deg å gå seg vill i håndverket din. Hele tempelet tilbyr et fenomenalt syn, og du vil også oppdage at naturen i nærheten er imponerende.
Du kan også gå og sole deg på Pulau Weh i Aceh. Også dette er et populært turistmål, ettersom hele området er rife med eksotisk sjøliv, inkludert noen sjeldne megamouth haier. Hvis du ønsker å slappe av under solen, er det få steder i verden som er bedre enn dette stedet.
Så kan du se at det er gode muligheter for at du har det gøy og nyte oppholdet i Indonesia. Vi tror at du definitivt vil elske ditt opphold her, og du vil ikke kunne vente med å komme tilbake dit når du kommer hjem.

Å ha en flott tid på Phuket Island

Hvis du ønsker å ha en fantastisk ferie på et eksotisk sted, så er det et reisemål du burde besøke, uansett hvem du er. Vår personlige anbefaling til deg ville være å besøke Phuket Island. Dette er et kjent turist-hotspot i Thailand, og folk fra hele verden besøker det på årsbasis.
Så hva kan du gjøre på Phuket-øya? Mange ting. For en, kan du være en fan av stranden. Vel, hvis du faktisk er en fan av strender, så vil du elske ditt opphold på Phuket. Faktisk er det noen av de vakreste strendene i verden som kan bli funnet på denne øya. Hvis du ønsker å sole seg under den varme thailandske solen – så er det ikke noe bedre sted for deg å gjøre dette i Thailand enn på Phuket.
Det er også noen få Muay Thai treningsleirer du kan finne på Phuket. Faktisk er det noen få som er helt i verdensklasse når det gjelder kvaliteten på tjenesten de tilbyr. Så, hvis du noen gang ønsket å lære kampsport, foreslår vi at du prøver Muay Thai på Phuket. Det er også sportsaspektet ved Muay Thai – du kan konkurrere med andre utøvere og teste din mettle i en av verdens mest hardcore sport.
Det er mange kafeer og klubber og restauranter hvor du kan nyte deg selv. Restaurantene tilbyr noen av de beste thailandske matene som du finner overalt i landet, og du vil også kunne få et natteliv som vil parallelt med Bangkok.
Så, uansett hvem du er, tror vi at det definitivt vil være noe for deg å nyte hvis du går og besøker Phuket Island, i Thailand. Hvis du går dit vil du mest definitivt ha tiden av livet ditt, og du vil komme hjem til en ny person. Minner som du vil opprette på dette stedet, vil være me

Besøk Luxemburg

Luxemburg er et av de minste landene i hele verden. Den ligger i Sentral-Europa, mellom Frankrike, Tyskland og Belgia. Så spør dette følgende spørsmål: Siden det er så mange store byer i nærheten, som Berlin, Amsterdam, Brussel og Paris – trenger du til og med å gi Luxemburg en sjanse? Er det noe unikt at du kan se der? Eller du kan bare hoppe over denne destinasjonen og reise et annet sted?
Vel, vi står fast på ideen om at du faktisk bør spare litt tid for å besøke dette landet også. Og tro det eller ikke, det er mange grunner til hvorfor du ønsker å gjøre dette. Først og fremst vil vi anbefale deg å besøke Petrusse Park i Alzette-dalen. Dette er et flott sted hvis du bryr deg om en tur – det er en vakker joggebane som du kan bruke hvis du ønsker å holde deg i form. Det er en liten elv som du kan glede deg over å se på – denne elven har flommet lenge, og det har gitt byen Luxemburg utsiktene som den har i dag.
Deretter bør du besøke Casemates du Bock. Under slottet som ble bygget på grunnlaget av byen, kan du finne svært lange tunneler. Hele opplevelsen kan føle seg litt klaustrofobisk, og til og med skummel for noen mennesker – men utsikten som du vil kunne se på slutten av disse tunnelene, vil gjøre det bra verdt å sjekke dem ut. Du vil kunne ta noen flotte bilder av deg selv og dine nærbilder – og av de vakre utsikten du vil beundre på på stedet.
Å gå på City Promenade Guided Walking Tour i Luxemburg kan være en smart ting å gjøre. Vi foreslår at du bruker muligheten til å finne en kvalitetsguide som vil kunne starte deg til byens historie. Du vil kunne lære mye, og du vil kunne se byen med egne øyne.
Sørg for å nyte oppholdet ditt i det vakre landet Luxembourg.