Category Archives: Uncategorized

Kommer til Phuket

Det er mange steder rundt om i verden som du kan besøke på ferie. Hvis du ønsker å gå på en fantastisk strand og nyte under solens varme stråler, bør du definitivt besøke øya Phuket.
For de av dere som er uinformert, er Phuket funnet i Thailand i Sørøst-Asia. Det er rett og slett et av de mest populære turiststedene i verden. Hvorfor skal du besøke dette stedet?
Vel, for en, har du allerede fortalt oss at du er en fan av strender. Så Phuket er et flott alternativ for deg å besøke. Det er flotte pebble strender som du kan besøke hvis du er ute etter en svømmetur. Den thailandske solen skinner ganske varmt, og du vil ha en flott tid på en av de mange strendene på Phuket.
Også, det er mange alternativer for deg hvis du ønsker å nyte et travelt byliv. Tross alt er Phuket et kraftig turiststed, og folk fra hele verden besøker dette stedet på årsbasis. Hvis du ønsker å møte nye mennesker fra hele verden – så prøv å gjøre det på Phuket.
Det er mange restauranter, barer, kafeer, klubber og mange andre underholdningssteder som du kan besøke på dette stedet. Det er også verdensklasse Muay Thai treningsleirer. Faktisk trente Georges St. Pierre tidligere weltervekt og mellomvektsmester, Muay Thai i en treningsleir på Phuket, slik at han kunne forberede seg på sine kamper. Hvis du noen gang har blitt fascinert av kampsportens verden, så lærer du Muay Thai på Phuket, er et stort potensial for deg.
Og du vil også ha mange andre ting du kan gjøre på Phuket. Tross alt vil fantasien være din eneste grense når det gjelder å oppleve øya. Vi håper at du vil finne tid og penger for å komme og besøke dette stedet, og at du vil ha et hyggelig opphold mens du er her. Mange besøkte dette stedet i fortiden – og et stort flertall av dem var imponert over hva Phuket har å tilby.

Opplev Malaysia

Å gå på ferie i Malaysia er noe som alle bør gjøre minst én gang i livet. Dette er et flott sted fullt av potensial for turister, og det kommer ikke som noen overraskelse at mange mennesker besøker dette landet på årsbasis. Så, hva er noen ting du kan se frem til under ditt opphold i Malaysia?
Først av alt, vil vi anbefale deg å gå og sole deg i Langkawi. Dette er en av øyene i Malaysia, og den er bebodd av mer enn 60.000 mennesker. Dette er faktisk en av de mest populære bryllupsreise destinasjonene rundt om i verden. Du vil kunne gjøre alle slags ting på ulike nivåer av budsjett. Solen skinner sterkt på denne øya, slik at du blant annet kan sole deg. Hvis du ønsker å få en brunfarge, så er det langt verre steder du kan gå til for dette formålet.
Tunku Abdul Rahman nasjonalpark er ditt neste sett med destinasjoner som du bør besøke mens du er i Malaysia. Dette er et sett med 5 separate øyer vi snakker om, og du kan besøke dem alle med en ferge. Noen av øyene blir nesten uberørt, og noen andre er travle med aktivitet og folk. Du kan gå på tur på disse øyene, og du vil like mye som de har å tilby.
Du kan også besøke byen Kota Bharu. Dette er en av de mer konservative delene av Malaysia, og dette er grunnen til at mange ikke klarer å besøke dette stedet mens de er her i landet. Men dette er en feil, da dette er en kulturelt utviklet by, og du vil ha mye å se mens du er der. Det er mange moskeer og kongelige palasser som vil imponere fantasien din. Men du må være litt mer forsiktig skjønt, siden kleskode er litt strengere i denne byen enn i resten av landet.
Så, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, vil du ha det morsomt når du besøker Malaysia. Nyt oppholdet ditt!

Ting å gjøre i Amsterdam

Å reise på ferie til Europa krever planlegging. Tross alt kan Europa veldig godt være et av de minste kontinenter, men det er ekstremt tett. Det er sete for en stor del av menneskehetens historie, så det er mange steder du bør besøke og se.
Men hvis det er et sted vi anbefaler deg å besøke, uansett hvem du er, er det Amsterdam-byen i Nederland. Dette er rett og slett en av de vakreste byene i hele verden – så det er ingen skade i å besøke den mens du er på og om å krysse over hele Europa.
Første ting først – vi nevner det beryktede Red-Light District of Amsterdam. Prostitusjon er lovlig i Nederland, og RLD er et av de mest anerkjente stedene hvor du praktisk talt kan handle for prostituerte. Selvfølgelig, hvis du ikke er typen person som ønsker å benytte seg av en prostituert – dette er fortsatt et sted som vil pique din nysgjerrighet, da de røde lysene vil gi opp fantasien din.
Som en motsetning til dette er Amsterdam en av de mest kulturelt rike byene i verden. Så kan du gå til det berømte Museumplein i Amsterdam, et sted hvor du kan sjekke ut noen av de største museene i Europa. Vi anbefaler at du sjekker ut Van Gogh-museet, samt Rijksmuseum. Og hele parkområdet på Museumplein i Amsterdam er et flott sted å være uansett hvem du er.
Deretter kan du ta en ferge og sjekke inn på NDSM – et sted hvor unge mennesker samler opp og holder arrangementer med musikk og graffiti, blant annet. Selvfølgelig burde du ved nå vite at luke er fullt lovlig i Nederland – så folk som tilfeldigvis røyker marihuana på gatene, er ikke noe du burde bli overrasket over når du er i Amsterdam.
Og dette er bare en liten del av alle de tingene du vil kunne se i den vakre byen Amsterdam. Ha det gøy å besøke dette nydelige stedet!

Besøk Tivoli i København

Hvis du ønsker å se de mest eksotiske, vakreste stedene på jorden, så burde København definitivt være på din liste. Dette er hovedstaden i det europeiske landet i Danmark, og det har noen av de nevnte stedene i verden som du bør reise til.
Og hvis du faktisk kommer til København, er det ett spesielt sted du må besøke. Det er den berømte Tivoli i København. Dette er et sted hvor noen av de største kreative sinnene i historien, som Hans Christian Andersen og til og med Walt Disney har fått sine beste ideer. De kom til dette stedet og ble forelsket i Tivoli.
Uansett hvem du er, vil du like det her. Men ikke bare tenk at det er planter her – det er også førsteklasses arkitektur, restauranter og til og med temapark rides.
For musikerne blant dere og de lidenskapelige musikelskerne, vil du være glad for å vite at det finnes musikkprogrammer på dette stedet. Du vil kunne høre musikk fra forskjellige typer – og alle vil høre noe de vil like.
Mange mennesker finner at de nyter atmosfæren i hagen med det formål å spise. Mat i naturen er en veldig hyggelig aktivitet for mange mennesker, og du vil kunne ha en piknik i hagen med vennene dine og nærliggende, og selv på egen hånd hvis du ønsker det. Men det er også mange restauranter hvor du kan ha utsøkte matvarer. Det er restauranter hvor de serverer ekte dansk mat, og det finnes restauranter som serverer delikatesser fra hele verden. På begge måter vil du føle deg mild etter ditt opphold her.
Tivoli er selvfølgelig noe du må se for å kunne vite hva de handler om. Men København er en strålende by som har så mye mer å tilby. Du vil ha tiden av livet ditt hvis du besøker dette stedet, uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. Det er et virkelig magisk sted, og du vil ha gode minner om det når du besøker det, for resten av livet ditt.

Nyter livet i Dubai

Hvis du ønsker å reise til Dubai, da er du på rett spor til å ha den tiden av livet ditt. Uansett om det er for en uke eller for en måned eller for et par dager-Dubai har potensial til å endre livet ditt til det bedre. Og i det minste, vil du definitivt nyte ditt opphold der uansett hvem du er. Så, hva kan du gjøre for å ha det gøy i Dubai?
Det første du må gå en gang der, er Burj Khalifa-kjent som den høyeste tårnet i verden. Det er hele høy-på 828 meter i høyde, er det en skjønnhet å se. Du kan ta bilder av den, og selfies av deg selv og dine nære de med tårnet i bakgrunnen. Men skjønnheten av det er det faktum at du kan klatre til toppen og se Dubai fra himmelen. Det tilbyr praktfulle severdigheter for turister, og du vil bli positivt fortryllet av det du ser nedenfor fra høydene på Burj Khalifa.
Vi vil holde ting enkelt, neste sted som du bør besøke er ikke så langt fra Burj Khalifa selv. Det er den berømte Dubai Mall, et sted hvor du kan praktisk talt gå seg vill. Den har ikke mindre enn 1 200 butikker fra de mest kjente merkene rundt om i verden. Og det er ikke mindre enn 150 restauranter som tilbyr deilig mat for deg. Hvis du vil shoppe og kjøpe klær og annet utstyr for deg selv, så er det langt verre steder som du kan besøke enn Dubai Mall.
Dubai Fountain er en verdensberømt attraksjon som ligger i nærheten av både Burj Khalifa og Dubai Mall. Dansen farvann fra fontenen kan klatre opp til utrolige 150 meter opp i luften, og under visningene i en gitt dag vannet danser til melodi av musikken som spiller i bakgrunnen. Det er et fantastisk syn som du vil huske for alltid.
Det er mange flere steder som du bør besøke når du er i Dubai-det er et flott sted for enhver turist å besøke. ha det gøy!