Klar til å reise Europa i neste ferier

Europa er et av de beste stedene som folk elsker å oppdage på sine ferier. Det er veldig mye sant at ingen kan utforske Europa i en tur fordi det strekker seg over en lengre geografi tilbyr 1000s av vakre steder som kan inneholde elver, fjell, kulturarv, museet, dyreliv, underverkene i verden, og menneskelig utviklet bygninger. Og for å oppdage alle disse, kan du reise til Europa flere ganger i livet ditt.

 

Europa er et vakkert sted hvor man kan gå alene, med familien, med venner og med ektefelle for bryllupsreise. Sveits er stedet som et newlywed par vil oppdage noen fine bilder mens du spiller i snø, gjør og kaster snøballer på hverandre, og så videre. Making kjærlighet vil være på sjarm i penvær Sveits mens det naturens skjønnhet vil skape situasjoner belysning romantikk.

 

Sveits er ikke bare målet å reise i Europa. Det er mange destinasjoner som er sentrum for attraksjon for mennesker fra hele verden. En de beste måtene å reise til Europa er kontakt et reisebyrå og få en Europa tur pakken, som strekker seg rundt en måned og dekker rundt 7 til 10 destinasjoner.

 

Reisebyrå vil ta seg av alle dine behov, fra transport til hotellrom til steder du må besøke. Faktisk er stedene som du vil besøke allerede oppført i deres pakke så du kan også gjøre en beslutning basert på stedene som står oppført i pakken. For eksempel ville et newlywed par ikke være interessert i en pakke som dekker mange museer; paret vil være interessert i romantiske steder som Sveits. Noen andre steder å besøke når du reiser til Europa er Paris, Roma, Barcelona, Budapest, Berlin, Lisboa, Madrid, Amsterdam og Vienna.

Reise til Thailand for ultimat moro

Vil gjøre ferien uforglemmelig for hele livet? ja! Du må reise til Thailand fordi dette er landet hvor folk fra hele verden kommer for moro med familie, venner og ektefelle. Millioner av turister kommer hit hvert år på ferier og utforske forskjellige steder, det er ikke mulig å forestille seg det hele Thailand på en reise av noen dager.

 

Tross er bor her for billig som du kan tilbringe en natt på bare $5 til $25 i et pensjonat eller en resort. Bortsett fra det, kan du ha mat hele dagen i bare $1 til $5 og som også tradisjonell thailandsk mat på gaten matboder. Ikke kinesisk mat eller andre matvarer som Pizza Burger, osv. Hvorfor mate deg på Pizza, Burger, nudler, etc. Når du i Thailand. Du er i Thailand, har smak av lokal thailandsk mat å få smaksløkene gå med glede.

 

Selv om du har allerede hatt thaimat på dyre restauranter i ditt land, får du en stor forskjell i smak. Mat til lokale gateliv er ikke bare billig kostnader men rikere på smak i forhold til hva du får i en restaurant. Addisjonstegn, du trenger ikke tenke på hygiene fordi millioner av mennesker på Thailand forbruker gate mat og de er perfekte.

 

La oss ha noe med moro. Når du er i Thailand, har du mange måter å nyte. Hvis du trenger å slappe av så venter Bangkok på deg med spesielle thaimassasje. Ta spesielle thaimassasje og deretter flytte til en strand og strekke kroppen mens du får fordelene med solstråler og ser på vannsporter som andre mennesker nyter. Etter slappe av, hvis du vil ha en god tid på natten og deretter steg til teknisk avanserte puber og diskoteker.

Reise til Thailand med disse Money Saving Tips

Når du er klar til å reise til Thailand, kan du vite noen spare penger. Så, får her du noen fine penger lagring tips særlig når du kommer her alene og for en lengre periode som en måned eller mer. Her er tips

 

Overnatting

 

Når du setter ditt første skritt på landet i Thailand i Bangkok så det første som kommer i kanskje er hvor jeg blir. Du har mange alternativer hvis det er ingen mangel på penger. 5-stjerners hoteller er alltid åpne for å ønske deg velkommen, men når du har behov for å spare penger, må du flytte mot landsbygda hvor du kan få et rom for rundt $5 til $10 per natt til per dag. Men hvis du ønsker et rom med aircon så har en titt på små hoteller i byen hvor du må bruke rundt $15 til $25 per dag.

 

Mat

 

Etter overnatting blir kostnadene som kan være tung på lommen mat. Hvis du har valgt å bo på et hotell i byen da du ikke kanskje ønsker å bestille mat det fordi det vil være kostbart; nesten dobbelt i forhold til gaten mat. Når du er i Thailand så hvorfor ikke du smake lokale thaimat har gateliv. Maten er ikke bare billigere, men du vil føle den ekte smaken av Thailand også.

 

Transport

 

Så, når du er i Thailand på en lang ferie så du bør ikke bruke personlige taxi fordi det vil koste deg mye. Og hvis tar personlig taxi bare på grunn av sikkerhet formål så du ikke skal være bekymret fordi kollektivtransport i Thailand er trygt. Videre er offentlig transport mye billigere og lett tilgjengelig enn personlig taxi. Du kan få en hel dagspass også.

 

Få fordeler av happy hour

 

Når du reiser til Thailand, som begrepet Happy hour hvor du tilbys mat, drikkevarer, etc på halvparten av prisen. Dra nytte av at.