Thailand travel guide og tips

Thailand er et rike i Sørøst-Asia eller Vietnams halvøya å være mer presis. Denne eksotiske tropiske land er rik med varierte naturskjønnhet, enestående historiske og kulturelle monumenter, varme hav, fantastiske strender, velsmakende mat, uforglemmelig Uteliv og underholdning. Et interessant faktum om dette vakre landet er at selv om den har rike historie det har aldri blitt kolonisert.

Thailand er en ledende verdensomspennende reiser kraft i flere tiår nå. Noen av årsakene til det er passende klima som kan beskrives som tropical-varmt og fuktig. Temperaturen i løpet av januar er rundt 20 til 22 Celsius grader (68 til 72 Fahrenheit) under juli 29 til 31 C (84 til 88 F) som gjør det perfekt for å besøke hele året.

Det er mange populære destinasjoner i Thailand vil vi nevne noen av dem så du kan ha litt grunnleggende informasjon om dette utrolige landet.

Bangkok-hovedstaden også byen engler er den største byen i Thailand. Den ligger ved elven Menam (Chao Phraya-elven) og den har en befolkning på over 9 millioner innbyggere. Det er mer enn 2000 hoteller i Bangkok som snakker om retningen mot turister. Noen av de interessante som du kan se det er Suan Pakkad Palace (område med tradisjonell Thai hus som en gang tilhørte Thai kongefamilien), Grand Palace (kompleks av bygninger med fantastisk arkitektur) og hjem emerald Buddha statuen og statuen av Kinnon monsteret, Wat Arun (Biddhist-tempelet som er et av symbolene på Bangkok).

Phuket Island-den største øya i Thailand og for mange turister den vakreste øya i verden. Det er kjent for de utrolige strendene og mange andre mindre øyer rundt (som Phi Phi Island). Dessuten kan du besøke det berømte temapark kalt Phuket Fantasea eller Simon Cabaret. Du kan også se noen av templene som Wat Chalong kjent for de vakre maleriene i den.

Koh Samui-dette er en eksotisk øy verdt et besøk. Det ligger på den sørøstlige kysten i Thailand og et sted som tilbyr fantastisk mat, flott thaimassasje, attraktive strender og billig underholdning.

 

Hva du bør vite før du reiser til Thailand

Thailand har vært et populært reisemål spot for mange turister, og med god grunn, som landet er full av pene faktorer og underholdning. Muay Thai, en av de mest populære kampstiler i verden, en kampsport som fokuserer tett albuen streik og spark, er en innfødt sport til dette landet, som viser hvor mye av en påvirkning Thailand kan ha resten av verden. Mens reiser til Thailand kan virke ideelle og kanskje spennende og spontan, er det noen faktorer du bør kjenne igjen og lære, du ikke disrespect eller forvirre noen kulturer eller steder når du går til Thailand.

 

Ting du bør vite om Thailand

 

Kultur – Thailand er et monarki med en angitt konge, og med dette faktum, er det mye et kultursjokk for de som ikke brukes sammen med de øverste myndighetene som samsvarer med en king’s kjennelse. Med dette oppsettet finnes det noen ting som er forskjellig i Thailand, i motsetning til andre land som Amerika for eksempel. Spill er bare tillatt bestemte dager i uken, dager som er avklart og håndheves kongen. Linjene ikke er gjort i Thailand, i stedet samles innbyggerne rutinemessig i store folkemengder vente tjenester eller leisures. Kulturen blander tungt religion med regjeringen, Vokt hvis du snuble over religiøse seremonier eller tilber, dette kan sees som respektløs hvis du ikke kledd for slike hendelser. Et siste notat, det er settsom råolje og barbarisk å spise elementer med en gaffel, prøv å bruke skjeer når du spiser noen av Thailand.

 

Den folk-For det meste, innbyggerne i Thailand er godt respektert og mannered, mye at det kan virke merkelig hvis noen tilfeldig snakker til deg. Thailand er kjent for å ha mange sjenerøs og hjelper mennesker, noe som er mer tonet hvis du faktisk forstå og forstå offisielle språket er Thai. Innbyggerne er vanligvis fint, blir taxisjåfører ofte målrettet for svindel krav, som de vil rutinemessig forkaste områder som blir stengt de kan tjene mer provisjon.

 

Andre ting – Thailand er et fantastisk land, men det er faktorer som skal vurderes før du slipper tusenvis av dollarsto besøk. Se etter gode hoteller, som mer fattigere steder i Thailands har kakerlakker og andre usikre og uhygieniske forhold. Prøv å forstå grunnleggende om Thai språk, da dette vil gjøre det enklere for deg å snakke med innbyggerne i Thailand.

De beste stedene for strender og awesome byer

Thailand er en av de beste reisemålene for strender og fantastiske byer. Strendene er en stor attraksjon for turister. Været her er moderat temperaturen er rundt 25-30 grader og perfekt for enhver turist. Den hvite sanden strendene lokke de reisende å spille ulike vannsporter og. Det krystallklare vannet er en fantastisk opplevelse av svømming med fisk. Snorkling, jet ski, Para seiling er noen av mest kjente vannsportene som tar sted Thailand strender. Thailand har blitt traveller’s reisemål og tilbyr rekke pakker til rimelige priser.

 

Chiang Mai er en by i NordThailand og Sommerpalasset til kongen av Thailand i denne byen sammen med andre små landsbyer. De buddhistiske templene i denne byen er en stor attraksjon, som skinne som gull i himmelen. Ayutthaya og Sukhotahi ligger i SørThailand og bør ikke bli savnet enhver tilstand. Disse byene anses som verdensarvsteder på grunn av hundrevis av gamle buddhistiske templer som vedlikeholdes vakkert.

 

Bangkok by er hovedstaden i Thailand og regnes som et stort turistmål. Det er velkjent for sin gåtefulle natteliv og museer. Wat Pho er den største og eldste tempelet i Bangkok. Spesialitet av dette tempelet er reclining Buddha, som er 46 meter lang. Phuket er også en flott by å besøke. Selv om det er mindre enn Bangkok og mindre kommersialisert også, har mange berømte feriestedet øyer for turister. Berømte vanlige månen festivalen ved glitrende, du besøke Ko Pha Ngan. Du kan reise til Thailand med stor letthet. Du vil alle typer service fra de mest luksuriøse de rimeligste. Thailand tar seg av hver typer reisende, og dette er hva gjør det en av de beste reisemålene i verden.

Thailand-beste reisemål

Thailand er et flott reisemål for å planlegge en ferie. Dette landet har mange alternativer som vil gjøre den reisende oppleve selv morepleasurable.Millions av reisende besøker Thailand hvert år. Det er ingen andre land som kan erstatte den rike arven og kultur med mangfoldet og tradisjon thatThailand besitter. Forbløffende naturskjønnheten og gjestfriheten skiller den fra de andre reisemålene.

 

Været i Thailand er varmt og fuktig. Februar til mars er den ideelle tiden å besøke Thailandas man kan besøke alle de vakre strendene og øy i Thailand for å nyte dem til kjernen. Men juli og November ville ikke være et godt alternativ for turister.Man bør alltid planlegge forhånd for reise til Thailand som det er en flott destinasjon og er enkelt å bestille billige avtaler når reservert forhånd.

 

Thailand er en turist-land, er alltid av flybillettene dyrt det meste i januar og juli. Forhåndsbestille vil sørge for at thetickets er tilgjengelige og til rimelige priser. Når beslutningen er tatt ikke tilbake fra å besøke kysten øyene og områder å utforske skattene gjemt spesielt for deg å finne ut.

 

Thailand har massevis av naturen og skjønnheter som skal besøkes uten mislykkes. Men hvis du er ny til Thailand og vet ikke mange steder å besøke, kan du bestille en pakke for deg som vil sørge for at du besøker best av stedene i Thailand. Disse pakkene er tilgjengelig over hele Thailand og selv online. Du kan gjøre bestillinger før du kommer til Thailand, som willtake av alle detaljer som losji og ombordstigning inkludert mat og sightseeing. Pakken kommer i ulike kategorier fra den rimeligste til de mest luksuriøse seg. Det avhenger av turister og budsjettet når beslutter slik pakke.