Reise til Thailand

Thailand er et flott sted å reise for ferie og fritid. Det ligger i Asia og er en av de mest besøkte stedene forhold til turisme. Grunnen som Thailand har blitt populært i den siste tiden er den naturlige skjønnheten hotellet til sine besøkende. Fantastisk strender og høye fjell gjør det en drømmereisemål for alle. Den solfylte hvite sandstrender med turkis blå slapper og lindrer sinnet og kroppen til kjernen.

 

Hver reise trenger penger, og dette er en viktig drivende faktor i reise. Thailand er en pengebesparende alternativ for noen turister med gode ideer for reise. Thailand er et land som består av små, men unike byer. Disse byene har mye å tilby sine turister avhengig av deres smak. Man kan til Bangkok som er hovedstaden i Thailand og en svært travel by også. Byen har en stor flyplass og de fleste av flyreiser opererer fra denne airport selv. ; en besøke Bangkok; Når du planlegger en Thailand tur. Nattelivet i Bangkok er svært livlig og folk fra ulike deler av verden kommer til å oppleve den.

 

Thailand er smilets land og de lokale folk er veldig ydmyk av natur. Den viktigste inntektskilde for disse lokalbefolkningen er turisme, og dette er også en av grunnene til deres ydmykhet. Bortsett fra dette de er tilhengere av buddhisme og forkynne undervisning i Lord Buddha. Det er mange arv templer gjort til minne om Herren Buddha sammen med stor skulpturer å vise sin takknemlighet til ham. Det er mange sportsog aktiviteter som kan gjøres for å nyte fritiden. Siden landet er kjent for sine strender er det vannsport som kan gjøres med en sneak peak marine livet i Thailand.

Billige måter å reise i Europa

Europa er hjem til mange kjente byer, tettsteder, øyer, fjell osv. De mest besøkte byene i Europa er Barcelona, Paris, Roma, London, Lisboa, Budapest, Praha, Moskva, Berlin, Vienna og noen andre som har flere millioner besøkende hvert år. Dessuten besøk hovedstaden av de største landene i Europa, folk ofte liker å reise til noen mindre steder i land som Hellas, Spania, Kroatia, Makedonia eller Portugal når det gjelder sommerferien og når de leter etter vinteren sentre de Sveits, Østerrike og Frankrike. Kombinasjoner og muligheter til å reise i Europa er uendelige. Det er noen veldig billig kort som kan hjelpe deg reise nesten overalt i Europa og disse kortene siste måneder. Det er ikke nødvendig å gjøre en detaljert plan før du reiser til Europa, men det er alltid lurt å ha en generell reiseplan for å spare tid og sikre at du ikke glipp av de viktigste stedene.

 

Transport

 

Hvis du har tid og du planlegger å reise rundt i Europa i flere uker kan det være et godt alternativ til å kjøpe railbillett samt noen billige flyreiser fra visse populære flyselskaper som Easy Jet, Wizz Air, Ryanair, Vueling osv. Den største buss operatøren i Europa er Eurolines og de som leter etter en billig alternativ bør sjekke Orange måter. Jernbanenettet i VestEuropa dekker nesten alle store byer mens denne formen for transport brukes mindre i ØstEuropa. De mest utviklet jernbane systemene kan finnes i Tyskland (Deutsche Bahn), Frankrike (SNCF) og Spania (Renfe).

 

Overnatting

 

Vandrerhjem er definitivt det beste alternativet for unge mennesker i alderen 16 til 35, selv om noen eldre mennesker kan finne dette alternativet nyttig også. Du kan bruke Internett for å finne herberger og bestille ditt opphold. Selvfølgelig antall hoteller er mye høyere og de som har råd til bor Hotell har ikke problemer med å finne en i Europa. Prisene hotell og vandrerhjem er høyere i Paris, London, Barcelona og Amsterdam.

 

Mat

 

Det er vanligvis tre kilder til mat europeiske: vanlig restauranter, gatekjøkken og supermarkeder.

Travel Europa i et rimelig budsjett

Europa er stor nasjon og er svært kjent blant de reisende. Mange reiser til Europa hvert år for å nyte sin skjønnhet og natur. Men det er et budsjett begrensning som nesten alle. Det første som kommer til hjernen er airfare. Dette reserveres på forhånd for å en god rabatt, mens flyselskapet prisene har dukket opp nesten alle land inkludert europeiske land. Billige airfare kan hvis de satt i noen hjernen til den. Det er mange ingen dikkedarer budsjett flyselskaper tilgjengelig. Disse flyselskapene er billigere enn de vanlige bærere.

 

Men disse flyselskapene bruke flyplasser som er ca femti miles fra byen. Dette gjør det billigere, men reiser til den viktigste byen kan bli dyrt, og dette bør legges til kostnadene til reise. Men for flyselskapene som la passasjerer i den viktigste byen denne reise kostnader vil bli kuttet ned. Det kan også være vanskelig hvis du savner et fly og er strandet i en liten flyplass uten tilgang til mat leddene etter en viss tid.

 

Bortsett fra flyselskaper er Euro skinnen også et godt alternativ og billig også. Euro skinnen defineres i hele Europa og også interiøret hvor flyreiser ikke er tilgjengelig. hvis du planlegger å se Europa med krok og hjørne Euro rail er ditt valg. Du kanskje noen rail passerer som vil gjøre reisen mer billig og enkelt. Du trenger ikke å kjøpe en billett hver gang du reise via Euro jernbane. Du kan også gjøre en stor reiseruten med Euro skinnen og gjøre alle arrangementene før ditt besøk. En jevn reise er en god og avslappende reise. Det er ikke et godt alternativ til å kjøre floke mens ferie.