Noen fantastiske ferie destinasjoner i Europa

Europa er et av de minste, men mest viktig kontinentene på planeten vår. Ordet Europa gjør at folk tror om forskjellige ting. Noen folk tror om vakre byer der. Andre forestille grønne enger og fruktbare daler. Det er også folk som tenker historie og kunst. I alle fall lover Europa definitivt utmerkede ferieopplevelse som du ikke finner på noen annen verdensdel. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av din neste tur i Europa, har vi laget en liste over steder du kanskje vil besøke mens du er der.
Roma
Roma er hovedstaden i Italia og en av byene som vanligvis vises på populære europeiske turer. Roma har alltid vært et populært reisemål for turister mest på grunn av sin kunstneriske attraksjonene og opprinnelige tradisjonene. Vi bør ikke glemme at Roma har et rikt arkeologiske tilbud også. Besøkende vil få en sjanse til å nyte noen av de mest praktfulle kunstsamlinger fra nesten hver periode av menneskelig sivilisasjon. Byens vakre arkitektur kan være vitne til steder som Paletine Hill, Peterskirken, Ostia Antica og mange museer ligger i Vatikanet.
Barcelona
Dette kan ikke være en hovedstad, men Barcelona er like viktig og vakker som de velkjente europeiske hovedstedene. Barcelona alene er en magnet for millioner av besøkende fra alle deler av verden hvert år. Denne byen er hjem til noen av de mest berømte heritage stedene i verden, inkludert Hospital de Sant Pau og Park Guell. Dette er også en by fullpakket med historiske strukturer, strender, parker og andre interessante steder. Beste er at du kan velge mellom super luksuriøst hotell og rimelig vandrerhjem når det gjelder overnatting. Velg alternativet som passer ditt budsjett best.
Budapest
Når folk tenker på Europa, fokusere de vanligvis på den vestlige delen av denne fantastiske kontinentet. Øst-Europa er imidlertid meget vakker og attraktiv for. Ifølge noen erfarne reisende er ta en tur i Europa uten å ta den hovedstaden byen i Ungarn i det en stor feil. Budapest har unik arkitektur som blander både vestlige og østlige arkitektoniske stiler. Hvis du leter etter noen gode eksempler på denne arkitekturen så ser for Nagyteteny Castle Museum, Castle Hill og den parlamentsbygningen.
Lisboa
Portugal, spesielt hovedstaden i landet, er et svært attraktivt reisemål, men for noen grunn det er ofte glemt reisende. Faktum er at Lisboa har gode overnattingsalternativer og prisene er generelt lavere enn prisene i andre europeiske byer. Den eneste ulempen er at du må se etter en billig transport for en stund. Når du kommer i Lisboa, ta deg tid til å sjekke alle attraksjonene i denne byen inkludert Vasco de Gama Tower, Oceanarium og Zoo. Det er mange museer i denne byen hvor du kan lære mer om den fantastiske historien til denne byen Lisboa var en gang en av de mest aktive havnene i Europa.

Thailand-Land av gleden

Thailand, eller Siam er som det ble en gang kalt, et fascinerende land i hjertet av Sørøst-Asia. Turister er jag å Thailand gjennom hele året. De besøker Thailand øyer og strender spesielt de hvor kjente filmer som “Anna og kongen” eller “Broen over elven Kwai” ble filmet. Ingen ønsker å gå glipp av denne svimlende landskap som disse stedene tilbyr.
Arkitektur i Thailand
Foruten fascinerende sandstrender, kan du besøke noen av mange imponerende buddhistiske templer ligger i Thailand. Wat Phra Kaew anses å være den helligste av dem, og det ligger i komplekset av kongens slott. Det vert verden berømte emerald Buddha-statuen og denne statuen er faktisk dekket med oransje ikke smaragd. Mange thailendere og turist er lys pinner foran statuen fordi det anses at denne bevegelsen bringer lykke.
Transport i Thailand
Thais anbefaler vanligvis å bruke en taxi eller en tuk-tuk når du reiser i byer. Transport er vanligvis billig. Denne bilen ser mye som en tricycle tuk-tuk er en veldig interessant turistattraksjon. De beste sjåførene av Tuk-tuks kan gjøre en veldig interessant kjøreopplevelse for turister.
Uvanlig markedene i Thailand
Du finner svært uvanlig markeder i hovedstaden i Thailand-Bangkok. De er faktisk flytende markeder. Disse flytende markeder er en ekte attraksjon og du kan velge ulike markeder som tilbyr fisk, frukt og selv orkideer.
Thai massasje
Hvis du velger å besøke Thailand finnes det en ting som du ikke gå glipp av mens du er der-thaimassasje. Denne verden berømte massasje vil definitivt hjelpe deg å slappe av og tømme tankene. Prisene for én økt er svært rimelig og du vil mest sannsynlig har en mer massasje før du kommer tilbake til ditt hjem.
Nattelivet i Thailand
En annen ting som gjør Thailand stor er nattlivet som Thailand har å tilby. Du kan besøke mange forskjellige cocktail barer, restauranter og klubber som tilbyr programmer for enhver smak. Du kan ofte se gruppe jenter danser rundt klubbene og lytte til ulike typer musikk. Thailand er et land som tilbyr mye moro og underholdning.
Dette er noen av tingene som du kan oppleve i Thailand. Utforske dette landet, nyte vakre solnedganger og gå på en av de vakreste strendene i verden. En tur til Thailand vil definitivt være noe som du vil huske!

Beste nasjonale og historiske parker i Thailand

Planlegger du å besøke Thailand for et par dager med familie eller venner? Hvis ja da først av alle gratulasjoner for gjør denne beste beslutningen fordi jorden, Thailand er en av de vakreste sted med mange natur og destinasjoner som er enestående med andre steder i verden. Blant flere attraksjoner, vil du finne nasjonalparker og historiske Parker som de mest attraktive stedene som her du vil oppleve unike ting som ikke kan sees andre steder. La oss ta deg gjennom noen av de mest kjente nasjonale og historiske parkene Thailand:

 

Erawan nasjonalpark: denne parken ligger i Thailand, vest. Den viktigste attraksjonen i denne parken er Erawan Falls, som er en vann faller. Det ligner Erawan, en treledet elefant hinduistisk mytologi.

 

Khao Yai nasjonalpark: denne parken ligger i Nakhon Ratchasimaprovinsen, som ligger i den østlige delen av landet. Det er den tredje største parken Thailand. Den viktigste attraksjonen i denne parken er dyreliv som elefanter, bjørner og mye mer.

 

Sukhothai Historical Park: Det ligger i det nordlige Thailand. Her kan du se ruinene av Sukhothai, som 13 og 14tallet var hovedstaden i Sukhothai. Inne i parken, vil du se om 26 templer og en slottet.
Kao Sok nasjonalpark: det er den største urskog Thailand. Det er for de som ønsker å den virkelige følelsen av naturskjønnheten i Thailand. Denne parken har over 5% av de totale dyreartene som tiltrekningen av denne parken.

 

Ayutthaya Historical Park: Det er en historisk park hvor du se ruinene av andre hovedstaden i Siam. Denne hovedstaden ble grunnlagt i 1350.

 

Mo Ko Chang nasjonalpark: Ligger i Trat provinsen, som i det østlige Thailand. Dette national park har over 50 øyene, eller du kan si det er utviklet med 50 øyer. Med frodig skog og fredelig miljø, vil her du oppleve best av Thailand her.

 

Dette er topp parker i Thailand utforskes når du reiser her.

Beste asiatisk mat smak når du reiser til Asia

Asia er beste etableringen av Gud på jorden. Det har det største mangfoldet med så mange vakre steder å besøke og utforske. Fra frodige jungelen store fjellene til snø dekket hills til vakre strender vakre kultur mat. Overalt i Asia, vil du finne noe unikt per kultur og skjønnhet. Selv maten du smake på noen av de asiatiske landet har en perfekt blanding av kultur, lokale ingredienser, urter, krydder, og viktigst kjærlighet. I asiatiske land, er mat kokt med kjærlighet og servert med kjærlighet som økt smaker også.
La oss se på noen av beste foten smak når du reiser til Asia. Avhengig av hvor du reiser i Asia, vil mat du smake variere. Så, her er noen av de beste matvarerne noen beste asiatiske land.
Mat for India: hver stat i India har sin egen spesielle mat, som betyr at du får mye smak. Og hvis du ønsker å få smaken av alle typer indisk mat på ett sted, så gå til Old Delhi, en mini India. Eller for spesielle, besøke en bestemt tilstand. For eksempel, hvis du vil smake Punjabi mat (rajma, chole bhature, naan, sarso ka saag, gjør ki roti, lassi, etc) så gå til Punjab. For å få smaken av Biryani og Kababs, gå til Lucknow eller Hyderabad. For å få smaken av Dosa, Idli og andre slike retter, gå til Sør-India.
Mat Thailand: Hvis du har planlagt en tur til Thailand så du må smake Ped Thai, Khao Ped (venn ris med bruk av lokale urter og krydder), Pad-Krapow Moo Saap (stekt basilikum og svinekjøtt), Gaeng Keow Wan Kai (grønt Kylling karri) og Kai Med Ma Muang (kylling med cashewnøtter).
Mat Kina: Hvis du reiser til Kina, en av de vakreste stedene i Asia, så du ikke bør ignorere kinesiske nudler. Nudler er spesialitetene til Kina, som er populær over hele verden, men den virkelige smaken av nudler med lokale krydder er bare her.
Har du favorittmat når du reiser til Asia, spesielt til de ovenfor nevnte stedene.

Attraksjoner i Thailand som du reiser med glede

Thailand er en av de vakreste stedene jorden og turist destinasjon flekker. Når vi snakker om et førsteklasses reisemål i SørøstAsia deretter topplassering er tatt av Thailand, og det er en grunn bak dette også. Her finner du vakre strender som er merket med blå flagget, som betyr det krystallklare vannet vil være din attraksjon. Her finner du tykke skogen hvor tilbrakt en stund er alltid en glede. Og når vi snakker om matlaging av Thailand, er det mange alternativer.

 

Bortsett fra strendene og mat, har det alltid vært en førsteklasses attraksjon for turister som elsker kulturelle og historiske steder med stor historie å utforske. Året blir Thailand millioner av turister fra hele verden, som betyr her kan du oppleve et mangfold av kultur, men selv etter enn Thailand har blitt beholdt sin unike kultur og mennesker som elsker å hjelpe turister.

 

Skjønt, Thailand har flere steder å besøke, det første tingen å gjøre når du reiser her er ned hvor du ellers du kan kaste bort din dyrebare tid. Noen av de beste stedene inkluderer Erawan falls, som er i Erawan nasjonalpark i Thailand, vest. Det er den viktigste attraksjonen her. En annen nydelig sted er Ao Nang, som også kalles Ao Phra Nang eller prinsesse Bay, er det den mest populære stranden i Krabi.

 

Hua Hin Beach skal neste i listen over de beste stedene å besøke. Dette er en ren strand med krystallklart vann med blått flagg. Bortsett fra dette, du besøke Khao Yai nasjonalpark, som ligger i provinsen Nakhon Ratchasima. Og hvis du ønsker å komme rundt historien om Thailand du utforske Sukhothai Historical Park, som ligger i ligger i NordThailand. Noen andre vakreste steder å besøke er Wat Arun nattbasaren, Ko Lipe, Khao Sok nasjonalpark, Ayuthaya historiske park og Mu Ko Chang National Park.