Beste 5 byene i Europa reiser

Europa er verdens av de beste stedene å besøke og nyte. Folk kommer hit for ulike anledninger som business, familie ferie, og bryllupsreise, etc. Å være et velsignet sted jorden, har den mange steder hvor du kan tilbringe kvalitet ferie. Men er her de beste 5 byene i Europa der alle reise i livet.
Byen 1Roma
Det er den fremste byen Europa som tiltrekker folk fra hele verden. Hvis du er Europatouren, bør det første sted å utforske. Fra utsøkt europeisk mat, historiske monumenter, å puber er alt et mesterverk.
Byen 2Paris
Paris er ikke bare en vakker by i Europa, men regnes som en av de vakreste byene i verden. Noen av de beste stedene å besøke her inkluderer museer, monumenter og kirker. Beste stedene i Paris er Notre Dame katedralen Musée du Louvre, Eiffeltårnet og Luxembourghagene.
Byen 3London
Den neste vakre byen Europa er London. Hvis du vil være i London og være klar for brukt håndfull penger, det er en kostbar byer i verden. Du kan besøke British museum her hvis du vil vite mer om London. Andre steder å besøke er Tower of London, puber og musikalske kvelder vestsiden.
Byen 4Florence
Som navnet er denne byen vakker som en blomst. Her kan du nyte fantastisk mat, envision arkitektonisk skjønnhet og museer. Når du er her, klatre til toppen av Duomo også.
Byen 5Amsterdam
En annen vakker by i Europa, som du besøke når du reiser her, er Amsterdam. Denne byen er hovedsakelig kjent for sine kafeer hvor du kan oppleve en rekke kaffe. Red light district er også en attraksjon i Amsterdam. Bortsett fra dette, kan du en sykkeltur for å utforske byen, landskap og museer.

Magisk sted kalt Thailand

Kongeriket Thailand, en gang kjent som Siam, ligger i Sørøst-Asia. Thailand er et land med rik historie og hva gjør dette landet unike sammenlignet med andre land i regionen er at de har utviklet sin egen kultur uavhengig av europeiske colonist innflytelse.
Turisme er en annen ting som gjør dette landet populær. En av grunnene til hvorfor turister velger Thailand er at det er mange høykvalitets hoteller tilbyr sine tjenester for lavere priser i forhold til andre land.
På 80-tallet utviklet denne delen av verden et bilde av stedet hvor du kan finne gode hoteller for billig pris. Denne trenden er også tilstede i dag og det er mange hoteller i Thailand som jevnlig i topp 100 hoteller i verden. Foruten kjente hovedstaden Bangkok, som har vokst til en moderne storby, er turisme ekspansjon merket i flere andre regioner i landet.
Bangkok
Bangkok, moderne og svært fuktig asiatiske metropolis, dekker et område på rundt 560 km² og er kjent for mange turistattraksjoner. Selv om byen er ganske urbanisert, kan du føle den tradisjonelle thailandske kulturen i hvert hjørne av byen. Moderne skyskrapere og brede avenyer nye overhead rail-system vil imponere alle. Bangkok er rik på mange forskjellige attraksjoner fra museer, helligdommer, kunstgallerier og mange historiske bygninger (for de som er ivrige etter å lære noe mer om thailandsk kultur) til utallige barer, restauranter, klubber, flerspråklig kinoer.
leeweb2016-07-10
Øyene
Phuket er den største øya i Thailand, og en av de mest populære feriemålene i Asia. Det ligger i det varme Andamanhavet i Indiahavet. Vi har nevnt eksklusive hotellene tidligere Phuket er stedet hvor du kan finne de fleste av disse hotellene. Hele øya er turist-orientert og det er vanskelig å gå på gata uten å få et tilbud for båttur, strikkhopping, riding på elefanter eller en tur til den lille øya av Phang Nga hvor en James Bond-filmen ble filmet (også kjent som James Bond øy). En øy er Koh Phi Phi Don kjent for sine lange hvite sandstrender, sannsynligvis vakreste de i hele Asia.
Det øy av Ko Phi Phi Leh kan besøkes for en kort tur, men du kan ikke holde det fordi det er en nasjonal Marin park og beskyttet område.
Det vil ta tid å oppdage magien i Thailand så vi forsikre deg om at når du besøker Thailand vil du nytt!

Beste strender i Thailand med Crystal Clear vann

Hvis du har vært i Thailand, du vite den har flere strender med ferskvann og kule miljø hvor du kan tilbringe hele dagen under solen. Eller, hvis dette skal være ditt første besøk her har vi listet opp noen av de beste strendene i Thailand du hvis du kommer her til å tilbringe litt kvalitetstid.

 

Avslappende strendene er førsteklasses ork av turister som besøker Thailand fra hele verden. Mens maksimal turister elsker å slappe av under solen, ønsker mange å dem involvert i vannsporter. For slike mennesker er disse strender de trygge stedene å spille flere typer spill.

 

Patong Beach, Phuket: Det er en av de største strendene i Thailand. Dette ligger i Phuketøya, den mest attraktive stranden med lang kystlinje, varmt vann og myk hvit sand. Det har en vakker natteliv også.

 

Maya Bay, Kho Phi Phi Ley: Denne stranden er omgitt av de høye kalksteinsklipper og har en liten strekning av sand. For de beste natur, du her.
Hua Hin Beach, Hua Hin: Det er en av de mest populære strendene blant lokalbefolkningen og turister også. Det ligger Siamgulfen. Den har en flat, stor strekning på grunn som det er et godt sted å tilbringe kvalitetstid med familien.

 

Kata Beach, Phuket: Det ligger sør i Phuket og er en av de beste strendene for avslapning. Det er fra kjas mas det travle livet i Thailand. Her vil du se palmer og vakker natur. Vannet her er varm og god for mye moro.

 

White Sand Beach, Koh Chang: Det ligger vestsiden av øya. Den har mange palm og kokospalmer mot skrå hills. Det er best for backpackere enn en komplett familie strand.

 

Dette er de beste strendene i Thailand med Crystal Clear vann. Når du reiser til Thailand, du besøke disse strendene.