Ching Mai utelivet

Chiang Mai natteliv kan bli hva du vil den skal være, byen tilbyr en bred omfang av drikke og dans alternativer, men for det meste live-musikk har monopol. Riverside drikking er en populær siste gang hvor beboere og besøkende bosette seg av Ping-elven med en avkjølt drink og noen godt selskap, mens liveband underholde med klassisk blues, jazz og rock låter-et kjennetegn på alle Chiang Mai besøk.
Nimmanheimin veien området har dukket opp som et populært tilholdssted hos byens yngre garde, spesielt Monkey club der levende musikk og god mat går hånd i hånd. Innenfor er det en rekke backpacker og hotel barer som dekker en rekke budsjetter, fra billig og munter til boutique-chic. Som med resten av Thailand det er ganske høy konsentrasjon av reggae barer hvor billig øl, pute laden gulv og kjølt ut beats sørger for en avslappet kveld.
Elvebredden er en veldig morsom område, og den vil ikke brenne et hull i lommen. En billig kveld brukt drikke, spise og danse er lett oppnådd. Det er vanlig i Thailand for å kjøpe en flaske en brennevin og la den på bordet for i løpet av kvelden, dele med venner. Dette er hovedsakelig på grunn av at det er mer økonomisk og felles aspekt av drikking og spising er en fremtredende idé i Sørøst-Asia.
Så langt som en nattelivsområde Mae Pings banker er hjem til Chiang Mai beste levende musikk arenaer med alt fra jazz klassisk rock and roll musikk som spilles. Teamet denne flotte atmosfæren opp med fantastisk utsikt og du kan se hvorfor elvebredden er hjem til Chiang Mai mest ettertraktede utesteder.
Det er noen gode steder å dra til i Chiang Mai gamleby, gjemt bort ned sub sois finnes gjestehus spille vert til backpacker sett som er generelt spill for en drink eller to. Den har en mer dempet vibe til det enn si elvebredden eller nattmarkedet, men likevel har potensial for å møte folk, nyte et par drinker og løftet av levende musikk. Fringing gamlebyen finnes en noen livlige puber med biljardbord og store TV-skjermer viser sportslige kamper og merkelig Rasta bar hvor vibe er bokstavelig talt lagt tilbake med polstret gulv og billig øl.

Besøk Serbia har dynamisk opplevelse å nyte ferie

Vanligvis internasjonale turister til Europa for å se attraktive stranden himmelen kyssing fjell og island. Mange steder er imidlertid fortsatt forsømt på grunn av mangel informasjon. Serbia er slik et lite land som møtte kjempefint borgerkrigen i fortiden. Men akkurat er dette landet i Europa er utvinne fra finansielle knase og politiske forstyrrelser.
Har fantastiske fiske erfaring
Donau i Serbia blir utmerket estetiske makeover å lokke turister. De ytre delene av Donau er renovert og dekorert. En av de beste utendørs sportsaktivitetene i Serbia er å fiske i naturen kjølige atmosfæren. Zlatibor og Timok er berømte fiske huber for utenlandske reisende. Tilbringe fritiden av fiske og jakt ville dyr.
Beste jakt stedene
Jakt er en god hobby for mange reisende. Store jakt bakken dekker pannoniske overflaten til extreme/langt slengte kupert regionen i den sørlige delen være det beste stedet for jakt. Lagre din tid til å besøke Morovic, Apatin, Ecka, Tara og Karadjordjevo for å visetapperhet av jakt dyr.
Vakre nattlige underholdningsprogrammer
Serbia er også populært for landskapet ferie tur. Naturelskere foretrekker å bo midt i naturen. Vel, er mange landsbygda utviklet med rimelig innkvartering for reisende å bo der. For å være ærlig, nattlig underholdningsprogrammer og kulturelle arrangementer med hjerte throbbing folkedanser endre av mennesker. Har velsmakende mat og drikke å nyte natten med dine venner.
Byen navigasjon i Serbia er en belønning for en ung alene. Ta guide å besøke Beograd byen har fantastiske byen-landskap. Det er andre fine byer som Nice og Novi Sad i Serbia. Glanset byene har touch av elitisme og aristokratiet. Handle og for å spise velsmakende retter i sofistikert kiosker og restauranter. Serbia dekk vises mer innovative med nye turisme planer å friste internasjonale kunder til å besøke vakre byer i landet.

Uro i Thailand skremmer av turister

Det var en masse opptøyer og kaos i Thailand i de siste månedene på grunn av den politiske situasjonen. Valget som vil bli holdt i morgen ventes å bringe normalisering av denne populære turistmål. Ifølge nyhetene holder antall turister som besøker Thailand går ned til tross for regjeringen og rabattene som reisebyrå tilbyr.
Det faktum at deler av Bangkok og enkelte provinser er under unntakstilstand i en uke nå er den åpenbare grunnen hvorfor mange turister unngår dette landet. Selv tradisjonelle kinesiske turister manglet for feiringen av kinesisk nyttår i noen av de populære turiststedene i Thailand. Før kinesisk nyttår feiring deres myndigheter advarte sine borgere om den alvorlige situasjonen i Thailand og ga dem instruksjoner hvordan oppføre seg hvis de bestemmer seg å reise dit i løpet av ferien.
Departementet for turisme og idrett i Thailand har rapportert at mellom 500.000 og millioner turister har besluttet å avslutte sin planlagte reise til Thailand og som et resultat av inntekter tap for januar blir mer enn 22 milliarder Thai bad. Hvis spente situasjonen fortsetter de ikke si hvor mye penger går tapt, men sikkert nummeret vil bli svært høy.
I de siste ukene har mer enn 40 land utstedt advarsler for sine borgere å unngå reiser i Thailand. Noen av disse landene er landene som bringer mer enn 50% av Thailands turist-inntekter som-USA, Tyskland, Japan, Storbritannia og Frankrike.
Unntakstilstanden ble innført på grunn av masse voldelige protester av opposisjonen grupper. Disse protestene har gått ut av kontroll gangene og regjeringen besluttet å begrense gatherings og protester for å gjenopprette kontrollen.
Den thailandske regjeringen har informert utenlandske turister for å unngå visse regioner som Yala, Narathiwat, Songkhla og Pattani nær Malaysia; Preah Vihear og Ta stønn templer og området rundt dem ligger nær kambodsjanske grensen.

Beste bryllupsreise destinasjoner for reiser i Asia

Hvis du skal gifte seg snart og vil tilbringe litt kvalitetstid med partneren under bryllupsreise har her vi noen av de beste bryllupsreise destinasjonene å reise i Asia. Dette er ikke bare vakker, men også gi deg god tid til å kjøpe noe spesielt partneren som disse stedene er også shopping hub med regionale og internasjonale varer.

 

Singapore: Det er et fantastisk reisemål med mange steder som er blanding av natur og menneskets etableringen. Topp besøk for bryllupsreise par er Singapore botaniske hager, The Marina Bay, Sungei Buloh wetland og The Little India.

 

Maldivene: Dette er et vakkert reisemål for de som ønsker å tilbringe noen flotte øyeblikk av livet, men har et begrenset budsjett. Vakre steder og billige hoteller, vil her du oppleve den naturlige skjønnheten mens ikke gjør et hull i lommen. Vannet er krystallklart og hvis du elsker å svømme, her kan du svømme personlig med partneren din.

 

Malaysia: Her får du en blanding av indisk, malayisk og kinesisk kulturer. Med høy stige bygninger, vakre natteliv og shopping alternativer, kan du ha noen vakre dagene her rimelige priser.

 

Thailand: Hvordan man kan glemme til Thailand i listen over topp bryllupsreise destinasjoner. Det har flere øya, strender og en stor kultur som hvert par bør utforske. Her kan du tilbringe kvalitetstid med partneren din mens du tilbringe tid strender eller roaming øyene.

 

Kashmir: Siden starten, har dette vært den vakreste stedet i India for bryllupsreise par. Dens vakre innsjøer, naturlandskap og åsene legge skjønnheten som er vanskelig å se andre steder i Asia. Attraksjonene i Kashmir der bryllupsreise par reise er Dal lake, Gulmarg Goldola, Indira Gandhi Tulip hage, Nishant hage, Betaab dal, Pari Mahal og Mughal hage.

 

, dette er den beste bryllupsreise destinasjoner for reiser i Asia. Når du skal gifte seg, holde disse stedene i listen for beste bryllupsreisen.

De beste tingene du kan se og gjøre i Brasil

Brasil er et sant tropiske og eksotiske paradis som består av regnskog, kysten og øyer med vakre sandstrender og store elver. Folk som reiser til Brasil burde vite at de kan nyte i mange ulike aktiviteter som surfing, seiling, dykking og fiske. Selvfølgelig, de som elsker fotturer og klatring ikke vil bli skuffet. Brasil er et land som er to ganger større enn Europa. Takket være det høye antallet av naturressurser spår mange eksperter at Brasil vil snart bli en verdensmakt.
brazil-2
Den indre delen av Brasil gir tilgang til noen fantastiske landskap, fantastisk daler, fosser og uberørt natur. De mest attraktive destinasjonene i denne delen av Brasil er Pantanal og Amazon. Disse områdene er rike på unike typer planter og dyr. Karneval er en av de mest populære attraksjonene i dette landet. De representerer tradisjonelle festivaler med lang historie og de er organisert 40 dager før påske. Karnevalet i Rio de Janeiro, Pernambuco og Salvador er trolig de beste.
Det er mange mennesker som lurer på hvilke steder de bør besøke og hva gjør de mens de er i Brasil. Det er derfor vi har utarbeidet en kort guide.
Først og fremst må du besøke Rio de Janeiro. Prøv å besøke det under festivalen sesongen. Videre kan du også besøke Salvador, en by kjent for sine vakre strender. Det er mange forskjellige strender egnet for alle typer besøkende. Neste, elven Amazonas som er mer enn 6.400 km lang er nest lengste elven i verden bak Nilen. Sannheten er at flora og fauna i dette området er fortsatt ikke fullt forsket Amazon skjuler mer enn 2500 forskjellige typer fisk.
Mange sier at Iguazu Falls i Brasil er en av de vakreste fossefallene i verden. De ligger i en vakker nasjonalpark så har du sjansen, bør du absolutt besøke dette stedet. Fossene ligger på grensen til Argentina.
Til slutt, hvis du er i Brasil bør du finner litt tid og besøke Sao Paolo, Pantanal, Olinda, Ouro Preto, Teatro Amazonas og Olinda senter for.