Må se attraksjonene i Malaysia reise for din ferie og god tid

Malaysia er kulturelt rike nasjon, som er komfortable og moderne med en vennlig tilnærming til turister sjekker inn deres nasjon fra forskjellige land. I Malaysia opprettholdes økologiske skjønnhet landet uberørt. For disse menneskene, som ønsker å gjøre en umåtelig givende tur, kan reise til Malaysia, som landet comprise så mange må se severdigheter som krystallklart vann på østkysten av Malaysia, tvillingtårnene landets kuleste hill sted i Cameron Highlands, verdensomspennende høyeste og så videre.
Med blanding påvirkning av asiatiske og europeiske kultur er det beste naturlige severdigheter, kulturelle steder i Malaysia. Spesielt under tre turist steder er sikker på å vekke den himmelske følelsen på jorden.
Petronas Twin Towers
Det er i Kuala Lumpur, som skiller seg ut å være en epitome av Malaysias urbane kreativ design glans. De som besøker Kuala Lumpur for første gang, vil sørge for å se på dette høyeste twin towers med en wow faktoren og vil heve øyenbrynene med denne tydelig symbol på westernization.
George Town
Det er i Penang, en av de mest besøkte turistmålene i Malaysia. Det er en fascinerende blanding av vestlige og østlige påvirket øya klarer å omfavne modernitet mens du fremdeles holder tak i sin koloniale tradisjoner. George Town landskapet er godt bevart med arv verdi og mest dominert av de kinesiske storefronts. En, som er opptatt av kunstsamlinger, kan lande her for å få en god maling jobb.
Pulau Redang Island
Det er i Kuala Terengganu stat, som er en uberørt øy. For de som er natur kan elskere og ønsker å tilbringe ferien i et rikt marint miljø definitivt sjekke til denne berømte turistmål. Storslått natur, uberørte strendene, utrolig variant arter av kyst livet, uuttømmelig basseng og enda mer blir en visuell behandle og helbredelse til sjelen.

Den vestlige Patong-stranden-The Pearl av Phuket Island

Patong er en strand og ligger i den vestlige delen av øya Phuket i Thailand. Den beste perioden på dette, avhenger av aktivitetstypen som du leter etter. For eksempel hvis du vil nyte soling på stranden Patong er det sannsynligvis en klok idé å besøke Patong i såkalte høysesongen som starter fra November og varer til mai. Hvis du ønsker for å utforske det berømte nattelivet tilbyr dette stedet så du skulle komme i såkalte lavsesongen som starter fra mai og varer til November. Dette er perioden av året når stedet er mindre overfylt og prisene er lavere (selv om prisene er generelt svært lav).
Patong-stranden er perfekt for bading og soling. Hva er interessant er det faktum at hvis du bor på et hotell som er nær denne stranden du vil ha tilgang til noen andre vakre strender ligger nær Patong som Surin og Kata Beach. Selvfølgelig, du kan ikke komme dit til fots, men du kan alltid bruke en tuk-tuk for å få det på en relativt lav pris. Husk at strendene som vi har nevnt kan bli kjedelig etter en stund og du vil sannsynligvis ansette en annen tuk-tuk på Patong beach. Patong er stedet hvor du kan finne mange restauranter, hoteller, massasje stuer, nattklubber, kinoer, kjøpesentre etc. Prisen å sitte under en parasoll og på en solseng er rundt 150 bahts.
Mange bo Patong Beach for å smake noen sjømat i noen av de mange vakre restaurantene. Det er noen populære nattklubber når du er ferdig måltidet-banan, Hollywood, forførelse, Tiger, Tai Pan og mange andre klubber. Noen av dem er fokusert på eldre mennesker, mens andre brukes utelukkende av yngre generasjon.
Det er mange hoteller i Patong og spesielt rundt Patong beach som er logisk fordi tusenvis av mennesker besøker dette stedet hvert år. Hvis du leter etter de beste alternativene Skriv “Hotel Patong” på noen av de store søkemotorene og du vil få mange resultater. Må du gjøre noen undersøkelser før du velger det perfekte hotellet for deg.

Steder ikke å bli savnet i Spania

Spania er regnet som det nest største landet i Vest-Europa og den mest fjellrike etter Sveits. Den mest passende tid å reise til Spania er våren som i denne perioden været er mest egnet. I løpet av månedene juli og August er de mest overfylte. Hovedsakelig folk komme å besøke Spania for sol, sand og selvopptatte. Videre besøke folk Spania Strender og netter i klubben. Bortsett fra strendene er det mange ekstraordinære rekke ting gjøres, som klatre snødekte topper og dykking i det beskyttede Medes Islands.
Du kan besøke forskjellige byer i Spania som Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Valencia, og mange flere. Hver av disse byene har sin egen distinkte smaken. Til tross for disse forskjeller bundet disse byene med bemerkelsesverdig historie og kulturelle trender. Du kan også reise til Spania for å se museer, gallerier og mange mer sightseeing.
Klimaet i Spania er varmere enn Frankrike og Italia vinteren; Imidlertid er kaldere enn vintre i Delhi. Når du reiser til et sted, bør du sjekke værmeldingen å vite om det ville være passende å reise i denne perioden eller ikke.
Vanligvis vil måltidet på en liten kafé være tilgjengelig på et gjennomsnitt på 4-6 euro per person. Imidlertid, spise på en god restaurant vil koste deg fra 20-25 euro per person. Overnatting kostnadene avhenger av hva slags restauranten du har valgt, og det ville koste 45-55 euro for en natt for dobbeltrom.
Du finner fantastisk vin i Spania og vil få sjansen til å smake utvalg vin og sherryer. Noen ting som du ikke bør gå glipp i Spania er:
• Oksen kampene
• Surfing
• Lå på solen
• La Tomatina festival
• Med okser
Du bør tilnærming en tourism landet å bedre planlegge din reise til Spania.