Chiang Mai-The skjult perle i Thailand for turist i årets 2016

Ifølge mange nettsider og magasiner er Chiang Mai en av de mest spennende reisemålene i verden. Men likevel, vanlige mennesker har ikke hørt om denne interessante byen i Thailand.
Historien til Chiang Mai starter i det 13. århundre da byen ble grunnlagt av den legendariske kongen Mengrai. Så er det ingen overraskelse at denne byen kalles Chiang Mai som egentlig betyr New City. Det er verdt å nevne at det var en gammel by på samme sted kalt Wiang Nopburi. Over tid, har Chiang Mai utviklet sterkt forsvar med massive vegger som beskyttet det fra mongolske invasjoner og andre angripere. Når i Lanna riket begynte å miste makten, mistet Chiang Mai sin betydning. Den konstante konflikten med Burma i perioden mellom 16- og 1700-tallet bedre ikke situasjonen. Men når situasjonen har stabilisert seg ble byen snart hovedstaden i Nord-Thailand. I dag, er dette den nest viktigste byen i Thailand rett etter Bangkok.
Folk finner mange landemerker og attraksjoner i Chiang Mai. Denne er anledningen hvorfor tusenvis av mennesker som er klar til å oppdage nye ting om Thailand besøke denne byen.
En av tingene som gjør Chiang Mai spesielle oss det store antallet gamle buddhistiske templer kalt Wats. For eksempel er Wat Chiang mannen den eldste tempelet i denne byen som ble grunnlagt på slutten av 1200-tallet. Besøkende kan se mages av Buddha og lære mer om Lanna arkitektur fra dette tempelet.
Hovedattraksjonen i den gamle delen av Chiang Mai er Wat Chedi Luang, en av de høyeste bygningene fra 1400-tallet.
Selvfølgelig, er templene ikke det eneste du kan besøke i Chiang Mai. En av de mest interessante for utenlandske besøkende er Chiang Mai akvariet. Chiang Mai er ligger hundrevis av post fra havet, men har det største akvariet i denne delen av Asia. Besøkende kan se mer enn 8.000 sea arter.
Dessuten, besøke folk vanligvis Nasjonalmuseet, Phuping Palace, Chiang Mai Zoo, botanisk hage og mye mer

Brasil og dens exquisites

Brasil er et land i Sør-Amerika og det er tiende største verdensøkonomien. Det er niende i kjøpekraft også. Brasil har en rik arv med et mangfold av dyreliv, naturressurser og naturlige omgivelser. Det er mange pittoresk utsikt inkluderer fjell, åser, høylandet, slettene og mange tette skoger samt. En av hovedattraksjonene i Brasil er elven Amazonas. Det er den største elv vann volumet og andre lengste i verden. Man kan besøke Brasil i løpet av året. Det har høye temperaturer gjennom og litt regn som ikke ville hindre deg i å utforske landet på alle måter. Men du kan bestille for en Brasil-reise under vintrene fra November til mars som temperaturen er på en all time lav for landet.
Men samtidig hotellpriser skyte opp og kostnadene flyturen øker også. Samtidig mengden ville være på alle steder, men med geografien i landet det er alltid nok av steder for alle reisende. Maten i Brasil er munnen vanning og relishing. Man kan få smaken av ekte brasiliansk mat i nesten alle restaurantene. Strendene i Brasil er hovedattraksjonene for turister. Livsstil av brasilianere er svært rik og av høy standard. Lokalbefolkningen er svært vennlige, støttende og åpne sinn. Du kan velge fra de beste tilbudene når det gjelder hoteller og overnattingsmuligheter.
Reisende fra hele verden kommer til Brasil historiske steder og landemerker. Brasiliansk karneval er også en stor attraksjon for mange. Kvinnene i Brasil er veldig frem i tankeprosessen og gjøre landet stolt i alle aspekter. Så vent lenger og bestille deg en pakke for å oppleve Brasil i dybden.

Den beste reisemål i verden for familien

Er du interessert i å forlate hjemmet for en uke eller to og reise et sted i utlandet? Vil du oppleve og se nye ting, nye kulturer og mennesker? Hvis svaret er bekreftende så må du sjekke vår liste over de beste ferier destinasjonene rundt om i verden. Vi er heldige at vår verden er så diversifisert så vi kan sjekke så mange andre vakre steder i alle deler av verden. Selvfølgelig, er listen over destinasjoner i denne artikkelen bare en kort utvalg av noen av de beste ferie flekkene på planeten vår.
Karibia
Når noen nevner tenker de karibiske vanligvis på strender, sol og ha det gøy. Så, istedenfor å gå på den samme gamle kjedelige plassen hver ferie ta et cruise her for og mest kjente øyene i denne regionen. Hyggelig folk som bor der og hvite sandstrender vil definitivt du og gjør du føler deg reenergized og glad.
Hawaii
Nå er her en annen perfekte reisemål for en øy ferie. Hawaii er et synonym for denne type ferie i flere tiår nå og når du får det du vet hvorfor. Dette stedet er pakket med vakre strender, vulkaner og mange alternativer for overnatting som passer til ethvert budsjett.
Frankrike
Dette er landet der de fleste utenlandske reisende reise til når de går til Europa. Frankrike er et land som har fantastisk historie, rik kultur, kunst og musikk. Unødvendig å si, har dette stedet alltid vært knyttet til romantikk. Foruten uforglemmelig byen Paris, kan du se den franske rivieraen i Sør.
Las Vegas, USA
Denne sted kanskje ikke ditt førstevalg hvis du planlegger en familieferie, men sannheten er at enslige, par og vennegrupper vil absolutt nyte en ferie i byen Las Vegas. Du kan spille, bli involvert i shopping, besøk striptease barer og nyte ulike typer programmer mens du er der. Siden Las Vegas ligger i ørkenen, trenger du ikke å bekymre deg om tiden av året når du planlegger å besøke Sin City.
New Zealand
New Zealand er ofte betraktet som en av de mest isolerte landene i verden. Det er langt fra Europa, Afrika og Amerika, og det tar timer for de fleste å nå New Zealand med fly. Men er en tur til dette landet definitivt verdt innsats og penger spesielt hvis du er en stor fan av utendørsaktiviteter. Grotting, surfing, dykking og strikkhopping er noen av tingene som folk bør prøve i New Zealand selv om de har prøvd dem et annet sted fordi dette landet gir unik følelse.
Amsterdam, Nederland
Den største byen i en av de minste landene i Europa er en ekte perle. Denne byen er kjent for imponerende kultur, historie og kunstverk som finnes i gamle museer, gallerier og teatre. Men ifølge noen besøkende, er beste nattelivet.