Noen gode steder i Europa for å feire nyttårsaften

Vil du reise til Europa og utforske sjarmen til det gamle kontinentet? Deretter bør du vite at hver sesong gir ulike følelser og excitements, men ifølge mange reisende, det er noe magisk med Europa under ferien eller nyttårsaften å være mer presis. Det er derfor vi vil analysere noen flotte steder i Europa der du kan feire neste nyttårsaften.
Til å begynne med, kan du reise til Tyskland eller hovedstaden byen Berlin å være mer presis. Brandenburger Tor er stedet å være når nyttårsaften spark i fordi tyskerne feire denne hendelsen i et minneverdig måte. Mer enn en million mennesker er det hvert år og folk kan nyte står med mat og drikke og interessante musikken. Selvfølgelig, er det en spektakulær fyrverkeri i slutten.
Hvis du ønsker å besøke Italia, kan du gå til Piazza del Popolo i Roma. De fleste italienere vet nyttårsaften som La Festa di San Silvestro og de feirer denne hendelsen på en tradisjonell måte. Plassen som du bør besøke vanligvis har klassisk musikk og rock musikk artister. Bruk resten av natten til å gå på den berømte Via della Concilizione.
Neste forslaget kan høres ekstremt, men faktum er at den capital city Island, Reykjavik ser best om vinteren. Det er ingen sentral feiring, men det er dusinvis av mindre feiringer i puber og klubber over hele byen. En ting er sikkert, hvis du går der, vil du nyte mye snø.
En av perlene i Europa-Praha i Tsjekkia er et annet godt valg. Hvis du velger å gå dit, leder til Letna Park, fordi dette er stedet hvor fyrverkeri starter.
Til slutt, kan du besøke Madeira i Spania. Dette er en vakker gammel by og hjemmet til den største fyrverkeri for nyttårsaften Ifølge Guinness Book of World Records. Funchal amfiet med tusenvis av pærer ser spektakulær også.

Et par ting du bør sjekke i Italia

Italia er kjent som landet musikk, kunst, mote, vin, arkitektur, noen av de beste rettene i verden, et land som er fullpakket med landemerker og attraksjoner. Så, det er ganske vanskelig å avgjøre hvor å reise først når du ankommer det. Italia består av tjue områder og hvert område er vakker i sin egen unike måte. Hva er interessant er at 2/3 av UNESCO’S world historiske og kulturelle arv liste kan bli funnet i Italia. Siden fleste ikke har tid til å reise og besøke alle stedene i Italia i hvert fall ikke på en gang, foreslår vi noen må-besøk steder.
Den første som er åpenbart hovedstaden byen i Italia-Roma. Denne byen er kjent for den rike historien preget av oppturer og nedturer og stedet hvor the tiniest staten i verden ligger (Vatikanet). Roma er ofte beskrevet som en by av mote, eleganse, glamour og vennlige mennesker. Kaste en mynt i Fontana di Trevi og prøv noen pasta i de lokalrestaurantene å føle Ånden i denne byen.
Andre, kan du også sjekke Venezia byen på Nord kysten av Adriaterhavet. I stedet for gatene vil du finne kanaler og strukturer bygget på broer og plattformer. Dette er definitivt en av de mest unike byer i Europa og verden. Venezia er også stedet hvor en av de mest berømte filmfestivalene holdes og du kan også sjekke årlige karnevalet. Denne byen er kjent for produksjon av glass, speil og elementer laget av sølv, gull og lær.
Til slutt, Italia er hjem til den største øya i Middelhavet-Sicilia. Denne øya har en veldig unik kultur og tradisjon mye forskjellig fra tingene du vil se på fastlandet. Ifølge mange erfarne reisende og historikere kombinerer Sicilia alle Middelhavet kulturer på ett sted. Du kan finne spor av gresk, gamle romerske, bysantinske, arabiske og spansk kultur, samt noen Norman elementer. Øya er fullpakket med naturskjønnhet og vakre strender.