England reiseguide

Selv om England hadde en sterk innflytelse på verdens historie og engelsk har blitt lingua franca, er England faktisk et lite land. Det er en del av Storbritannia som består av fire regioner-England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Den dekker et område på ca 130.000 kvadratmeter kilometers lignende til staten New York. Majoriteten av befolkningen bor i den sørlige delen av England. De største byene i Nord inkluderer Newcastle, Liverpool og Manchester mens de største byene i sør i tillegg capital city of London inkluderer Canterbury, bad, Brighton og Cambridge. Selvfølgelig, er det en stor by i midten som må nevnes-Birmingham som også er den nest største byen i England.
Foruten de interessante byene, er mange mennesker som har besøkt England imponert sine landskapet. Landskapet i dette landet er i endring hele tiden. De elsker grønne finnes der, noe som store byområder savner.
Hvis du ønsker å reise til England og du vil plukke rett tid av året bør du vite at engelsk været er bestemt, så du kan forvente regn og tåke til enhver tid av året. Selvfølgelig, er perioden med minst regnværsdager mellom juli og August.
Nå la oss nevne noen av tingene som du bør besøke mens du er i England.
Tower of London-dette er stedet hvor du kan finne av dronning Elisabeth II og mange royal gems. Det ble brukt som et fengsel, og mange ble henrettet i tårnet. Tårnet ble bygget på 1000-tallet og fungerte som et kongelig slott i begynnelsen.
Warwick Castle-festningen ble bygget på 1000-tallet av William The Erobreren. Hva er interessant om det er at den ble først laget av tre og steinene sett i dag erstattet tre på 1100-tallet. Det har fantastiske og vakre interiøret.
Hadrians mur-bygget av romerne beskytte kolonien sin mot skottene.
I tillegg bør du også besøke Durhamkatedralen, Leicester Square, Windsor Castle, York Minister og Stonehenge.

Ting å gjøre og se i London?

London er definitivt en av de sjeldne byene i verden at vi kan kalle verden hovedsteder. Dette er byen hvor man kan finne noen av de mest berømte museer, bygninger og gallerier. London har en historie som går tilbake mer enn to tusen år. Selvfølgelig, selv om vi legger historie til side, gir London alltid gode tider for sine besøkende i noen nye kaffebaren, restauranter, teater spille eller konsert. Dette er også en by med flest innbyggere med forskjellig etnisitet. Mens det er sant at den er ofte regn i hovedstaden i Storbritannia, er det også sant at du definitivt vil ha god tid uansett dine interesser. Nå la oss se hva er noen av tingene du må gjøre i tilfelle du reise til London.
Først av alt, prøv å besøke flere museer. Det finnes mange museer i London som har permanent viser og utstillinger og inngangen i disse museene er vanligvis gratis. Dette betyr at du kan se mange ting som du organisere din tid også. Besøk National Gallery, British Museum eller noen mindre museer som dedikert til Winston Churchill.
Andre, se noen av de lokale parkene. Det er dusinvis av parker og vakre hager over hele London starter fra den populære Hyde Park og St. James Park og slutter med den enorme Hampstead Heath.
Hvis du vil få en bedre visning av byen, kan du besøke St. Paul Cathedral og klatre tårnet. Mange anbefaler snakker en spasertur på South coast. Du kan begynne på Themsen og gå hele veien til Tower Bridge. Dette er området der du kan se mange berømte strukturer inkludert Globe Theater og London Tower.
Mens du er der, kan du også prøve noen av de mange turist turene. Disse turene inkluderer besøk på stedene hvor Harry Potter-filmen ble filmet, besøk til Wembley stadion og noen andre ting.
Den beste tiden av året å besøke denne fantastiske byen er sommer.

Topp 5 Tips for å spare penger på Europa reise

Er du planlegger å reise til Europa? Hvis ja er dette innlegget kommer til å være svært gunstig for deg fordi i dette innlegget, vil vi gi deg de beste tipsene for å spare penger på Europa Travel.
Tips 1 = gjøre betaling i din egen valuta-Europa avtaler i Pounds, som betyr hvis du vil gjøre betaling for hotellrom, bil booking flyreiser booking, etc i pounds kan du trenger å bære valutakurser anklagene. For å unngå disse kostnadene, kan du velge din egen valuta betalingen. Dette er mulig fordi i dag mange nettsteder som hjelper deg med å bestille hoteller, flyreiser, busser, biler, etc. også inneholder alternativer slik at du kan velge den beste valutaen som kan spare deg gode penger.
Tips 2 = planlegge turen intelligent-det er en av viktigste per penger å spare. Du bør planlegge turen slik at du ikke er i hast å hoppe fra ett sted til et annet. Prøv å utforske ett område om gangen eller være en del av Europa tur pakken i stedet for å gjøre alt av din egen.
Tips 3 = Opt for passerer-i Europa mange byer tilbyr går i form av kort som kan spare deg store penger på avgift for museer og flere attraksjoner i Europa. Det vil være av stor verdi hvis passet dekker mange steder som du ønsker å utforske.
Tips 4 = bruk ATMs for kontanter enn utveksling byråer – hvis du trenger å få penger så istedet for benytter utveksling byråer, bør du ta ut kontanter fra minibanker. Bruker minibanker vil være billigere enn å ta tjenester på penger utveksling byråer.
Tips 5 = bruk alle valuta i Europa før du forlate Europa-når du går ned i Europa og der du konvertere valuta i europeiske pounds prøver deretter å bruke disse pounds i Europa ellers må du igjen få dem byttet i din valuta. Og dette vil igjen sot du valutakurser.