Reise til New York-en enkel Guide

New York er en av de største byene i verden og midten av alle flotte aktiviteter i USA. Hvis du vil lære mer om kunst, handel, media, mat, mote, forskning, handel og kultur i USA i ett sted har du å reise til New York.
Hvordan komme til New York
Det er to store flyplasser i New York City-Newark Liberty International Airport og John F. Kennedy internasjonale flyplass. Når du når en av disse flyplassene kan du bruke en buss, tog, metro, taxi eller pendler jernbane til et sted i byen.


Hva er klimaet som?
New York City opplever alle fire årstider. Så, sommeren kan være varm og dampende mens vintrene kan være litt kaldt. Huske på at været endringer fort i New York så du bør være forberedt på noe sånt.
Kultur og kunst
Den største byen i USA er det helt naturlig at New York har slik en velutviklet kunst og kultur scene. Du kan for eksempel kontrollere Museum for moderne kunst hvor du kan finne viser av moderne kunst fra alle deler av verden. Brooklyn Museum of Art har flere faste utstillinger som visningen av kunst fra Egypt og mange midlertidige utstillinger. Den interne Center of Photography og Metropolitan Museum of Art er noen andre museer som er verdt et besøk.
Attraksjoner
Selvfølgelig er det flere fantastiske attraksjon i Big Apple. Berømte Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen er noen av attraksjonene som du må besøke mens i New York. Du kan også sjekke Central Park og Times Square. Et annet sted som er ganske populær blant turister er Lincoln sentrum hvor du finner balletter, symfonier, operaer, kunst-skjermer og mange andre ting. Hvis du har tid, kan du også besøke Empire State Building.
Vi håper at denne korte guiden vil hjelpe deg å ha en god tid i en av de beste byene i verden.

Analysere noen av de beste feriemålene i verden

Så du blir forberedt for ferien, men du er ikke sikker som den beste feriemål for deg? Vil du reise til et sted hvor du kan slappe av eller du ønsker å feste? Vil du ha tilgang til de beste strendene eller du vil nyte gammel arkitektur og museer? ikke bekymre deg! som vi vil presentere i denne artikkelen inneholder best av alle disse verdener.
Først av alt, la oss nevne Sicilia. Dette er den største øya i Italia, ligger i den sørlige delen av denne vakre europeiske land. Dette er et perfekt reisemål for sommerferien selv om det ser bra gjennom hele året. Solnedgangen, klart hav, spennende landskap, velsmakende vin og mat-dette er noen av tingene som venter på Sicilia.
Hvis du er interessert i å utforske sjarmen av den arabiske verden, så du kan gå galt hvis du velger Abu Dhabi som din neste reisemål. Hovedstaden i de forente arabiske emirater tilbyr mer enn gode strender og hav. Dette er også et flott sted for de som elsker shopping. Abu Dhabi er hjemmet til en av de beste zoologiske hager i verden også. I år, åpnes to viktige museer i denne byen gjør det en av de viktigste kulturelle sonene i denne delen av verden.
Selv om bare et lite antall folk snakker om det, gjøre ikke dette Ecuador et mindre interessant reisemål. Selvfølgelig er den fantastiske naturen hva imponerer de fleste turister som går der. Ecuador er et land kuttet av ekvator og et land hvor du kan finne mange forskjellige naturlige beauties.
Ligger i en av de vakreste stedene i Karibia, Haiti er et ideelt reisemål for folk som liker lange, sandstrender, det er sant at dette landet ble nylig rammet av serie naturkatastrofer, men mye turisme er stående urørt.
Til slutt, kan du besøke Thailand, en av de mest populære feriemålene i de siste tjue årene. Denne asiatiske land er rost for de vakre strendene, gamle strukturer, hyggelige mennesker og mange aktiviteter som turistene kan nyte.