Europas hotteste nye destinasjonen

Europa er kjent som “gamle kontinent”. Det er flere årsaker til dette, men det viktigste er at Europa er sett på som sete for opplysning, og en av de viktigste kontinentene når det gjelder menneskets historie. Men ikke alle mennesker innser at Europa har en stor turist potensialet. Og ikke bare når det gjelder de kunnskapsrike historie-ville du fremdeles ha mye å gjøre og se selv om du ikke er interessert i historie på alle.
Så, en av de største europeiske destinasjonene som vi gjerne anbefale deg å gå på ferie er landet i Hellas. Hellas er kjent som en turist himmel, rundt om i verden. Den beste delen om Hellas er at den har praktisk talt hundrevis av vakre, gylne strender der den greske solen skinner dag i dag ut. Hvis du er typen person som liker slapper av på stranden, så er dette definitivt stedet som du bør komme og gå.
Beste med Hellas er at det er en relativt billige plasser, som betyr at du vil spare penger hvis du kommer her på ferie. Du vil bli overrasket over hvor billig alt er her. Og Merk at hva vi mener med “billige” er prislappen, ikke kvaliteten på varen eller tjenesten i spørsmålet, som grekerne er viden kjent for sitt tilbud av høy kvalitet varer og tjenester, spesielt i verden av turisme.
Du vet kanskje Hellas som fødestedet til demokrati. Dette er et sted som er rik på historie, så du vil kunne se de ulike landemerkene som er tilgjengelige for et besøk hele Hellas. Det er shrines til de antikke greske gudene, finnes templer, politiske bygninger, gamle veier, og mange andre bygninger også.
Så, som du ser, du virkelig ikke kan gå galt hvis du besøker denne vakre land i Sørøst-Europa. Du vil ha en eksplosjon her, og du vil komme tilbake en ny person, litt rikere med nye opplevelser og litt klokere enn før.
 

Nyt ferien i Polen

Hvis du er en reisende i verden, og hvis du er på et tap av stedene å reise til, så vi er glade for å fortelle deg at vi har en anbefaling til gjøre for deg. Det er ikke et sted som er tradisjonelt kastet rundt når det gjelder populære steder å besøke. Men uansett, det er et sted hvor du kan nyte og ha det gøy på mange ulike nivåer. Og er det landet i Polen i Europa.
Dette landet lider ikke blir annonsert nok i verden av turisme. Som er en skam når du vurdere alt den har å tilby. Fra travle gaten liv, til det fantastiske nattelivet, til alle de vakre attraksjonene i naturen, hundrevis av historiske landemerker og steder.
Den polske folket har en rik kultur, og ofte kjempet i historien til å beholde sin integritet. Det dukket opp relativt nylig som et selvstendig land, og det er nå klar til å ta sin rettmessige plass i vår moderne tid.
Hvis du går på ferie i Polen, kan du besøke mange forskjellige steder. For en, kan du besøke berømte Wawel-slottet. Dette er et slott på et område som er blitt bebodd av mennesker siden de paleolittiske gangene. I selve slottet ble bygget på det fjortende århundre, som betyr at det stått testen av tid, og i dag er det en veldig populær turistattraksjon.
Hvis du like å bli igjen målløs, så anbefaler vi at du besøker den nazistiske konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau, i Polen. Hvis du besøker dette stedet som vil forlate deg uten ord, vil du ha en sterk opplevelse. Det er et nettsted som menneskeheten noensinne kan tillate seg å glemme det, som hundretusener av uskyldige mennesker har dødd her.
Men hvis du ikke er historien futt, så du kan nyte bylivet i byer som Warszawa eller Krakow. Byene har det som trengs for å holde deg underholdt og oppfylt i måned etter måned, uten noensinne gjør du føler deg lei for enda et sekund.
Så er de neste hotteste destinasjonen Polen. Du bør pakke kofferten og gå besøke den så snart som mulig.

Reise til den kinesiske mur

Kina er et stort, vakkert land. Det huser den største prosentandelen av befolkningen i verden, som ett land. Kina er også et land med rik kulturarv og historie. Det er flere viktige dynastier som hersket over landet, og alle av dem har igjen noe av betydning i forstand av kulturelle utviklingen og skillet.
Mange reise til Kina i dag. Og hvorfor skulle de? Tross alt, vil du ha mye å se om du besøker landet. Men heller det er, ett enkelt element som gjør Kina en virkelig karakteristiske sted for besøk. Det er det samme som mennesker (feilaktig) tror at det er det bare menneskeskapte som kan sees fra månen. Du bør vite hva vi snakker om nå-det er den kinesiske mur.
Denne veggen ble opprettet med den opprinnelige intensjonen å beskytte gamle kantlinjene i Kina fra eurasiske inntrengerne fra steppene i Nord og vest. Den ble bygget av mange generasjoner av mennesker, og forskjellige dynastier har lagt et annet nivå av betydningen av veggen.
Andre formålet med veggen var å forbedre grensekontrollen av kinesiske myndigheter og ileggelse av varene som ble fraktet langs Silkeveien plikter. Defensiv kapasiteten til veggen var også forbedres ved tilsetning av brakker og se tårn.
I dag av veggen er ansett som en turistattraksjon, og millioner av mennesker fra hele verden kommer til å se veggen hvert år. Det er et sted hvor du vil kunne ta dusinvis, om ikke hundrevis av fotografier som vil vare en levetid som minner fra tiden du dro til Kina.
Men den kinesiske mur er ikke det eneste som vises i landet. Det er hundrevis av andre kulturminner. Tross alt, som vi har nevnt, er Kina ikke et lite land. Så anbefaler vi deg å besøke den så snart som mulig for å kunne bedre lære om sin historie og den kinesiske levemåten.