Ting å gjøre i Hong Kong

Hong Kong var en gang en del av Storbritannia, men i dag er det en av de mest velstående byene i Kina. Samtidig er dette en av de mest besøkte feriemålene i dette landet. Millioner av mennesker reiser til Hong Kong hvert år fordi de vet at det er mange forskjellige ting som de kan se og gjøre i denne fantastiske byen. Hong Kong er en av de reisemål som egner seg for bokstavelig talt alle typer reisende uansett deres alder. Denne byen har et flott klima, vennlige mennesker og en rekke attraksjoner. Lære mer om attraksjonene i Hongkong vil definitivt du oppfordre deg til å besøke denne byen.
Victoria Peak
Du kan stjernemerke å utforske Hongkong ved å få en bedre visning av byen. Det er en utsiktsplass på Victoria Peak som hjelper besøkende når hele byen ovenfra. Utsikt over Victoria-havnen, Kowloon og Hong Kong-øya. Den er åpen for turister nesten 24/7. Hvis du ønsker å få utsikt fra forskjellige vinkler kan du også sjekke Peak Tower Sky terrassen, Peak Galleria og Lions Vis punkt paviljongen.
10.000 Buddhas klosteret
Dette er en verdenskjente buddhistiske tempelet ligger nær Hong Kong. Det er faktisk et kompleks av 4 paviljonger, fem templer og en pagode. Dette er hvor du kan finne mer enn 12.000 Buddhastatuer. Pagoden i dette komplekset er et av landemerkene i Hong Kong.
Golden Bauhinia Square
Golden Bauhinia Square, også kalt The Expo Promenade, er et svært viktig område i byen Hong Kong. Når du er der, ikke glem å sjekke daglige flagget heve seremonien.
Wetland Park
Hvis du elsker natur, ikke vil Hongkong forlate deg skuffet. For eksempel har Wetland park som er en av de mest berømte asiatiske økologiske parkene et godt utviklet nettverk av veier som lar besøkende utforske myr og liker å se på fugler. Du kan også sjekke museum og besøkende midten finnes der.
Walled byen nattliv, Ping Shan Heritage Trail, Havnecruise, Aberdeen havn, Ngong Ping 360, Happy Valley Race Course, Ocean Park, Hong Kong Disneyland og Avenue of Stars er noen andre ting som du bør besøke og erfaring i Hong Kong.

Best beach feriedestinasjoner i Europa

Det er mange forskjellige typer av ferie, men sannheten er at fleste fortsatt velger en strandferie når de har tid til å stoppe arbeidet og forlate sine hjem. Dette er helt naturlig fordi innkvartering nær stranden lover mye moro og underholdende stunder. Europa er et kontinent velsignet med unik natur og et kontinent som ikke mangler flotte strender. Noen av disse stedene egner seg for å besøke hele året. I denne artikkelen vil vi analysere noen av de beste strand ferie destinasjonene i Europa.
Frankrike
Frankrike har en stor kyst både Atlanterhavet og Middelhavet. Ifølge mange eksperter er det beste stedet å se mens du er i Frankrike og leter etter en flott strand feriedestinasjon Corsica. Dette er faktisk en øy som ikke er veldig trangt. Det er kjent for steinete, ren bukter og høye fjell. Corsica er hjem til mange attraksjoner for.
Italia
Italia er et annet europeisk land mange strand ferie alternativer. De vakre strendene i Toscana, Sardinia og den italienske øya tar pusten din. Italia har et behagelig klima året så dette er en annen fordel. I de siste årene viser flere og flere mennesker interesse i Alghero som er en liten by i Sassari provinsen i Italia. Besøk Church of St. Francis, Alghero katedralen og noen av de mange naturlige beauties mens du er der.
Kroatia
Kroatia ligger på Balkan, og har en stor kystlinje som dekker den østlige delen av Adriaterhavet. Kysten er fylt med sjarmerende gamle byer og byer som Split og Dubrovnik for eksempel. Det er også mange interessante øyene som passer for både unge par, vennegrupper og familier med barn.
Hellas
Hellas er en av de favoritt feriemålene i Europa og verden hovedsakelig fordi den har miles av vakre sandstrender. Fra halvøya Halkidiki i nord til de vakre øyene som Crete i Sør er den ideelle strand ferien stedet for hver person som nyter livet.

Tilbringe en ferie i Hong Kong

Det er ingenting bedre enn å tilbringe en ferie i et spennende nytt sted. Helligdager og pauser fra arbeidet er svært viktig for noen, har Husk hvordan stressende hverdagslivet noen ganger er. Finne en flott feriemål ikke er vanskelig i dag, som du har mange steder tilgjengelig. Hvis du leter etter en fantastisk feriedestinasjon vil så du ikke gjøre en feil hvis du velger Hongkong. Denne fantastiske byen er sentrum av moderne teknologi og utvikling. Der vil du finne mange interessante landemerker og attraksjoner å se.
For å få mest mulig ut av ferien i Hong Kong, bør du først ordne reisen. Gå online og annen overnatting alternativer og gjør dine reiseplaner. Det er viktig for deg å gjøre en god plan hvilke steder du vil se, som Hong Kong har så mye å tilby. Det er alle slags reisepakker tilgjengelig for alle besøkende, så Velg noe i henhold til dine preferanser. Gå på omvisning i Hong Kong er tilrådelig, som det er den beste måten å se alle de berømte attraksjonene i denne byen. Lokale guider kan ta deg til alle de beste tingene å se og prøve, så du har en fantastisk ferie.
Hong Kong er en unik perle av Asia. Der finner du også mange flotte shoppingmuligheter og underholdningsmuligheter. Det er også en viktig virksomhet knutepunkt for verden så mange besøkende kommer her for arbeid også. Hvis du får en ekte følelse av hverdagslivet, bare ta en spasertur på gatene i Hong Kong. Utforsk byen fra et annet perspektiv, og du vil bli overrasket av alt den har å tilby. I Hong Kong, vil du også finne mange flotte restauranter hvor du kan smake deilig lokal mat, flott spa-sentre, kjøpesentre og andre attraksjoner. I Hong Kong, kan du ha en avslappende ferie, eller du kan tilbringe tid utendørs å se alle de store tingene i denne byen