Ferie i Barcelona og hjertet av Spania

Spania er et europeisk land berømte i verden for turisme. Mange attraksjoner friste besøkende fra hele verden til å tilbringe ferien i Spania. Balearene, nasjonalparker, fornøyelsesparker, El Rocio og Barcelona er store allurements av Spania. Det er fortsatt mer å nevne som du finner turen til Spania mest fascinerende og engasjerende.
Barcelona ligger på nordøst kysten av Spania, og er populært for mange ting som kirker, katedraler, monumenter, statuer, museer, severdigheter, arkitektur, fotball, strendene og nattelivet. Landskap og vakre strender er bare fantastisk, og du vil falle forelsket i dette stedet.
Topp Barcelona allurements
Picasso Museum – dette museet er verdenskjent for sin kunstsamling av spanske kunstneren Pablo Picasso. Hans hovedverk er første kommunion og vitenskap og veldedighet. Du finner dette stedet fascinerende, og du vil bli en fan av denne samlingen av kunst.
Las Ramblas – Las Ramblas i sentrum av byen, er den stor turistattraksjonen i Barcelona. Det er 1,2 kilometer lang med live gaten forestillinger, menneskelige statuer, Erotikk Museum, modernistiske Boqueria-markedet og Christopher Columbus-monumentet. Her finner du artistene som vil trekke din karikatur eller stående i minutter.
El Tablao de Carmen-denne sted er dedikert til Carmen Amaya, en kjente flamenco sigøyner danser og sanger. På denne plasseringen, kan du ha en ekte spansk mat og Flamenco forestillinger av profesjonelle dansere. Det er en av de beste stedene å besøke når du tilbringer ferien i Barcelona.
Camp Nou – det er den største stadionet i Spania og Europa. Stadion har arrangert mange fotballkamper. Dessuten, den har en Barcelona FC museet med tre deler-de historiske museene, samlingen fotball og en seksjon for midlertidige utstillinger.
Det er mange spennende ting å gjøre i Barcelona som nyter nattelivet, gå for shopping, sightseeing og ser fascinerende kunstverk. Besøke Barcelona i Spania disse ferier og ha mye moro.

Har det beste ferien i Hellas

De fleste amerikanere vet dybden av den kulturelle erfaringen som Europa har å tilby dem. Tross alt, Europa som kalles det gamle kontinentet, og det er en stor del av menneskehetens historie. Som sådan, er det virkelig viktig for deg å besøke dette kontinentet minst en gang i livet ditt, og se hva den har å tilby. Mens det er mange steder som du bør definitivt besøke mens du er i Europa, har vi en anbefaling som vi må gjøre for deg. Og det er for å ha din ferie i vakre landet i Hellas.
Dette er et land i Sørøst-Europa, som grenser til landene i Tyrkia, Bulgaria, Makedonia og Albania. De fleste vet av gamle historie grekerne-det pleide å være en tid da Hellas var ved roret i verden- og de gamle grekerne har gjort enorme funn innen vitenskap og kunst. Mye av deres fremskritt har blitt brukt av andre mennesker og kulturer i verden, og den gamle greske innflytelsen kan være oppdaget tungt i moderne kulturer også.
Men hvis ikke du er typen person som ønsker å lære mer om historien, så du er på hell, fordi Hellas har også noen av de vakreste strendene i verden. De ligger langs Adriaterhavet og Aegean kyst og millioner av turister fra hele verden besøker disse strendene hvert år. Varm, gyllen sand under den greske solen, nær greske sjøen, er et vakkert skue og erfaring. Stoler på oss, hvis du virkelig ønsker å ha ferie i livet ditt, bør du planlegge å gå til Hellas så snart som mulig. Beste med dette landet er at livet her ikke så dyrt, og du kan ha en flott ferie med en relativt liten mengde penger til din disposisjon.
Vi anbefaler at du vente lenger og gjøre planer og reservasjoner for din neste ferie i Hellas. Vi lover at du vil ha en eksplosjon her. Nyt oppholdet i Hellas!

Nyt din favoritt type ferie

Det er den tiden av året. Du må gjøre din forberedelser slik at du kan reise et sted og nyte en velfortjent, velfortjent ferie for et par uker. De fleste mennesker virkelig vente på denne tiden av hele året, og når det kommer, deres lykke kjenner ingen grenser. Men noen mennesker har ingen anelse hvor du kan, og mens de er grubler emnet, de mister dyrebar tid.
Så vil lese denne artikkelen forhåpentligvis hjelpe deg med å finne ditt neste reisemål når det gjelder reiser. Vil du gå et sted lokalt, kanskje i hjemlandet? Eller vil du gå til et sted nye, kanskje litt mer eksotisk? Hvis sistnevnte er tilfelle, anbefaler vi deg at du har din ferie i Asia.
Asia er et kontinent av mange beauties. Ønsker du jungel og regnskog-kan så du finne dem lett. Hvis du ønsker å se dyreliv, kan så du finne det enkelt også. Hvis du vil feste og nyt natteliv, så er det også mange steder å ha en eksplosjon i kveld også
Og til slutt, du kan være typen person som ønsker noe mer enn å bare slappe av på en strand et sted langt fra hjemmet, og føle de varme solstrålene på huden din, hele dagen. Hvis dette er deg, så anbefaler vi deg å gå på Phuket i landet i Thailand. Dette er et sted hvor du kan finne noen av de vakreste strendene i verden, og tusenvis av turister gå Phuket hver måned for å nyte alt som har å tilby. Og nyte det de gjør.
Men til slutt, det er mye mer at du kan se og besøk i Asia enn bare Thailand. Du kan gå til Kina eller Japan. Indonesia og Filippinene. Hvis du har tid og penger, anbefaler vi deg til å besøke alle disse stedene, som du vil finne noe unik og forskjellig i dem alle. Så, ikke miste tid lenger-gå til Asia så snart du kan og har ferien i livet ditt!

Planlegge en tur og en kort travel guide til dine venner

Hvis du planlegger å reise til Thailand har du sannsynligvis spurt noen av dine venner eller slektninger har besøkt landet for noen tips og råd. Imidlertid vil uansett hva andre sier om Thailand og hva du lese om dette landet før du faktisk begynne turen du sannsynligvis glemme når du går på Thai jord. Språk, kultur og mentaliteten er så mye forskjellig fra de funnet på andre kontinenter og selv sammenlignet med noen asiatiske land at du mest sannsynlig vil bli sjokkert. Men dette betyr ikke at du trenger å være bekymret. Smilets land tillater alle besøkende å innstille rask.
Sannsynligvis er det første du vil legge merke til når du kommer Thailand bilder av gjeldende og noen tidligere konger. Thai folk respekterer deres konge, så det er lurt å være respektfull også.
Mer enn 50% av utlendinger bruker Bangkok som utgangspunkt for utforskning av Thailand. Kaos er trolig den første følelsen du får når du angir denne megalopolis. Men til tross for det store antallet beboere og turister fungerer denne byen faktisk ganske bra. Bangkok er kjent for rushtiden så prøv å bruke noen alternativ transport som Skytrain eller båt. Denne typen transport er veldig billig. Hvis du velger å få et sted med en taxi eller tuk-tuk Sørg for å gjøre er en avtale før du bruker dem fordi mange drivere vil prøve å gjøre store overskudd fra din tur når de finner ut at du en utlending. Du finner en fullstendig liste i noen turistguide det er dusinvis av templer verdt et besøk. Viktigste råd er å kle riktig når du angir disse templene.
Hvis du planlegger å besøke noen andre steder, anbefaler vi at du tar en titt på Ayutthaya historiske park og Chiang Mai-en by med fantastiske omkringliggende (begge finnes på nord). De som er interessert i strender og parter bør besøke Phuket øya, Koh Samui og Pattaya.
Det finnes dusinvis av steder som du kan besøke i Thailand, og hver av dem er unike. Så, prøv å bo for en lengre periode eller planlegger å besøke denne magisk sted igjen!

Himmelen for turister-Europa

Det er mange destinasjoner rundt om i verden hvor du kan besøke hvis du ønsker å se nye, spennende, og stimuler sinnet. Men hvis du fortsatt trenger noen ide om hvor å gå til på din neste ferie, så vi har en anbefaling for deg.
Uansett hvem du er, bør du definitivt gå til Europa. Hvorfor Europa? Vel, er det en grunn hvorfor Europa som kalles det gamle kontinentet. Det er den vestlige kulturen og hele filosofien bak. Det er gamle kulturer som greske og romerske kulturen som har hatt en enorm innflytelse på hvordan vi går om i vårt daglige liv, i dag, tusenvis av år etter disse gamle sivilisasjoner.
Så hvis du vil vite mer om disse to kulturene spesielt, bør så du besøke Hellas og Italia. Der vil du finne mange rester fra dager gamle, og det er ingen bedre måte å lære om disse gamle sivilisasjoner enn faktisk gå der og se historie med egne øyne.
Men Europa er ikke alle om historie. Noen av hovedstedene og større byer av kontinentet tilbyr fantastisk uteliv muligheter. Hvis du er fest personen, kan så du gå til Polen eller Tsjekkia, i Krakow og Praha henholdsvis. Foruten å være flotte byer i sin egen rett, tilbyr de hundrevis av muligheter for deg å ha en eksplosjon i nattelivet.
Eller du kan besøke de gylne strendene i Barcelona, Spania. Mens du sole seg i vakre strender med varme spanske sol på kroppen din, vil du ha tiden av livet ditt. Og nattelivet er ikke verst heller.
Men hvis vi går på som dette, vi kunne gå on forever. Det er enkelt, det er mange forskjellige steder som du bør besøke hele Europa. Vi anbefaler å starte et sted – de vi har anbefalt er utmerket utgangspunkt, og gå derfra. Og vi lover at du vil nyte ditt opphold det uansett hvem du er. God reise!