Verden er en bok, så holde reiser til Edinburgh

Verden er en bok og som ikke reise, lese bare siden ” sitert Augustin virkelig. Spesielt hvis en fyr ikke nyte den unike paradiset eller juxtaposed byen. ” Hei folkens, fortsetter mot ” Athen i Nord (når det ble kalt)” i kommende ferie.
Edinburgh ligger i sørøstlige Skottland med sin sentrum, nær den sørlige bredden av Firth of Forth, en arm av Nordsjøen. Denne byen har oppstått i c.8500 BC.
Om det var fascinert by for turister fra begynnelsen, har det fått det meste av popularitet som en attraktiv i Skottland 1800tallet. Klassiske gamle middelalderbyen og georgianske nybyen var samlet og navngitt som en UNESCOs verdensarvliste i 1995. Siden da har det blitt en unik fascinerende arkitektur skjermen. I dag er det et viktig sentrum for økonomi, jus, turisme, utdanning, kultur.
Her er noen gå glipp attraktiv historisk besøke steder
DA NYBYGDE KIRK
I 1688 king James VII av Skottland (også James II av England) beordret til å konstruere dette monumentet og det ble ferdigstilt i 1691 med en nederlandsk stil.
ST. MARY’S CATHEDRAL
Det er den største kirkelige katedralen, et slående bygning, designet av George Gilbert Scott i 1879.
INCHCOLM ISLAND
Noen miles øst for videre jernbane brua, grunnlagt av kong David i 1100tallet.
PALACE OF HOLYROOD HOUSE
Det er bygge inn 1128 men fungerte som viktigste bolig for konger og dronninger av Skottland fra 1400tallet og framover.
ST. GILESKATEDRALEN
Siden niende århundre finnes kirken tilstøtende. Den ble bygget i 1120 under John Knox.
SCOTT MONUMENT
Mest kjente monument viktorianske Gothiaham bygget i 1844.It har blitt hedret i verden berømt forfatter Sir Walter Scott.
Foruten de ovennevnte monumentene mange flere historiske steder som Greyfriors Kirkyard, Georgeian House, Rosslyn Chapel, EdinBurgh Castle etc. er der.
NOEN ILLUSORISK LANDEMERKER
PRINSESSE STREET
Det er lenge travleste gaten. Verdens eldste uavhengig varehus er her.
DUDDINGSTON
Skjult bak Arthers sete kan du finne den sjarmerende, tidligere landsbyen av Duddingston hvor naturreservat kan sees.
VANNET I LEITH GANGE MÅTE
Populær sykling og gåing rute.

Continue reading Verden er en bok, så holde reiser til Edinburgh

Gå til Sveits

Det er et relativt lite land i SentralEuropa som går under navnet Sveits. Du kanskje har hørt om dette landet som en bank himmelen, samt en nøytral tilstand i mange krigene fortiden. Vel, det viser seg, kan du oppleve mye hvis du går og sjekk det ut selv. Sveits er et kjent turiststed, og det er mange turist hotspots i dette landet å besøke.
Et slikt sted er byen Genève. Dette er et fantastisk sted å feriere, og det er mange grunner til dette. Vi vil starte med den vakre og imponerende Temple de Saint-Pierre. Denne historiske bygningen var stedet der John Calvin forkynt sine prekener om protestantisme til hans tilhengere i middelalderen. Men hvis du ikke vare alle om historie, vil du sikkert beundre skjønnheten i denne bygningen. Du vil også kunne klatre til toppen av bygningen og se fantastisk byen Genève ovenfra. Det er et syn som du ikke vil glemme i lang tid framover, stoleross.
En av Genève mest kjente landemerker er den såkalte Vanntapperiet eller Jet d’Eau. Dette er et naturlig fenomen der en stor strøm av vann eksplosjonene oppover. Vannet er skjøvet av et trykk ca 500 liter per sekund, og med dette mye makt, du er sikker på å se et fascinerende skue. Det er mange steder hvor du kan sitte i nærheten og stirre marvel av Jet d’Eau.
Til slutt, hvis du ikke villangt vekk, vil du finne det en fascinerende opplevelse å besøke det berømte Place du Bourg-de-fire. Dette er en av de eldste i byen, og som sådan har sin egen atmosfærisk trykk. Det er virkelig nær den nevnte Temple de Saint-Pierre. Du vil kunne nyte deg selv i de mange kafeene og restaurantene i området, i en vakker atmosfære.
Og likevel er det mye mer grunner til å besøke Genève. Vi håper å se deg der.

Har tid av livet ditt i Asia

Kommer på ferie er aldri en enkel ting som populær media prøver å få det ut til å være. Du må planlegge mye hvor du skal gå og hvordan du vil komme dit. Du må ta tid fra arbeid, og du må ha ekstra penger på din konto-spesielt hvis du planlegger å gå til et eksotisk sted.
Men går på ferie er en av de mest givende opplevelsene du kan ta ut av livet, uansett hvem du er-reiser er en av de mest kjære og elskede av menneskelige aktiviteter. Så, hvor går du neste? Vi foreslår at du sjekke ut Asia.

Selvfølgelig, er ikke dette kontinentet særlig kjent som en turist hotspot når du sammenligner det til andre steder. Men dette betyr ikke at Asia har noe å tilby. Tvert imot-som overskriften antyder, vil du ha tid av livet ditt i Asia.
Og en av de beste stedene du kan gå til etter vår mening er i landet i Thailand. Spesielt på øya Phuket. Der vil du kunne gjøre alle slags ting for å ha det gøy. For eksempel kan du ikke har tenkt på det, men du kan prøve opplevelsen av dykking under vann. Stoler på oss, det er ingenting som går under vann og se undervannsverdenen. Du vil kunne se marine livet som består av planter og dyr, og fleste er fascinert av denne erfaringen. Vi vet at du vil bli også.
Dessuten, det er mange andre ting som vil holde din interesse. Du vil kunne nyte det travle utelivet i Phuket, som det er mange restauranter, klubber, barer og steder der du kan slappe av og nyte deg selv uansett hvem du er. Får å møte nye mennesker fra alle samfunnslag, som er noe at alle mennesker som reiser ønsker å gjøre. Tross alt, vil dette utvide ditt sinn og ta på livet, gjør du en komplett person som helhet.

Hong Kong-turist dreamland

En av de hotteste nye turistmålene er Hong Kong. Hong Kong er en autonom provins i Kina, og det er et unikt sted på den. Og dette er en av de viktigste grunnene til hvorfor du ønsker å gå til Hong Kong på ferie, uansett hvem du er. Men bare til vann appetitten… Hva er noen av de beste tingene som turist kan gjøre på dette stedet?
Vår første anbefaling for deg å gjøre når du er i Hong Kong er å gå på Victoria toppen. Dette er uten tvil en av de mest kjente og mest elskede turist hotspots i Hong Kong. Det er toppen av hvor du vil kunne se fantastiske severdighetene i byen Hong Kong og området rundt. Uansett hvem du er, vil du finne severdigheter imponerende. Det er litt av en debatt på om det er bedre å se Hong Kong fra Victoria Peak under dagen eller natt. Vi antar at du må se severdigheter både på dagtid og natt for å utligne debatten i tankene dine.
Nå har vi noe spesielt for gourmeter blant dere. Hvis du liker mat, som de fleste mennesker gjør, vil så du bli glad å utprøve denne Hongkong lekkerbisken av dim sum. Dim sum når oversatt betyr “touch hjertet”, og mens det har et gripende navn, betyr det bare at du skal kunne spise noen dumplings sammen med andre tradisjonelle matvarer. Dette var samtidig en frokost, men i dag du kunne spise det når som helst i løpet av dagen. Dommen er at det er absolutt deilig-enhver turist kommer til Hongkong ut å prøve denne oppskriften minst en gang for fornøyelsens.
Det er dusinvis, om ikke hundrevis av forskjellige ting som du vil kunne gjøre i Hongkong når du kommer dit. Det er et ordtak er kjent blant folk har besøkt både Hong Kong og New York city: “New York minutt er en Hong Kong nest”. Dette betyr at livet her er veldig raske og at du vil bli glad på hva Hong Kong har å tilby.

Hva å gjøre i Praha

Praha er hovedstaden i Tsjekkia, et land i Sentral-Europa, og det er en by rik kulturarv som spenner over mer enn tusen år. Slik vil du bli glad å vite at det finnes hundrevis av forskjellige ting å gjøre det og du kan bli underholdt, opplyst og fornyet i mange forskjellige måter. Denne lille artikkelen vil kaste lys over hva du kan gjøre hvis du går på ferie i den byen Praha.
Vår første råd til deg vil være å gå og besøke spedbarnet Jesus av Praha. Dette er en må se uansett om du er en kristen eller av noen annen religion i verden, eller selv en ateist. Det inspirerer dype følelser i folk som vitne denne flott syn. Det er en imponerende statue av Jesus Kristus som et barn, og hver dag hundrevis, om ikke tusenvis av mennesker kommer hit og betaler sine måter til Jesu Kristi mens ytre en bønn eller to.
Uret er også et område som du må besøke minst en gang i Praha. Mange store byer i historien til menneskeheten har blitt plyndret, ransaket og plyndret av invaderende styrker. Vel, har Praha klart å være relativt trygt og lyd for generasjoner av mennesker. Dette betyr at denne byen har varmer seg i en alder av fred velstand i lang tid-alt i denne byen har å vise for det. Den fantastiske arkitekturen til Praha best kan bevitnes fra denne gamle torget-det er også dusinvis av restauranter hvor du kan smake deilig tsjekkisk mat. Og når som helst kan du sitte og hvile, og se de ulike gateartister som pryder gatene og torget i Praha.
Til slutt, et ord av forsiktighet. Som tilfellet er med andre stor byer, kan du få lett lurt selv i Praha, spesielt hvis du ikke er forsiktig nok. Vær ekstra forsiktig når du endrer valutaer, som det er mange bedragere som vil gi deg falske euro Hvis du ikke er forsiktig. Ta hensyn til dette, og du vil ha tiden av livet ditt i Praha, garantert.