Besøke Vienna

Vienna er hovedstaden i det europeiske landet i Østerrike, og det er en by rik kulturarv og historie. Det er også et populært sted for turister fra hele verden, og på en gitt dag vil du se utlendinger traversering byen. Så, hvis du ønsker å gå til Wien på ferie, hva kan du gjøre det?
Først av, hvis du er en vinkjenner, så kan du sjekke vingårder som ligger i nærheten av byen. Det er 7 kvadratkilometer av dem, og dette gjør Vienna største vinproduserende hovedstaden i alle land i verden. Og Wien vin er av enestående kvalitet-igjen, hvis du tilfeldigvis nyte drikke litt vin med dine venner eller på egen hånd, du ville absolutt like det her.
Mange er overrasket når de hører at det finnes også strender finnes i Wien. Det er rett, de er å finne ved bredden av elven Donau. Hvis du er en fan av strender, vil du elske disse stedene. Det er selv utpekte områder for nudister-så det er ett alternativ som du kan nyte. Det er områder med strender og bassenger og restauranter og nattklubber – en perfekt kombinasjon du har tid av livet ditt.
Å se byen fra ovenfor kan være en livsforandrende opplevelse. Det er slik en stor og vakker by at når du ser det fra himmelen vil du være ærefrykt-rammet. Den beste måten for deg å gjøre dette er å hoppe på den såkalte pariserhjulet eller pariserhjul. Det ble opprettet ikke senere enn det nittende århundre, og det står fortsatt til denne dag. Hvis du får på den, vil du kunne har en fantastisk utsikt over den nydelige Wien- og dette vil gi deg en minneverdige synet.
Det er mange andre ting du kan gjøre for å ha det moro i Vienna. Ikke forvente oss å skrive om dem alle, så det vil ta flere bøker for oss å fullt eksos emnet. Så, gå der og gi ditt beste for å ha tiden av livet ditt!

Kommer på ferie i Chicago, USA

Har du noen gang tenkt å ferie i Chicago, USA? Vel, hvis du har tenkt det, betyr det at du har innsett at stedet har potensial for turisme. Men hva gjør du en du er det? Vel, vi er her for å fortelle deg om de beste alternativene i denne store byen.
Den første attraksjonen som vi ønsker å besøke er såkalte Millennium Park. Det er en stor park, og det er ikke rart at navnet parken er slik. Det er kjent for det faktum at det er gratis konserter som organiseres ofte her hvis du er en fan av musikk, du ville absolutt like det du hører. Videre er det en del i parken som er full av street art, hvis du er en fan av kunstdu også vil like det du ser. Til slutt, det er et fantastisk sted å bare chill i, med din nærmeste seg eller selv alle ved deg selv virkelig.
Hvis du er fan av kunst, er det en annen ting du kan gjøre i Chicagoog det er for å besøke art institute of Chicago. Av denne bygningen er “bevoktet” av to ikoniske bronse løver, og når du kommer inn i bygningen, vil du kunne se ikke mindre enn 300.000 kunstverk. Og kunsten kommer fra ulike tidsperioder og kulturerdu kan se japansk kunst eller gamle greske kunsten kommer i form av skulpturer eller selv moderne kunst. Det er en himmel for kunstelskere blant dere.
Wrigley Field er hjemmebanen til Chicago Cubs. Men selv om ikke du er en sportsfan, vil du fortsatt kunne har tid av livet ditt her. Du kan ta en tur stadion, eller du kan ta noe å spise en av står. Uansett, det er en veldig morsom sted å nyte din tid i.
Og disse er bare noen av de mest kjente og mest elskede attraksjonene som byen Chicago har å tilby turister fra hele verden. ha det gøy!

Nyte oppholdet i Filippinene

Filippinene er et land i Sør Øst Asia, og spenner over mer enn 7000 øyene. Dette er en ting som gjør stedet iboende fascinerende og naturen er kjent for å være litt grov her. Det er rundt tjue aktive vulkaner i stedet, og det er noen områder der det er tyfoner og dårlig vær.
Men hvis du tror at hva vi sa ovenfor er en grunn for deg å aldri besøke landet du er veldig galt! Filippinene er et innbydende sted hvor du kan ha en eksplosjon uansett hvem du er.
Først av alt, anbefaler vi deg til å besøke Boracay. Dette er en liten øy i Filippinene, men det er et populært turiststed. Den viktigste årsaken til dette er den vakre hvite strender som ligger her. Det er en populær 4 km strand der det er mange forskjellige restauranter og hoteller klar til å ta deg . Også, det er alltid en fest øya det er sikkerat du vil ha en eksplosjon.
Uansett om du er en religiøs person eller ikke, du har fortsatt å besøke den fantastiske San Agustin Church i hovedstaden i Manila. Dette er en imponerende bygning bygget under den spanske koloniale regelen, og det har stått testen av tid. Historien går at de første to kirkene som spanjolene har bygget under oppholdet var laget av tre, og begge har brent i brann. laget de tredje kirken San Agustin Church, stein. Og som sådan, det har stått testen av tid og den har overlevd flere vanskelig jordskjelv. Uansett, det er et vakkert sted, og det vil forlate deg et tap for ord.
Og hvis du ønsker å se naturen uforbeholden, har du å se en av de gjenværende aktive vulkaner, kalt Mayon vulkan, finnes øya Luzon. Det er en helt symmetrisk vulkan, i form av en kjegle, og det er en skjønnhet å se. For ikke for å si at det er ikke farlig er det hyppige Evakueringer av omkringliggende landsbyer og byer immanente aktivering av vulkanen. Men uansett, det er en skjønnhet som trenger å bli sett.
Filippinene har mye mer å tilby, og vi anbefaler deg å besøke landet snart som mulig.

India-velkjente himmelen på jorden

India er et land med rik historie. Dette betyr at det er et sted hvor du kan ha tiden av livet ditt hvis du velger å der ferie. Siden de fleste mennesker som leser denne artikkelen vestlige, følger det at de fleste av dere ikke har vært i India, og du lure på hva er det for å se i dette landet. Vel, vil denne artikkelen dele med deg et par ting du kan gjøre for å ha det gøy i India.
Første stopp som du bør besøke, spesielt hvis du er sulten, er Gali Paranthe Wali, i Delhi. Dette er en full av restauranter og mat steder og her de tjener noen av de beste originale indisk mat som du kan finne. Noen av stedene hvor du kan spise er mer enn hundre år gammel, og dette er en gate med tradisjon det går uten å si at denne gaten er full av folk fra alle samfunnslag praktisk talt hele tiden.
Kulturelle komplekset av Akshardham er et sted hvor du til også. Du vil kultur fikse fra dette stedet alene. Det er også i Delhi, og hele strukturen serverer fortelle historien om hinduisme. Det er en fantastisk struktur sett fra utsiden… men vente bare å se hva er innsiden. Det er mange flotte kunstneriske former som du kan nyte å se der. Hvis du besøker dette stedet solnedgangen, vil deretter du kunne se et herlig syn som tempelet begynner å lyse opp, og alt dette vil bli et glad minne som du kan komme tilbake til i fremtiden.
Til slutt, hvis du er en fan av Bollywood produksjon, bør du besøke Raj Mandir kino i Jaipur. Dette er en av de best kjente og mest populære kinoene i hele India, og her får du topp service mens du ser dine favorittfilmer.

Gå til Indonesia

Du ønsker å reise et sted, rett? Vi klandre ikke degfleste ønsker ikke noe mer enn å bare en bil, båt eller fly og bare et sted hvor de ikke har vært før. Vel, hvis du virkelig ønsker å besøke et ofte neglisjert reisemål som kan ende opp med å endre hvem du er som en personalle til bedre, foreslår vi at du reiser til Indonesia.
Du har besluttet å følge med vårt råd, og du har gått til Indonesia. så langt, alt vel. Men hva gjør du når du er her? Frykt ikke, fordi det vil alltid være noe nytt som vil holde deg engasjert i dette vakre landet. Og vi har noen anbefalinger for deg også.
Hvis du liker å surfe, for eksempel, burde du til Kutastranden. Kutastranden tilbyr en perfekt mulighet for surfing nybegynnere på grunn av det faktum at bølgene her er relativt milde, og de tilbyr akkurat den rette mengden utfordring for nybegynnere. Det er også kvalifisert lærere i kunst og dyktighet av surfing, vil du finne at lære å surfe er en nytelse.
Deretter bør du besøke den verdensberømte Borobudur buddhistiske tempelet. Dette er en av de største, om ikke den største buddhistiske tempelet i hele verden. Hvis du er en Buddhist vil du kunne be og meditere her og beundre den praktfulle arkitekturen stedet. Den Borobudur buddhistiske tempelet er en UNESCO world heritage site, kan du enkelt se fra dette bare hvor viktig en struktur det egentlig er. Til slutt, vil du kunne beundre den fantastiske naturen i området, som er imponerende i og av seg selv.
Til slutt anbefaler vi deg å spise Padang mat. Gourmeter blant dere vil ta vennlig til dette faktumsom indonesiske kjøkken har virkelig noe for alle. Padang restaurantene er lett preges av tårnene av plater som er tilgjengelige for besøkende og besøkende betaler bare for plater som de touch. Denne maten serveres i tradisjonelle måter over Indonesiagi det en sjanse, vi vet at du vil like den.
Og det er mye mer du kan oppleve i Indonesia men ikke la oss holde deg lenger fra den. dit og kos deg!