Kom deg rundt i Japan

Japan er et land i Øst-Asia. Det er allment kjent som huset til den stigende solen – som det er det mest østlige landet på verdenskartet. Men har dette landet noen form for potensial når det gjelder å være turist i den? Selvfølgelig gjør det, og på mange forskjellige nivåer. Nedenfor finner du noen av grunnene til hvorfor du går på ferie til Japan, være den smarteste tingen du kan gjøre på fritiden.
Det første du kan gjøre i dette vakre og fryktinngytende landet er å klatre på Mount Fuji. Dette er et flott sted som praktisk talt tar pusten fra deg. De severdighetene som du vil se fra toppen av Mount Fuji, forblir dypt innebygd i minnet for resten av livet ditt. Et morsomt faktum om Mount Fuji i Japan er at det er et UNESCO verdensarvsted, så det betyr at stedet er anerkjent for sine naturlige skjønnheter. Det er et flott sted for deg å ha litt foto ops og ta noen bilder med familie, venner, eller til og med på egen hånd.
Neste ting – du kan gå til Arashiyama Monkey Park Iwatayama. Hva tror du du kan gjøre her? Du kan selvfølgelig leke med apekatter! Apekatter er morsomme, intelligente skapninger og de bor på dette stedet. Tenk igjen på de utallige fotomulighetene som du vil kunne ha på dette stedet mens du spiller med apekatter. Du vil få utallige liker på dine sosiale nettverksprofiler – det er sikkert!
Karaoke er en øvelse som kommer direkte fra Japan. Hvis du elsker å synge i en gruppeinnstilling, så sørg for å besøke noen av karaoke-partiene som er organisert rundt Japan. Du vil kunne synge ditt hjerte og ha det gøy med andre mennesker. Det er en fin måte å nyte tiden din mens du er her i landet.
Så, som du kan se, er det praktisk talt utallige ting du kan gjøre for å nyte under ditt opphold til det fulle mens du er i Japan. Ha det gøy å gjøre det!

Bli kjent med Spania

Å besøke Spania har en lokke for mange mennesker. Det er mange vakre byer i dette landet som du kan reise til, men hvis det er ett sted du må besøke mens du er i Spania, må det være Madrid. For de av dere som ikke vet, er Madrid hovedstaden i Spania og er en av de største, vakreste byene i landet. Det er mange ting du kan gjøre mens du er der – og vi anbefaler deg å sjekke det ut om det er mulig.
Det første du må gjøre mens du besøker den berømte turistboulevarden Gran Via. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre mens du er her. Det finnes kjøpesentre, restauranter og barer. Disse alle tilbyr en flott måte for deg å bli kjent med byen fra nært hold. På en gitt dag er det sjansene for at gatene vil swarming med turister, så du vil kunne se folk fra hele verden, i tillegg til de innfødte spanjolene. På Gran Via er det til og med kasinoer – så hvis du ønsker å teste lykken, kan du veldig godt gå inn i en av dem.
Og hvis du vet noe om Spania, vet du at dette landet praktiserer praktisk talt spillet av europeisk fotball eller fotball. Og Madrid er en hovedstad i fotball – en av verdens største fotballklubber finnes her. Vi snakker selvsagt om klubben Real Madrid. Hvis du vet noe om fotball, så har du definitivt hørt om uten tvil den største spilleren i verden akkurat nå – Cristiano Ronaldo. Du vet også at han spiller for Real Madrid. Så, hvis du har tid, og hvis du liker fotball, så foreslår vi at du går og ser et spill på Real Madrid-stadion Vincente Calderon. Du vil virkelig være i en godbit, som vanligvis i alle spill i Real Madrid, er stadion fullt av Real Madrid-fans som har kommet for å støtte deres favorittklubb.
Madrid er mye mer enn shopping og fotball, men du må se dette selv. Grip øyeblikket og gå dit så fort du kan!

Kommer til Phuket

Det er mange steder rundt om i verden som du kan besøke på ferie. Hvis du ønsker å gå på en fantastisk strand og nyte under solens varme stråler, bør du definitivt besøke øya Phuket.
For de av dere som er uinformert, er Phuket funnet i Thailand i Sørøst-Asia. Det er rett og slett et av de mest populære turiststedene i verden. Hvorfor skal du besøke dette stedet?
Vel, for en, har du allerede fortalt oss at du er en fan av strender. Så Phuket er et flott alternativ for deg å besøke. Det er flotte pebble strender som du kan besøke hvis du er ute etter en svømmetur. Den thailandske solen skinner ganske varmt, og du vil ha en flott tid på en av de mange strendene på Phuket.
Også, det er mange alternativer for deg hvis du ønsker å nyte et travelt byliv. Tross alt er Phuket et kraftig turiststed, og folk fra hele verden besøker dette stedet på årsbasis. Hvis du ønsker å møte nye mennesker fra hele verden – så prøv å gjøre det på Phuket.
Det er mange restauranter, barer, kafeer, klubber og mange andre underholdningssteder som du kan besøke på dette stedet. Det er også verdensklasse Muay Thai treningsleirer. Faktisk trente Georges St. Pierre tidligere weltervekt og mellomvektsmester, Muay Thai i en treningsleir på Phuket, slik at han kunne forberede seg på sine kamper. Hvis du noen gang har blitt fascinert av kampsportens verden, så lærer du Muay Thai på Phuket, er et stort potensial for deg.
Og du vil også ha mange andre ting du kan gjøre på Phuket. Tross alt vil fantasien være din eneste grense når det gjelder å oppleve øya. Vi håper at du vil finne tid og penger for å komme og besøke dette stedet, og at du vil ha et hyggelig opphold mens du er her. Mange besøkte dette stedet i fortiden – og et stort flertall av dem var imponert over hva Phuket har å tilby.

Opplev Malaysia

Å gå på ferie i Malaysia er noe som alle bør gjøre minst én gang i livet. Dette er et flott sted fullt av potensial for turister, og det kommer ikke som noen overraskelse at mange mennesker besøker dette landet på årsbasis. Så, hva er noen ting du kan se frem til under ditt opphold i Malaysia?
Først av alt, vil vi anbefale deg å gå og sole deg i Langkawi. Dette er en av øyene i Malaysia, og den er bebodd av mer enn 60.000 mennesker. Dette er faktisk en av de mest populære bryllupsreise destinasjonene rundt om i verden. Du vil kunne gjøre alle slags ting på ulike nivåer av budsjett. Solen skinner sterkt på denne øya, slik at du blant annet kan sole deg. Hvis du ønsker å få en brunfarge, så er det langt verre steder du kan gå til for dette formålet.
Tunku Abdul Rahman nasjonalpark er ditt neste sett med destinasjoner som du bør besøke mens du er i Malaysia. Dette er et sett med 5 separate øyer vi snakker om, og du kan besøke dem alle med en ferge. Noen av øyene blir nesten uberørt, og noen andre er travle med aktivitet og folk. Du kan gå på tur på disse øyene, og du vil like mye som de har å tilby.
Du kan også besøke byen Kota Bharu. Dette er en av de mer konservative delene av Malaysia, og dette er grunnen til at mange ikke klarer å besøke dette stedet mens de er her i landet. Men dette er en feil, da dette er en kulturelt utviklet by, og du vil ha mye å se mens du er der. Det er mange moskeer og kongelige palasser som vil imponere fantasien din. Men du må være litt mer forsiktig skjønt, siden kleskode er litt strengere i denne byen enn i resten av landet.
Så, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, vil du ha det morsomt når du besøker Malaysia. Nyt oppholdet ditt!

Ting å gjøre i Amsterdam

Å reise på ferie til Europa krever planlegging. Tross alt kan Europa veldig godt være et av de minste kontinenter, men det er ekstremt tett. Det er sete for en stor del av menneskehetens historie, så det er mange steder du bør besøke og se.
Men hvis det er et sted vi anbefaler deg å besøke, uansett hvem du er, er det Amsterdam-byen i Nederland. Dette er rett og slett en av de vakreste byene i hele verden – så det er ingen skade i å besøke den mens du er på og om å krysse over hele Europa.
Første ting først – vi nevner det beryktede Red-Light District of Amsterdam. Prostitusjon er lovlig i Nederland, og RLD er et av de mest anerkjente stedene hvor du praktisk talt kan handle for prostituerte. Selvfølgelig, hvis du ikke er typen person som ønsker å benytte seg av en prostituert – dette er fortsatt et sted som vil pique din nysgjerrighet, da de røde lysene vil gi opp fantasien din.
Som en motsetning til dette er Amsterdam en av de mest kulturelt rike byene i verden. Så kan du gå til det berømte Museumplein i Amsterdam, et sted hvor du kan sjekke ut noen av de største museene i Europa. Vi anbefaler at du sjekker ut Van Gogh-museet, samt Rijksmuseum. Og hele parkområdet på Museumplein i Amsterdam er et flott sted å være uansett hvem du er.
Deretter kan du ta en ferge og sjekke inn på NDSM – et sted hvor unge mennesker samler opp og holder arrangementer med musikk og graffiti, blant annet. Selvfølgelig burde du ved nå vite at luke er fullt lovlig i Nederland – så folk som tilfeldigvis røyker marihuana på gatene, er ikke noe du burde bli overrasket over når du er i Amsterdam.
Og dette er bare en liten del av alle de tingene du vil kunne se i den vakre byen Amsterdam. Ha det gøy å besøke dette nydelige stedet!