Topp attraksjoner i Abu Dhabi

Hvis du vil ha blast for en ferie, bør du reise til byen Abu Dhabi. Abu Dhabi, for de av dere som ikke vet, er hovedstaden i De forente arabiske emirater, og i respekt for befolkningen er den nest største byen i landet – den første er Dubai. Mens Dubai vanligvis får det meste av ros for å være et turist-hotspot, oppfordrer vi deg til å stoppe ved Abu Dhabi. Det vil være vel verdt din tid, spesielt hvis du vurderer noen av de mange attraksjonene du kan besøke der.
Det første stedet vi anbefaler deg å besøke, er Sheikh Zayed Grand Mosque. Dette er en nybygging, og det ble åpnet for folk å besøke i 2007, etter nesten 20 års konstruksjon. Denne moskeen er lett den viktigste turistaktiven som Abu Dhabi har. De høyt kvalifiserte byggearbeidere og håndverkere har virkelig overgått seg, og de har laget en bygning i alle aldre. Arbeiderne ga full oppmerksomhet på detaljer, og de har gjort de intrikate elementene i interiør og eksteriør perfekt. Det er et flott sted hvor både muslimer og ikke-muslimer kan besøke, og det er guidede turer for turister, holdt regelmessig. Hele bygningen er skåret i makedonsk marmor, og det skinner med skjønnhet.
Mangrove kajakkpadling er noe du må oppleve, uansett hvem du er. Du kan kanskje tro at du ikke er dyktig nok til å bli involvert i kajakkpadling, men i tilfelle av Mangrove Kayaking Tours i Abu Dhabi, vil du gjerne vite at det er spesielle turer for folk i alle ferdighetssett. Utsikten og severdighetene som du vil se under denne turen vil bli etset lenge i minnet ditt – og hele opplevelsen vil bli gledelig.
Til slutt anbefaler vi deg å sjekke ut båtturer i Abu Dhabi. Hvis du ønsker å se byens flotte skyskrapere, så får du en perfekt sjanse til å gjøre det fra vannet. Det er mange turer som er organisert på daglig basis her, og hvis du velger en så vil du ha tiden av livet ditt mens du krysser vannet i nærheten.
Vi håper at du vil ha det gøy i Abu Dhabi!

Reise til Luxemburg

Det er mange mennesker som ikke er klar over eksistensen av et lite land som skal finnes mellom Frankrike, Tyskland og Belgia. Dette er Luxemburgs land – det er et lite land i Nord-Europa. Men ikke la størrelsen lure deg for et øyeblikk – dette er et veldig rikt land når det gjelder de tingene du kan gjøre der for å ha det bra. Så det er mange grunner til hvorfor du ønsker å besøke Luxemburg på ferie.
Det første du kan gjøre mens du er i Luxemburg, er å besøke det såkalte gamle kvarteret. Dette er et sted som en gang var tungt befolket. Men festningene ble til slutt ødelagt, og i dag er det bare frodige parker med vakker natur. Så, hvis du er en fan av naturen, anbefaler vi deg definitivt å besøke dette stedet.
Notre Dame-katedralen ble bygget tilbake på 1700-tallet, og det er veldig kjent som en autentisk arkitektur som millioner av mennesker fra hele verden kommer og besøker nå og da. Det er en vakker struktur som står for rundt fire århundrer. Vi lover at du ikke vil være likegyldig for det uansett hvem du er.
Nasjonalmuseet for historie og kunst er det tredje og siste stedet vi anbefaler deg å besøke mens du er på ferie i Luxemburg. Du vil kunne finne mange forskjellige kunstverk her – både moderne og historisk. Hvis du er fan av enten kunst eller historie, kan vi garantere at du vil ha det bra her. Vi foreslår at du besøker dette stedet før du forlater landet.
Men faktum i saken er at vi kunne skrive en hel bok om temaet du kan gjøre mens du er i Luxemburg. Dette er et vakkert, lite land, som vi føler at alle skal besøke minst en gang i livet. Så vi håper at du vil ha det mye moro mens du gjør dette, og vi anbefaler deg å besøke Luxemburg på en ferie så snart du kan.