Nyt ferien i Makedonia

Hvis du planlegger å besøke Europa på ferie, så har du en liste over ting du må gjøre mens du er der. Selv om du kanskje vil besøke de “vanlige” feriedestinasjonene som Frankrike og Spania, oppfordrer vi deg til å besøke et lite land på Balkanhalvøya.
Dette er Makedonia. Du kan ikke tenke på dette landet som noe spesielt – men faktumet er at det er en av de vakreste stedene i Europa og verden. Naturens utsikt som du vil se i dette landet vil forbløffe deg uansett hvem du er, og ingen vil bli igjen likegyldig for dem.
Nå anbefaler vi deg å besøke den gamle byen Ohrid. Dette er et UNESCO verdensarvsted, og det er en by som er levende med liv og sjarm. Den ligger i nærheten av den vakre Ohrid-innsjøen som vil fange fantasien til alle som ser den.
Det er blitt sagt at det er et kloster for hver dag i året i denne byen. Det er mange klostre og kirker i og rundt byen. Du trenger uker for å se dem alle.
Og det er også flotte strender som du kan besøke hvis du ønsker å slappe av ved sjøen. Det er mange alternativer du kan prøve i denne forstanden – bare spør noen av lokalbefolkningen, og de vil gjerne fortelle deg alt om strendene du kan besøke mens du er i Ohrid.
Det er ingen tilfeldighet at Ohrid er et av de mest populære turistområdene i hele området. Tusenvis og tusen mennesker kommer og besøker dette stedet på en årlig basis, og de forlater fortryllet med skjønnhetene den har å tilby.
Så, uansett hvem du er, anbefaler vi deg å besøke landet Makedonia og spesielt byen Ohrid. Vi kan love deg at du ikke vil bli igjen likegyldig for all den skjønnheten som dette landet og byen har å tilby. Vi håper at du vil ha mye moro mens du er der!

Topp attraksjoner i Abu Dhabi

Hvis du vil ha blast for en ferie, bør du reise til byen Abu Dhabi. Abu Dhabi, for de av dere som ikke vet, er hovedstaden i De forente arabiske emirater, og i respekt for befolkningen er den nest største byen i landet – den første er Dubai. Mens Dubai vanligvis får det meste av ros for å være et turist-hotspot, oppfordrer vi deg til å stoppe ved Abu Dhabi. Det vil være vel verdt din tid, spesielt hvis du vurderer noen av de mange attraksjonene du kan besøke der.
Det første stedet vi anbefaler deg å besøke, er Sheikh Zayed Grand Mosque. Dette er en nybygging, og det ble åpnet for folk å besøke i 2007, etter nesten 20 års konstruksjon. Denne moskeen er lett den viktigste turistaktiven som Abu Dhabi har. De høyt kvalifiserte byggearbeidere og håndverkere har virkelig overgått seg, og de har laget en bygning i alle aldre. Arbeiderne ga full oppmerksomhet på detaljer, og de har gjort de intrikate elementene i interiør og eksteriør perfekt. Det er et flott sted hvor både muslimer og ikke-muslimer kan besøke, og det er guidede turer for turister, holdt regelmessig. Hele bygningen er skåret i makedonsk marmor, og det skinner med skjønnhet.
Mangrove kajakkpadling er noe du må oppleve, uansett hvem du er. Du kan kanskje tro at du ikke er dyktig nok til å bli involvert i kajakkpadling, men i tilfelle av Mangrove Kayaking Tours i Abu Dhabi, vil du gjerne vite at det er spesielle turer for folk i alle ferdighetssett. Utsikten og severdighetene som du vil se under denne turen vil bli etset lenge i minnet ditt – og hele opplevelsen vil bli gledelig.
Til slutt anbefaler vi deg å sjekke ut båtturer i Abu Dhabi. Hvis du ønsker å se byens flotte skyskrapere, så får du en perfekt sjanse til å gjøre det fra vannet. Det er mange turer som er organisert på daglig basis her, og hvis du velger en så vil du ha tiden av livet ditt mens du krysser vannet i nærheten.
Vi håper at du vil ha det gøy i Abu Dhabi!

Reise til Luxemburg

Det er mange mennesker som ikke er klar over eksistensen av et lite land som skal finnes mellom Frankrike, Tyskland og Belgia. Dette er Luxemburgs land – det er et lite land i Nord-Europa. Men ikke la størrelsen lure deg for et øyeblikk – dette er et veldig rikt land når det gjelder de tingene du kan gjøre der for å ha det bra. Så det er mange grunner til hvorfor du ønsker å besøke Luxemburg på ferie.
Det første du kan gjøre mens du er i Luxemburg, er å besøke det såkalte gamle kvarteret. Dette er et sted som en gang var tungt befolket. Men festningene ble til slutt ødelagt, og i dag er det bare frodige parker med vakker natur. Så, hvis du er en fan av naturen, anbefaler vi deg definitivt å besøke dette stedet.
Notre Dame-katedralen ble bygget tilbake på 1700-tallet, og det er veldig kjent som en autentisk arkitektur som millioner av mennesker fra hele verden kommer og besøker nå og da. Det er en vakker struktur som står for rundt fire århundrer. Vi lover at du ikke vil være likegyldig for det uansett hvem du er.
Nasjonalmuseet for historie og kunst er det tredje og siste stedet vi anbefaler deg å besøke mens du er på ferie i Luxemburg. Du vil kunne finne mange forskjellige kunstverk her – både moderne og historisk. Hvis du er fan av enten kunst eller historie, kan vi garantere at du vil ha det bra her. Vi foreslår at du besøker dette stedet før du forlater landet.
Men faktum i saken er at vi kunne skrive en hel bok om temaet du kan gjøre mens du er i Luxemburg. Dette er et vakkert, lite land, som vi føler at alle skal besøke minst en gang i livet. Så vi håper at du vil ha det mye moro mens du gjør dette, og vi anbefaler deg å besøke Luxemburg på en ferie så snart du kan.