Reise til lysets by – Paris

Hver gang noen snakker om fortryllende byer, med bemerkelsesverdig arkitektur, med deilige aromaer og romantisk atmosfære, er byene som ringer folk som er forelsket, fra hele verden, Paris alltid den første byen på listen. Fra det forbløffende Eiffeltårnet til det hemmelighetsfulle Louvre-museet, til uimotståelige dufter av franske kulinariske herligheter som vekker opp alle sanser, å spasere hånd i hånd på broene i elven Seine – lysbyen er virkelig inspirerende.
Å reise til denne svært populære, unike byen kan utvide dine synspunkter på kunst, matlaging og mote. Hvert hjørne i Paris har sin egen historie, skjønnhet og historie. Det er mange ting å se i Paris som den største avenyen, det er Champs Elysees, som er sentrum av byen, deretter den praktfulle katedralen Notre-Dame som vil forlate deg uten pust, og det er ikke rart at så mange kunstnere ble inspirert av det da de gjorde sine mesterverk.
Louvre er et av de mest fascinerende verdensmuseene. Der kan du tilbringe dager med å se og beundre mange mesterverk laget av de mest kjente artister av alle tider, men den mest populære er Mona Lisa av Leonardo da Vinci. For noen som elsker kunst, er dette stedet en drøm som går i oppfyllelse. Det er det mest sjarmerende stedet som heter Montmartre, og det er kjent som en kunstnerisk quart i Paris, hvor du kan se mye kunstnermaleri på gaten og hvor du kan føle spøkelsen i den gamle byen. Mange kjente artister samler, bor og skaper der, som Dali ‘, Monet, Picasso, Van Gogh og andre.
Hvis du er på utkikk etter en fornøyelse og et godt show, kan du finne det i kabaretene. Den mest berømte i Paris er Moulin Rouge og Crazy Horse. Paris er kjent som mote hovedstad, hvor du kan se mange kjente designere, se moteshow og kjøpe kvalitets klær.
Å reise til Paris vil være en av dine beste investeringer, og du vil huske det for godt.

Å ha en ferie i Asia

Å ha en ferie i Asia er en av de aller beste tingene du kan gjøre for deg selv, uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. For det formål er Asia et veldig gammelt kontinent når det gjelder kultur og historie. Den er rik på begge disse tingene. hvis du er en historie buff, så er det så mange grunner for deg å besøke noen av landene i Asia at det er rett og slett uten tvil hva du kan forvente å se der.
Men kanskje du ønsker å ha litt god tid på siden av dette. For det formål foreslår vi at du besøker Thailands land. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre her.
For en, kan du besøke den vakre Phuket-øya. Dette er stedet hvor mange mennesker går og har tid av livet deres. Det er et populært turiststed som millioner av mennesker kommer og besøker årlig.
En av de beste aktivitetene du kan gjøre på dette stedet, er å finne en Muay Thai treningsleir. Hvis du gjør dette, vil du kunne begynne å trene Muay Thai, og dette vil være en stor fordel for deg. Uansett hvem du er, får du bedre helse samtidig som du har det gøy samtidig.
En av de viktigste tingene med Muay Thai er at den skal lære deg hvordan du kan forsvare deg selv i dårlige situasjoner når du er under angrep av en eller flere angripere. Men Muay Thai er også en sport som betyr at du vil få til å teste dine ferdigheter i en kontrollert setting i ringen. Det er mange konkurranser av Muay Thai over hele verden.
Vi graverte litt for å fortelle deg om de fenomenale tingene du kan forvente å se og oppleve hvis du besøker det vakre landet Thailand. Vi tror positivt på at alle skal gå til Thailand minst én gang i livet for å kunne vokse som en person og ha tiden av livet. Ha det gøy og ikke glem å besøke en Muay Thai treningsleir!