5 kule steder å besøke i USA

Det er noen steder spredt rundt USA som er så rart at de blir fantastiske. Fra et påstått sted for utenomjordiske besøk til et slott bygget utelukkende med koraller, er disse unike stedene absolutt rikelig i USA.
1. Freemont Troll
Gå under Aurora Bridge for å se Fremont Troll, en ikonisk skulptur av en rynket eventyrverden. Skulpturen er et populært sted å ta bilder, og mange av de besøkende står under sine store hender.
Siden Aurorabroen ble bygget tidlig på 1930-tallet, har det vært myter og rykter om tilstedeværelsen av troll under den. Når en konkurranse ble holdt for å designe noe som ville fylle utrykket som eksisterte under broen, stemte det store flertallet av publikum for bildet av en troll. Konstruksjonen av skulpturen ble ferdigstilt i 1990, selv om det ble mer kjent etter å ha blitt vist i hitfilmen for tenåringer 10 ting jeg hater om deg.
2. Område 51
Område 51 er en territoriell forlengelse lokalisert i Nevada, USA, og eies av den amerikanske regjeringen. Det er veldig populært for det faktum at det i mange år er utviklet testforsøk med hemmelige teknologier og nye militære fly.
3. Carhenge
Carhenge er et monument som ligger i Alliance, Nebrasca, bestående av 38 biler i form av en sirkel som prøver å representere monumentet til Stonehenge. Kunstneren av denne unike bilskulpturen, Jim Reinders, levde i England, hadde muligheten til å studere design og formål med Stonehenge.
Carhenge ble opprettet til minne om far til Reinders som bodde der han befinner seg, og ga landet til å bli et turiststed.
4. Death Valley Racetrack
Death Valley National Park er kjent for sitt åndelige landskap, som ligger i vei mot rullende sanddyner og store fjelltopper. Det er bra sted å reise.
5. Coral Castle
Coral Castle i Homestead, Florida, er et sted jeg besøkte da jeg var liten, med familien min. I tankene husket jeg det større, men jeg fant det fortsatt fascinerende. Dette korallslottet er en kalksteinstruktur skapt av den eksentriske amerikanske lettiske Edward Leedskalnin. Konstruksjonen har vært en gåte i mer enn 90 år.

Tilbringe en ferie i Kina: Ting å se og gjøre

Visste du at Kina har en historie som dekker over 5000 år? Mange interessante og unike ting har skjedd over alle disse årene. I tillegg er Kina et stort land som er velsignet med ekstraordinære naturlige skjønnheter. Den har ørkener, skoger, fjell, hav og mange andre ting som vil imponere selv erfarne reisende. Selvfølgelig er Kina kjent for maten også. Kinesisk mat forbrukes over hele verden, men hvis du tilbringer din neste ferie i Kina, får du muligheten til å prøve autentisk kinesisk mat. La oss nå markere noen ting du kan se i dette asiatiske landet.
The Great Wall – denne attraksjonen ligger i Nord-Kina og dekker et område på 4000 miles. Denne veggen ble bygget i mange århundrer for å beskytte Kina fra mongolene. Den beste ideen er å besøke hovedstaden Beijing fordi den gir enkel tilgang til veggen.
Den forbudte by – her er en annen attraksjon som du finner i Beijing. Det Forbidden Palace ble bygd i det 15. århundre, og er et kongelig palass som inneholder 980 bygninger med hundrevis av rom. Det er godt å vite at dette er et verdensarvsted siden 1987. Du finner mange interessante treobjekter i dette komplekset.
The Three Gorges Dam – dette er det største vannkraftverket i verden. Bygget på den praktfulle Yangtze-elven, gir dette stedet tilgang til en imponerende utsikt over dalen. Ikke glem at Yangtze-elven er den tredje lengste elven på vår planet. Bruk dette utgangspunktet for å ta en båttur.
Terracotta Warriors – Det tok over to tusen år for folk å unearth den fantastiske samlingen av Terracotta Warriors opprettet til ære for Qin Shihuang, en kraftig kinesisk keiser. De var designet for å beskytte sin gravplass.
Pandas – Endelig, hvis du elsker dyr, gå til Chengdu. Hovedstaden i Sichuan-provinsen er hjemsted for Wolong Nature Preserve hvor du kan finne en av planetens søteste dyr – gigantiske pandaer.