Turistattraksjoner og populære steder å besøke i Singapore

Singapore er kjent som mote hovedstad i asiatiske land. Det regnes som et av de mest disiplinerte og velplanlagte landene. Med rundt 715 kvm land, er Singapore en øy-nasjon som ligger på ekvatoriallinjen.
Turistattraksjoner
Singapore har vist seg å være en av de mest likte turiststeder i Asia gjennom årene. La oss se hva Singapore tilbyr til sine turister.
Marina Bay
Mascot of Singapore Merlion, en halv mermaid og halve løve statue er bare ikke noe vanlig, det er en vannpouting statue som er en av de største attraksjonene i Singapore.
Du kan nyte greeneryet sammen med komforten i en luftkondisjonert atmosfære. Du kan også se den høyeste menneskeskapte fossen inne i Gardens ved Bay. Store menneskeskapte trær er også verdt å se spesielt om natten, da de holder spesiell lysshow hver kveld.
Singapore Flyer er det største observasjonshjulet i verden. Maksimal høyde som dekker til 165 meter.
Kina Town
Flertallet av Singapore-befolkningen er kinesisk. Kina Town skildrer den riktige kinesiske kulturen. Buddha Tann Replica-tempelet er en av hovedattraksjonene for turister i China Town. Det er også andre hinduistiske templer. Det fargerike markedet er en av en slags.
Clark Quay
Nattelivet kan være godt opplevd i Clerk Quay. Dette stedet er levende i løpet av natten, som ligger langs en vannkilde, det er et favorittsted for utelivslivere. Mat og drikke sammen med dans og musikk er det du kan forvente her.

Orchard Road
Orchard Road er hjem til høyhus luksus bygninger. Turister fra hele Asia og andre kontinenter reiser her for å få tak i alle luksusmerkene. Dette stedet er kjent for sin mote kvotient. Du kan bare nyte en tur langs frukthagen, som i seg selv er en glede.
Singapore er et shoppers paradis og tilbyr noen av de beste og luksuriøse merkevarene og hotellene fra hele verden. Det er mange flere attraksjoner som kan gjøre til listen som Santosa Island, Little India og Bugis.