Store turistmål på ferie i Malaysia

Malaysias regjering skjønte veldig tidlig at mange inntekter kan genereres for landet ved å bygge en turistinfrastruktur. Det er mange turistmål i Malaysia, og mer enn 25 millioner turister besøker Malaysia hvert år. Det er et flott tropisk land å besøke som den har en mangfoldig kultur, vakre moderne byer, et veldig deilig mat, og mange naturområder og god turistinfrastruktur. Følgende er noen av de beste turistmålene i Malaysia:
Topp turistmål i Malaysia
• Kuala Lumpur eller KL som er hovedstaden i Malaysia, får millioner av turister hvert år og har mange turistattraksjoner som Petronas Twin Towers, Petaling Street, Menara KL Tower og Aquaria KLCC. Det er mange religiøse steder i byen som templer og moskeer som viser kultur og arkitektur i regionen. KL har også flotte kjøpesentre og gatemat.
• Melaka Historic City, Batu Caves, og de ulike dyreparkene og naturreservatene i landet er et godt valg under en ferie i Malaysia. Gunung Mulu nasjonalpark, Malaysia nasjonalpark og Baku nasjonalpark er noen eksempler hvor turister kan nyte det naturlige landskapet i dette landet.
• Langkawi er et flott strandanlegg og et fantastisk sted å handle i Malaysia. Penang, Georgetown City, Kota Kinabalu, Malacca City, Putrajaya og Port Dickson er flotte steder å besøke i Malaysia.
• Det er mange vakre øyer i Malaysia som turister kan besøke på ferie. Dette inkluderer Langkawi Island, Pangkor Island, Redang Island, Tioman Island, Borneo Island, Penang Island og Perhentian Island.
• Feriestedet Genting Highlands er et stort feriested i nærheten av Kuala Lumpur, og har hoteller, kasinoer, kjøpesentre og fornøyelsesparker som gjør det til et ideelt reisemål for turister i Malaysia.
Det er mye å se i Malaysia, da det er et veldig turistvennlig og innbydende land å besøke for alle slags ferier for de fleste turister.