Fem ting du må gjøre i Italia

Hvis du gjør flytte til Italia denne gangen på ferie, er det noen ting du ikke bør gå glipp av å gjøre.
Spis pizza i Napoli:
Napoli er den vakreste regionen i dette landet, og er også fødestedet til Pizza. Hva ville vært mer så bra å nyte en bit pizza fra stedet den ble oppfunnet? Margherita, marinara og calzones er noen av de beste produktene man bør prøve minst en gang i Napoli.
Solbading på Sardinia:
Sør-regionen i Italia er kjent for sin fascinerende sol. Blant strendene er Costa Smeralda en Abode for de fleste eksotiske strendene, ikke bare i dette landet, men også i hele verden. Strendene er ulastelig og et ideelt sted å slappe av. Et sted er ofte et hangout sted for lokalbefolkningen, slik at det også vil være en god sjanse for deg å binde med en lokal.
Reise tilbake i tid på Pompeii:
Pompeii var nå en spøkelsesby, en gang et kommersielt knutepunkt i dette landet til 79 A.D da hele byen ble decimert med utbruddet av Vesuvius-vulkanen. Spare noen øyeblikk av din tid og fordyp deg i den tapt arkitektur av verdens største og velstående sivilisasjon. Både Pompeii og Herculaneum er verdt et besøk på din ferieplan.
Spis Gelato på daglig basis:
Å vandre langs gatene som Firenze, Roma og Napoli er like vakker som en reise som kjedelig de er. Du fortjener å ha en godbit av den beste Gelato i verden, og du trenger heller ikke å bekymre deg for fettinnholdet som i Italia, gelato er tilberedt med melk og ikke med krem.
Tilbring litt tid med “The Last Supper” i Milano:
Hvis du tenker å hoppe over Milano, mangler du en levetidsmulighet for å se på noen av mesterverkene i Leonardo som “The Last Supper”. Besøket er tungt regulert og begrenset til bare 15 minutter, men det er verdt ventetiden. Så sørg for å ha dette på ferien din.