Best strender i verden for høytider

Dette 2019 bør du ikke gå glipp av muligheten til å kjenne noen av de beste strendene i verden, som foruten å være vakker tilbyr ulike aktiviteter som du kan nyte med partneren din på en ferie eller med familie og venner.
De beste strandstedene er nedenfor for å nyte i ferien:
1.-Grace Bay, Providenciales (Turks og Caicos)
Det er et vakkert sted bestående av 40 øyer med koraller, som ligger i Atlanterhavet sørøst for Bahamas. Nærmere bestemt, Providenciales Island, bedre kjent som “Provo “, huser Grace Bay Beach, som har luksuriøse feriesteder. På dette stedet kan du også gjøre ulike vannaktiviteter som dykking.
2.-Baia do Sancho, Fernando de Noronha
Det er en strand i Brasil som påvirker alle sine besøkende, fordi det er et sted som skiller seg ut for det krystallklare vannet og uten bølger. Der kan du dykke og praktisere snorkling.
3.-Playa Paraiso, Cayo Largo (Cuba)
Den hvite sanden og roen i havet er de egenskapene som gjør dette stedet til et paradis. I tillegg er det en semi jomfru plass slik at du kan leve med naturen 100%.
4.-anse Lanzio, Praslin (Seychellene)
Det er den nest største øya i Seychellene som er et land som ligger i Øst-Afrika. Denne stranden ligger i det indiske hav, nordøst for Madagaskar og verter korallrev og naturreservater; Du kan også være nær eksotiske dyr.
5,0-Cayo de Agua, lo Roques (Venezuela)
I det karibiske hav er det Cayo de Agua stranden, Los Roques, med gjennomsiktig farvann, laguner og strender som forlater alle ferierende overrasket.
6,0-flamenco Beach (Puerto Rico)
Denne stranden er en av de destinasjonene som du ikke kan gå glipp av hvis du besøker Puerto Rico, som ligger på øya Culebra; Det har drømmende landskap og krystallklart vann.
7,0-ses Illetes, Fomentera (Spania)
Dette stedet ligger i de baleariske øyene, svært nær Ibiza, og det er en vakker strand med hvit sand.
Du kan velge de strendene som ligger i nærheten av noen hoteller, og du kan få fordeler om hotellopphold som virker veldig behagelig.