Populære attraksjoner å besøke i London

Det er så mange berømte attraksjoner i London at en besøkende kan venture i løpet av sin ferie til London. Å være en best by med sightseeing, tiltrekker London besøkende fra hele landet og i utlandet. Den rike kulturarven, en best skatt av historiske bakgrunn, arkitektoniske underverk, og flotte reisemål gjør London til et perfekt sted for en flott familieferie eller en romantisk getaway for et par også.
Noen av mine favoritt besøkende attraksjoner i London:
Tårnet i London
Tower of London er et annet sted som er inkludert i domenet til London sightseeing turer ved hjelp av London Pass. Tower of London også båter historisk betydning som det skjedde med den tidligere residens for kong Henrik VII. Det er utrolig beliggenhet i nærheten av St Paul ‘ s Cathedral, og også det populære landemerket i London, London Tower Bridge.
St. Pauls katedral
En av Londons berømte steder som enkelt kan nås med London Pass er St. Paul ‘ s Cathedral. Denne katedralen har en bemerkelsesverdig historisk verdi og er også et arkitektonisk underverk i London med en enorm skjønnhet.
Churchill ‘ s krigsmuseum
De besøkende som har fetish for museer og svært gamle bevaringer kan besøke en annen beste attraksjon i London ved hjelp av London Pass, War Museum of Churchill.
Kensington-palasset
Kensington Palace var en gang prinsesse Diana hjem og fortsetter å være en av attraksjonene i London som kan besøkes med støtte fra London Pass.
Thames
Thames-elven er den øverste og mest fantastiske landemerke i London som de besøkende blir forbløffet av den praktfulle skjønnheten i Themsen som renner rett over byen. En gang kan ta glede av omgivelsene ved å ta en båttur over den populære Themsen-elven.
Stor Ben
Big Ben er en av de mest ikoniske klokkene i verden og som er gjenkjennelig Chimes spec på TV-nyheter. Big Ben er en 4 møtte klokke og er mer enn 300 meter høy oppkalt etter Sir B Hall.
Kew-hagen
Kew Garden er et annet sted i London som i stor grad er besøkt av studentene i botanikk og naturelskere. Denne botaniske hagen har et sett av sjeldne planter.
Alle disse stedene av attraksjoner i London kan lett nås av de besøkende med hjelp hvis London Pass og sørge for at de besøkende en hyggelig tur og en beste ferie i London.