Ting å se når du reiser til Japan

Det er noen steder i verden som holder så mye mystikk for Vesten som gjør Japan. Selv med alle de fokus som Japan har fått på verdensscenen de siste ti årene på grunn av sin ekstremt kraftig økonomisk suksess, det er mye om dette landet som fortsatt er ukjent.
Hvis du planlegger å reise til Japan for første gang-eller hvis du bor i Japan og bare ønsker å komme ut og vise landet på din neste ferie pause-et beste sted å begynne reisen er med de ulike attraksjonene som Japan tilbyr.
Hvis du er ute etter Japan reiseinformasjon, beste attraksjoner i Japan som du må vise er følgende:
Tokyo-tårnet
Tokyo-tårnet er et stort symbol på moderne Japan, inkludert Japans økonomiske suksess. Egentlig ble tårnet opprettet i 1958 som et symbol for landets økende økonomiske prominence i Asia og planeten. Tokyo-tårnet ble modellert på Eiffeltårnet i Frankrike og er faktisk 13 meter høyere. Dette gjør den til planetens høyeste selvbærende stål tårn.
Ueno dyrehage
Hvis du elsker å gå til dyreparker, er du sikker på å elske Ueno Zoo. Dette er Japans eldste og mest populære dyrehage og har vært i drift siden 1882. I dag, dyrehagen huser godt over 400 arter av dyr, noe som gjør det dyrehagen med det største utvalget av arter hvor som helst i Japan. Besøkende kan til og med ri på en bane plassert i parken, som knytter de vestlige og østlige deler av dyrehagen.
Daibutsu (den store Buddha) ved Nara
Buddhisme har vært en mektig kraft i Japan for godt over 2 000 år. En av de mest prominente singelen fysiske symboler av ærbødighet som mange japanske har holdt for buddhisme gjennom årene har vært Daibutsu i Nara byen. Nara er plassert i nærheten av Kyoto i vest-Japan.
Daibutsu-statuen er plassert i Todaiji-tempelet. Og det er virkelig noe å skue i person. På femten høye og veier 250 tonn, er det den største forgylte-bronse statue i planeten.
Osaka akvarium
Det er en av de største i verden. Dette akvariet er plassert i Minato i Osaka, nær Osaka-bukta (i vest-Japan). Du kan komme til Osaka fra Tokya gjennom Shinkansen (bullet Train), deretter ta lokale busser eller tog til akvariet. The Osaka Aquarium spesifikasjoner seksten stridsvogner, den største som har 5 400 kubikkmeter vann.