De beste stedene å besøke i Kina

Kina er et av de mest besøkte landene i verden. Utenlandske besøkende som kommer fra ulike deler av verden kunne ikke få nok av denne fantastiske og bemerkelsesverdig sted. Det er så mye å se her. Bortsett fra å være en svært kultivert land, det har også massevis av søte landskaper og mange flere.
Hvis vi planlegger å gå for et besøk til Kina, bør vi vite mer om de populære stedene her. De som er svært mye kjent med verdens historie kan telle alle de bemerkelsesverdige underverkene som Kina har. Følgende er de stedene som vi kan betale et besøk til i Kina:
Den store muren i Kina
Dette er en av Chinas varemerke. Det er hele planeten, og folk er svært mye overrasket med den bemerkelsesverdige arkitekturen på stedet, vel vitende om at det er bygget 1000 år tilbake. Det er UNESCO World Heritage sted, og også en svært berømt besøkende sted i landet. Besøkende aldri vil gå glipp av sjansen til å besøke Great Wall gang de kommer i landet.
Den forbudte by
Dette har vært palasset til den avdøde kongen under Ming og Ching-dynastiet. Plasseringen er kjent som “Gu Gong ” på kinesisk. Det er kjent som en av Kinas stolthet. Gjennom årene, hovedsakelig under krigene, har imperiet blitt ødelagt. Det har blitt ombygd etter noen år, og gjorde det til en av de beste arkitektoniske design. Hva vi ser nå i den forbudte by er faktisk hva det ser ut som 1000 år siden. Mye av landets historie kan sees i nevnte sted.
Himmelens tempel
Temple of Heaven som er et tempel ble bygget i samme år da den forbudte by ble bygget. Det er et av verdens kulturarv-steder. Det er nå brukt til kinesiske arrangementer og andre anledninger. Men mesteparten av tiden, er plasseringen brukes som en besøkende sted for besøkende.
Tempel for Konfucius
Tempel Konfucius er en av de bemerkelsesverdige stedene i Kina som er funnet i Beijing. Det er et så stort område på 22000 kvadratmeter. Det er også der 700 år gamle Cypress treet er funnet som ble sagt å ha makt til å skille de beste fra det onde.
De er bare noen av de mest kjente og beste stedene i Kina. Føl deg fri til å lete etter mer og se hvilke andre fantastiske steder vi kan se på dette fantastiske stedet.