Flotte og uvanlige steder å besøke i Kina

Hvis du er ute etter en distinkt og en rik reiseopplevelse, er Kina stedet å være. Dette store landet gir reisende en rekke steder som er svært forskjellige fra andre i alle aspekter mulig. Selv om du velger å utforske to eller tre steder i Kina med rette, er det en best sjanse for deg å se et helt annet sett av levemåter, kulturer og tradisjon. En annen beste ting om Kina er, at selv om du er en på et stramt budsjett kan du administrere bare i landet, og det er mye mer å se enn bare Den kinesiske mur og storby kjøpesentre. Her er noen av de beste stedene å besøke i Kina:
Bortsett fra de berømte og godt opplyste byene, har Kina å tilby gamle byer som er fullpakket med rolige omgivelser og tradisjonell kinesisk arkitektur. Old Lijiang er en av slike gamle kinesiske byer som har en sjarmerende folkekultur knyttet til dem. Denne fantastiske byen har et utvalg av rustikke kanaler og kinesiske tradisjoner og kulturer som har vært i stand til å holde seg borte fra den ekstreme moderniseringen i Kina har opplevd det siste tiåret. Lijiang har mer enn tre hundre broer, svært gamle steinbyggende gater og sjarmerende naturlandskap. Alle disse spesifikasjonene gjør denne byen til et best valg for å oppleve det forskjellige Kina.
I motsetning til Lijiang, kanalbyen, her er noe som definitivt vil sjokkere deg. Plassert i hjertet av byen Guangzhou er det vakre Afrika, et ekstremt fantastisk kjøpesenter som omhandler engros forretningsinteraksjoner. Det er kjent som lite Afrika som her vil du finne mer enn 20.000 handelsmenn som tilhører land som Ghana, Nigeria, og andre afrikanske land. Disse handelsmenn har dannet sin egen kultur og vil være klar til å diskutere for deg om deres liv historier og reiser, gir et innblikk om deres liv i Kina.
Når du besøker Beijing, prøv å flytte bort fra de nye gatene og utforske landsbyene, ikke veldig langt fra den store byen. Cuandixia er en av de største landsbyene som ligger rett ved siden av Den kinesiske mur, og er svært kjent for sine gårdshus som har blitt bevart ekstremt godt av folket. Denne landsbyen er mer enn fire hundre år gammel og gir deg en følelse av den kinesiske landsbygda, som kommer et hyggelig sjokk etter at du besøker hovedstaden Beijing.