De beste stedene for strender og awesome byer

Thailand er en av de beste reisemålene for strender og fantastiske byer. Strendene er en stor attraksjon for turister. Været her er moderat temperaturen er rundt 25-30 grader og perfekt for enhver turist. Den hvite sanden strendene lokke de reisende å spille ulike vannsporter og. Det krystallklare vannet er en fantastisk opplevelse av svømming med fisk. Snorkling, jet ski, Para seiling er noen av mest kjente vannsportene som tar sted Thailand strender. Thailand har blitt traveller’s reisemål og tilbyr rekke pakker til rimelige priser.

 

Chiang Mai er en by i NordThailand og Sommerpalasset til kongen av Thailand i denne byen sammen med andre små landsbyer. De buddhistiske templene i denne byen er en stor attraksjon, som skinne som gull i himmelen. Ayutthaya og Sukhotahi ligger i SørThailand og bør ikke bli savnet enhver tilstand. Disse byene anses som verdensarvsteder på grunn av hundrevis av gamle buddhistiske templer som vedlikeholdes vakkert.

 

Bangkok by er hovedstaden i Thailand og regnes som et stort turistmål. Det er velkjent for sin gåtefulle natteliv og museer. Wat Pho er den største og eldste tempelet i Bangkok. Spesialitet av dette tempelet er reclining Buddha, som er 46 meter lang. Phuket er også en flott by å besøke. Selv om det er mindre enn Bangkok og mindre kommersialisert også, har mange berømte feriestedet øyer for turister. Berømte vanlige månen festivalen ved glitrende, du besøke Ko Pha Ngan. Du kan reise til Thailand med stor letthet. Du vil alle typer service fra de mest luksuriøse de rimeligste. Thailand tar seg av hver typer reisende, og dette er hva gjør det en av de beste reisemålene i verden.

Leave a Reply