Hva du bør vite før du reiser til Thailand

Thailand har vært et populært reisemål spot for mange turister, og med god grunn, som landet er full av pene faktorer og underholdning. Muay Thai, en av de mest populære kampstiler i verden, en kampsport som fokuserer tett albuen streik og spark, er en innfødt sport til dette landet, som viser hvor mye av en påvirkning Thailand kan ha resten av verden. Mens reiser til Thailand kan virke ideelle og kanskje spennende og spontan, er det noen faktorer du bør kjenne igjen og lære, du ikke disrespect eller forvirre noen kulturer eller steder når du går til Thailand.

 

Ting du bør vite om Thailand

 

Kultur – Thailand er et monarki med en angitt konge, og med dette faktum, er det mye et kultursjokk for de som ikke brukes sammen med de øverste myndighetene som samsvarer med en king’s kjennelse. Med dette oppsettet finnes det noen ting som er forskjellig i Thailand, i motsetning til andre land som Amerika for eksempel. Spill er bare tillatt bestemte dager i uken, dager som er avklart og håndheves kongen. Linjene ikke er gjort i Thailand, i stedet samles innbyggerne rutinemessig i store folkemengder vente tjenester eller leisures. Kulturen blander tungt religion med regjeringen, Vokt hvis du snuble over religiøse seremonier eller tilber, dette kan sees som respektløs hvis du ikke kledd for slike hendelser. Et siste notat, det er settsom råolje og barbarisk å spise elementer med en gaffel, prøv å bruke skjeer når du spiser noen av Thailand.

 

Den folk-For det meste, innbyggerne i Thailand er godt respektert og mannered, mye at det kan virke merkelig hvis noen tilfeldig snakker til deg. Thailand er kjent for å ha mange sjenerøs og hjelper mennesker, noe som er mer tonet hvis du faktisk forstå og forstå offisielle språket er Thai. Innbyggerne er vanligvis fint, blir taxisjåfører ofte målrettet for svindel krav, som de vil rutinemessig forkaste områder som blir stengt de kan tjene mer provisjon.

 

Andre ting – Thailand er et fantastisk land, men det er faktorer som skal vurderes før du slipper tusenvis av dollarsto besøk. Se etter gode hoteller, som mer fattigere steder i Thailands har kakerlakker og andre usikre og uhygieniske forhold. Prøv å forstå grunnleggende om Thai språk, da dette vil gjøre det enklere for deg å snakke med innbyggerne i Thailand.

Leave a Reply