Thailand travel guide og tips

Thailand er et rike i Sørøst-Asia eller Vietnams halvøya å være mer presis. Denne eksotiske tropiske land er rik med varierte naturskjønnhet, enestående historiske og kulturelle monumenter, varme hav, fantastiske strender, velsmakende mat, uforglemmelig Uteliv og underholdning. Et interessant faktum om dette vakre landet er at selv om den har rike historie det har aldri blitt kolonisert.

Thailand er en ledende verdensomspennende reiser kraft i flere tiår nå. Noen av årsakene til det er passende klima som kan beskrives som tropical-varmt og fuktig. Temperaturen i løpet av januar er rundt 20 til 22 Celsius grader (68 til 72 Fahrenheit) under juli 29 til 31 C (84 til 88 F) som gjør det perfekt for å besøke hele året.

Det er mange populære destinasjoner i Thailand vil vi nevne noen av dem så du kan ha litt grunnleggende informasjon om dette utrolige landet.

Bangkok-hovedstaden også byen engler er den største byen i Thailand. Den ligger ved elven Menam (Chao Phraya-elven) og den har en befolkning på over 9 millioner innbyggere. Det er mer enn 2000 hoteller i Bangkok som snakker om retningen mot turister. Noen av de interessante som du kan se det er Suan Pakkad Palace (område med tradisjonell Thai hus som en gang tilhørte Thai kongefamilien), Grand Palace (kompleks av bygninger med fantastisk arkitektur) og hjem emerald Buddha statuen og statuen av Kinnon monsteret, Wat Arun (Biddhist-tempelet som er et av symbolene på Bangkok).

Phuket Island-den største øya i Thailand og for mange turister den vakreste øya i verden. Det er kjent for de utrolige strendene og mange andre mindre øyer rundt (som Phi Phi Island). Dessuten kan du besøke det berømte temapark kalt Phuket Fantasea eller Simon Cabaret. Du kan også se noen av templene som Wat Chalong kjent for de vakre maleriene i den.

Koh Samui-dette er en eksotisk øy verdt et besøk. Det ligger på den sørøstlige kysten i Thailand og et sted som tilbyr fantastisk mat, flott thaimassasje, attraktive strender og billig underholdning.

 

Leave a Reply