Billige måter å reise i Europa

Europa er hjem til mange kjente byer, tettsteder, øyer, fjell osv. De mest besøkte byene i Europa er Barcelona, Paris, Roma, London, Lisboa, Budapest, Praha, Moskva, Berlin, Vienna og noen andre som har flere millioner besøkende hvert år. Dessuten besøk hovedstaden av de største landene i Europa, folk ofte liker å reise til noen mindre steder i land som Hellas, Spania, Kroatia, Makedonia eller Portugal når det gjelder sommerferien og når de leter etter vinteren sentre de Sveits, Østerrike og Frankrike. Kombinasjoner og muligheter til å reise i Europa er uendelige. Det er noen veldig billig kort som kan hjelpe deg reise nesten overalt i Europa og disse kortene siste måneder. Det er ikke nødvendig å gjøre en detaljert plan før du reiser til Europa, men det er alltid lurt å ha en generell reiseplan for å spare tid og sikre at du ikke glipp av de viktigste stedene.

 

Transport

 

Hvis du har tid og du planlegger å reise rundt i Europa i flere uker kan det være et godt alternativ til å kjøpe railbillett samt noen billige flyreiser fra visse populære flyselskaper som Easy Jet, Wizz Air, Ryanair, Vueling osv. Den største buss operatøren i Europa er Eurolines og de som leter etter en billig alternativ bør sjekke Orange måter. Jernbanenettet i VestEuropa dekker nesten alle store byer mens denne formen for transport brukes mindre i ØstEuropa. De mest utviklet jernbane systemene kan finnes i Tyskland (Deutsche Bahn), Frankrike (SNCF) og Spania (Renfe).

 

Overnatting

 

Vandrerhjem er definitivt det beste alternativet for unge mennesker i alderen 16 til 35, selv om noen eldre mennesker kan finne dette alternativet nyttig også. Du kan bruke Internett for å finne herberger og bestille ditt opphold. Selvfølgelig antall hoteller er mye høyere og de som har råd til bor Hotell har ikke problemer med å finne en i Europa. Prisene hotell og vandrerhjem er høyere i Paris, London, Barcelona og Amsterdam.

 

Mat

 

Det er vanligvis tre kilder til mat europeiske: vanlig restauranter, gatekjøkken og supermarkeder.

Leave a Reply