Et spennende spill med spesielle belønninger

Det er ikke mange ting som bond folk sammen sterkere enn å bruke en felles deres interesse. Dette gjelder spesielt for bowling. Bowling har gitt meg muligheten til å lage gode venner som veldig vare en levetid.

Gjøre en liste av ingrediensene at du liker å gjøre regelmessig. Hva er elementer som kommer over lett til å fullføre? Det kan være en Sport, en hobby, en jobb eller en bedrift-noe du var lidenskapelig som handler om.

Min personlige definisjon hadde vært en periode strøm der standard rutine er midlertidig suspendert så kan konsentrere bare nyte familiemedlem. Barna vil egentlig bare tid med kunder. De seg ikke nødvendigvis dersom det skjer i temaparken eller tilbake patio området. Full blåst travel ferie kan være utmattende og over stimulerende å forstå alle de som ofte krever likhet (du akkurat hva jeg legger om – du har lest den samme storybook å Joey 132 ganger og teller).

Men vent! Min hendige ordbok definerer ferie som: “en dag trekkes fra for fritid og fritid.” Hvem var denne Noah Webster dude fordi? Tydeligvis han aldri handlet, traff en Minibank, sirklet pakket parkeringsplass for endelig tid, polert, renset, kokt, servert, eller stirret bleary eyed riktig pakket kjøleskap lurer der tre mer beholdere av matrester kunne muligens passe. Men i en perfekt verden ferie er ment å bli et hyggelig avbrekk i rutinen noen og noen du bryr deg om – velfortjent tid til de-stress og setter pris på å være en del av en familien. Hvem visste?

Gutta stopp i Concord, New york gjøre litt drag racing, ikke bare mot hverandre, men også mot en top-of-the-line tradisjonelle bobil. Tanner tar rase, bare kanter ut Adam, som feirer med å annonsere at “jeg ikke suger!” Rutledge, kommer på den andre siden, smalt inn mållinjen før vanlig RV, bruke det han kaller “en dårlig get started.” Adam er akkurat takknemlig at han er fortsatt i live. Så er vi Adam. Så jeg.

Det tar bare flere millimeter gå glipp av et biljard skudd. Så jeg endelig for å spørre meg selv “gjøre måten vi ønsker trenger å nå min neste posisjon?” Jeg fortsatte å spørre meg selv denne forespørselen under hvert skudd som jeg ønsket å spinne en rail eller to fra tabellen. Kan vite hva? Jeg skjønte det var for mye arbeid, ganske bit risiko. Hvis jeg kan lande min posisjon med enkel center stopp, tegne eller følge, så det er tingene jeg gjorde. Ved å forenkle valgene mine posisjon, tok jeg mye for komplisert gjette arbeid ut siden. Uten side-spinn, kunne jeg bare fokusere på å gjøre godt og nøyaktig treff.

Så ja, som vi sier. Trodde jeg var ganske fantastisk. Og kanskje på karate, jeg er. Men jeg vet det ikke er være alt og avslutte alle – kanskje det vil være bare litt sent, men jeg tar opp san shou. Så gir jeg min kickboksing kompis en liten overraskelse eller to.

Leave a Reply