Thailand og sine provinser

Thailand er et stort land fylt med mange muligheter for reisende. Disse mulighetene er i form av historiske verdier, kulturer, arkitektur, sightseeing, shopping, eventyr aktiviteter, natteliv og mange flere. Thailand er en blandet pose og har noe i vente for alle aldersgrupper. Det sørger for at ingen er utelatt når de besøker landet. Thailand er stor i størrelse og er delt inn i forskjellige provinser for jevn virksomheten samt av geografiske årsaker. Det er delt inn i 3 hoved regioner dvs nord, sentral og Sør.

 

NordThailand er majorly fylt med fjell og kupert område. Den har en stor naturskjønnhet som kan nytes ved oppdagelsesreisende. Det vert mange eventyr aktiviteter som fotturer, terrengsykling, strikkhopping og mange mer sammen med camping for folk som liker det ut i åpne. Dette området også opplever orkidé oppdrett som bruker de gamle teknikkene for å vokse avlinger og annen vegetasjon. Den sentrale delen av Thailand er mer opptatt av byliv. Det tar livet i raskt tempo og endringer utstyr hvert sekund. Det gir en god følelse av hvordan Thailand fungerer i løpet av dagen. Natten kommer en annen ansikt av Thailand som er svært kjent over hele verden. Dette er nattelivet i Thailand som er mye snakket om.

 

Folk fra ulike deler av verden kommer til Thailand for å nyte sitt natteliv og de fleste av dem er unge blod. Den sørlige delen av Thailand er fylt med strender og krystallklart vann. Dette er Hovedattraksjonen for alle tjener mye inntekter for landet. Den solfylte hvite sandstrender er et flott sted for alle turister hvor alle vannsporter og aktivitetene finner sted hele tiden. Disse aktivitetene omfatter dykking, kajakkpadling, snorkling og mange flere.

Leave a Reply