6 beste feriemål i verden

Hvert år populære magasiner og reise eksperter fra hele verden diskuterer om de beste feriemålene i verden. Hva de prøver å gjøre er å opprette en liste som er relevante og egnet for alle kategorier av reisende. Så, presenterer vi deg en kort liste over reisemål som anses å være best for dette året.

1. Rio de Janeiro (Brasil)-når noen nevner Rio de Janeiro, tenker folk vanligvis på Sol, sjø og samba! Denne vakre byen er kjent for mange ting, men noen folk tror at Copacabana stranden er mer populær enn selve byen.

2. Maldivene-Maldivene er kjent som de øyer drøm bølger. De representerer et tropisk paradis i Indiahavet, og de ble ansett å være en av de best bevarte reise hemmelighetene i verden. Disse øyene er kjent for sine hvite sandstrender, vakre klare havet, palmer og verdens kjente korallrev.

3. på Phuket (Thailand)-den største øya i Thailand har alt-fra dykking og svømming til Muay Thai trening og fotturer. I tillegg kan du også ta turer rundt øya og nyte sitt vakre natteliv.

4. Bahamas-mange mennesker som har besøkt disse øyene si at de er paradis på jorden, og foruten den vakre sandstrender de har også mange andre naturlige beauties verd. Bahamas dekker en øygruppe på rundt 700 øyer øst fra Florida og nord for Cuba.

5. Dubai (UAE)-den mest folkerike byen i UAE er også en av de største byggeplasser i verden også. Utrolig strender, mest luksuriøse hoteller og kjøpesentre er definitivt noe du må se.

6. Istanbul (Tyrkia)-Dette er den eneste byen som ligger på to kontinenter-Europa og Asia med bare en bro. I tillegg til sin rike historie og Hagia Sophia, kanskje du aldri har hørt at Istanbul har noen vakre strender også. Så er denne reisemål egnet for både sommer og vinter periode.

Ta deg god tid og velge riktig destinasjon eller besøk alle byer i de neste seks årene!

Leave a Reply