6 må-besøk steder i Asia

Asia er en utrolig kontinentet og hjem til noen av de mest attraktive feriemålene i verden. Noen av tingene som lokke folk til å reise dit er den rike historien og kultur og selvfølgelig den enestående naturen. Selvfølgelig, er det dusinvis av interessante steder at folk ikke angre besøk, men for å forkorte listen har vi valgt seks må-besøk steder i Asia.
1. Bangkok, Thailand
Bangkok er hovedstaden i Thailand. Dette er også en av de største byene i Sørøst-Asia. Bangkok er hjem til mange buddhistiske templer og unike Buddhastatuer. Mens du er der, anbefales det å besøke såkalte Erawan tempelet og slange gården ligger i nærheten av templet.
2. Bali, Indonesia
Selv om Bali ikke er en stor øy det er sikkert et enestående sted. Foruten de mange sandstrendene, bør du også sjekke arkitekturen landsbyen Batubulan. Hvis du har en mulighet, ta litt tid å være vitne til den berømte, autentiske Barong dansen.
3. Katmandu, Nepal
Nå er her en annen berømt asiatiske hovedstaden. Plassert under Himalayan platået vil denne byen imponere deg med sin mystiske arkitektur og hyggelige mennesker. Den sentrale Durbar Square er et sted hvor du kan finne noen av de beste tingene i Kathmandu. Beliggenheten er klimaet behagelig året.
4. Beijing, Kina
Beijing er hovedstaden i det mest befolkningsrike landet i verden-Kina. Også kjent som Beijing, denne byen er kjent for mange ting, men det er noen må-besøk steder mens du er der som den forbudte by, den himmelske freds plass og den kinesiske mur. Beijing har mange moderne skyskrapere.
5. Tokyo, Japan
Tokyo er den mest populære byen i Japan. Det er ingen tvil om at denne byen er spennende for enhver turist fordi det tilbyr en perfekt blanding av ultramoderne teknologi og tradisjon.
6. Istanbul, Tyrkia
Listen slutter med den vestligste by i Asia-Istanbul. Denne byen ligger faktisk på to kontinenter-Asia og Europa. Istanbul er en stor by kjent for interessante markeder og mange forskjellige gamle bygninger datoen tilbake siden regimet til keiser Constantine.

Leave a Reply