Attraksjoner i Thailand som du reiser med glede

Thailand er en av de vakreste stedene jorden og turist destinasjon flekker. Når vi snakker om et førsteklasses reisemål i SørøstAsia deretter topplassering er tatt av Thailand, og det er en grunn bak dette også. Her finner du vakre strender som er merket med blå flagget, som betyr det krystallklare vannet vil være din attraksjon. Her finner du tykke skogen hvor tilbrakt en stund er alltid en glede. Og når vi snakker om matlaging av Thailand, er det mange alternativer.

 

Bortsett fra strendene og mat, har det alltid vært en førsteklasses attraksjon for turister som elsker kulturelle og historiske steder med stor historie å utforske. Året blir Thailand millioner av turister fra hele verden, som betyr her kan du oppleve et mangfold av kultur, men selv etter enn Thailand har blitt beholdt sin unike kultur og mennesker som elsker å hjelpe turister.

 

Skjønt, Thailand har flere steder å besøke, det første tingen å gjøre når du reiser her er ned hvor du ellers du kan kaste bort din dyrebare tid. Noen av de beste stedene inkluderer Erawan falls, som er i Erawan nasjonalpark i Thailand, vest. Det er den viktigste attraksjonen her. En annen nydelig sted er Ao Nang, som også kalles Ao Phra Nang eller prinsesse Bay, er det den mest populære stranden i Krabi.

 

Hua Hin Beach skal neste i listen over de beste stedene å besøke. Dette er en ren strand med krystallklart vann med blått flagg. Bortsett fra dette, du besøke Khao Yai nasjonalpark, som ligger i provinsen Nakhon Ratchasima. Og hvis du ønsker å komme rundt historien om Thailand du utforske Sukhothai Historical Park, som ligger i ligger i NordThailand. Noen andre vakreste steder å besøke er Wat Arun nattbasaren, Ko Lipe, Khao Sok nasjonalpark, Ayuthaya historiske park og Mu Ko Chang National Park.

Leave a Reply