Beste asiatisk mat smak når du reiser til Asia

Asia er beste etableringen av Gud på jorden. Det har det største mangfoldet med så mange vakre steder å besøke og utforske. Fra frodige jungelen store fjellene til snø dekket hills til vakre strender vakre kultur mat. Overalt i Asia, vil du finne noe unikt per kultur og skjønnhet. Selv maten du smake på noen av de asiatiske landet har en perfekt blanding av kultur, lokale ingredienser, urter, krydder, og viktigst kjærlighet. I asiatiske land, er mat kokt med kjærlighet og servert med kjærlighet som økt smaker også.
La oss se på noen av beste foten smak når du reiser til Asia. Avhengig av hvor du reiser i Asia, vil mat du smake variere. Så, her er noen av de beste matvarerne noen beste asiatiske land.
Mat for India: hver stat i India har sin egen spesielle mat, som betyr at du får mye smak. Og hvis du ønsker å få smaken av alle typer indisk mat på ett sted, så gå til Old Delhi, en mini India. Eller for spesielle, besøke en bestemt tilstand. For eksempel, hvis du vil smake Punjabi mat (rajma, chole bhature, naan, sarso ka saag, gjør ki roti, lassi, etc) så gå til Punjab. For å få smaken av Biryani og Kababs, gå til Lucknow eller Hyderabad. For å få smaken av Dosa, Idli og andre slike retter, gå til Sør-India.
Mat Thailand: Hvis du har planlagt en tur til Thailand så du må smake Ped Thai, Khao Ped (venn ris med bruk av lokale urter og krydder), Pad-Krapow Moo Saap (stekt basilikum og svinekjøtt), Gaeng Keow Wan Kai (grønt Kylling karri) og Kai Med Ma Muang (kylling med cashewnøtter).
Mat Kina: Hvis du reiser til Kina, en av de vakreste stedene i Asia, så du ikke bør ignorere kinesiske nudler. Nudler er spesialitetene til Kina, som er populær over hele verden, men den virkelige smaken av nudler med lokale krydder er bare her.
Har du favorittmat når du reiser til Asia, spesielt til de ovenfor nevnte stedene.

Leave a Reply