Beste nasjonale og historiske parker i Thailand

Planlegger du å besøke Thailand for et par dager med familie eller venner? Hvis ja da først av alle gratulasjoner for gjør denne beste beslutningen fordi jorden, Thailand er en av de vakreste sted med mange natur og destinasjoner som er enestående med andre steder i verden. Blant flere attraksjoner, vil du finne nasjonalparker og historiske Parker som de mest attraktive stedene som her du vil oppleve unike ting som ikke kan sees andre steder. La oss ta deg gjennom noen av de mest kjente nasjonale og historiske parkene Thailand:

 

Erawan nasjonalpark: denne parken ligger i Thailand, vest. Den viktigste attraksjonen i denne parken er Erawan Falls, som er en vann faller. Det ligner Erawan, en treledet elefant hinduistisk mytologi.

 

Khao Yai nasjonalpark: denne parken ligger i Nakhon Ratchasimaprovinsen, som ligger i den østlige delen av landet. Det er den tredje største parken Thailand. Den viktigste attraksjonen i denne parken er dyreliv som elefanter, bjørner og mye mer.

 

Sukhothai Historical Park: Det ligger i det nordlige Thailand. Her kan du se ruinene av Sukhothai, som 13 og 14tallet var hovedstaden i Sukhothai. Inne i parken, vil du se om 26 templer og en slottet.
Kao Sok nasjonalpark: det er den største urskog Thailand. Det er for de som ønsker å den virkelige følelsen av naturskjønnheten i Thailand. Denne parken har over 5% av de totale dyreartene som tiltrekningen av denne parken.

 

Ayutthaya Historical Park: Det er en historisk park hvor du se ruinene av andre hovedstaden i Siam. Denne hovedstaden ble grunnlagt i 1350.

 

Mo Ko Chang nasjonalpark: Ligger i Trat provinsen, som i det østlige Thailand. Dette national park har over 50 øyene, eller du kan si det er utviklet med 50 øyer. Med frodig skog og fredelig miljø, vil her du oppleve best av Thailand her.

 

Dette er topp parker i Thailand utforskes når du reiser her.

Leave a Reply