Thailand-Land av gleden

Thailand, eller Siam er som det ble en gang kalt, et fascinerende land i hjertet av Sørøst-Asia. Turister er jag å Thailand gjennom hele året. De besøker Thailand øyer og strender spesielt de hvor kjente filmer som “Anna og kongen” eller “Broen over elven Kwai” ble filmet. Ingen ønsker å gå glipp av denne svimlende landskap som disse stedene tilbyr.
Arkitektur i Thailand
Foruten fascinerende sandstrender, kan du besøke noen av mange imponerende buddhistiske templer ligger i Thailand. Wat Phra Kaew anses å være den helligste av dem, og det ligger i komplekset av kongens slott. Det vert verden berømte emerald Buddha-statuen og denne statuen er faktisk dekket med oransje ikke smaragd. Mange thailendere og turist er lys pinner foran statuen fordi det anses at denne bevegelsen bringer lykke.
Transport i Thailand
Thais anbefaler vanligvis å bruke en taxi eller en tuk-tuk når du reiser i byer. Transport er vanligvis billig. Denne bilen ser mye som en tricycle tuk-tuk er en veldig interessant turistattraksjon. De beste sjåførene av Tuk-tuks kan gjøre en veldig interessant kjøreopplevelse for turister.
Uvanlig markedene i Thailand
Du finner svært uvanlig markeder i hovedstaden i Thailand-Bangkok. De er faktisk flytende markeder. Disse flytende markeder er en ekte attraksjon og du kan velge ulike markeder som tilbyr fisk, frukt og selv orkideer.
Thai massasje
Hvis du velger å besøke Thailand finnes det en ting som du ikke gå glipp av mens du er der-thaimassasje. Denne verden berømte massasje vil definitivt hjelpe deg å slappe av og tømme tankene. Prisene for én økt er svært rimelig og du vil mest sannsynlig har en mer massasje før du kommer tilbake til ditt hjem.
Nattelivet i Thailand
En annen ting som gjør Thailand stor er nattlivet som Thailand har å tilby. Du kan besøke mange forskjellige cocktail barer, restauranter og klubber som tilbyr programmer for enhver smak. Du kan ofte se gruppe jenter danser rundt klubbene og lytte til ulike typer musikk. Thailand er et land som tilbyr mye moro og underholdning.
Dette er noen av tingene som du kan oppleve i Thailand. Utforske dette landet, nyte vakre solnedganger og gå på en av de vakreste strendene i verden. En tur til Thailand vil definitivt være noe som du vil huske!

Leave a Reply