Noen fantastiske ferie destinasjoner i Europa

Europa er et av de minste, men mest viktig kontinentene på planeten vår. Ordet Europa gjør at folk tror om forskjellige ting. Noen folk tror om vakre byer der. Andre forestille grønne enger og fruktbare daler. Det er også folk som tenker historie og kunst. I alle fall lover Europa definitivt utmerkede ferieopplevelse som du ikke finner på noen annen verdensdel. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av din neste tur i Europa, har vi laget en liste over steder du kanskje vil besøke mens du er der.
Roma
Roma er hovedstaden i Italia og en av byene som vanligvis vises på populære europeiske turer. Roma har alltid vært et populært reisemål for turister mest på grunn av sin kunstneriske attraksjonene og opprinnelige tradisjonene. Vi bør ikke glemme at Roma har et rikt arkeologiske tilbud også. Besøkende vil få en sjanse til å nyte noen av de mest praktfulle kunstsamlinger fra nesten hver periode av menneskelig sivilisasjon. Byens vakre arkitektur kan være vitne til steder som Paletine Hill, Peterskirken, Ostia Antica og mange museer ligger i Vatikanet.
Barcelona
Dette kan ikke være en hovedstad, men Barcelona er like viktig og vakker som de velkjente europeiske hovedstedene. Barcelona alene er en magnet for millioner av besøkende fra alle deler av verden hvert år. Denne byen er hjem til noen av de mest berømte heritage stedene i verden, inkludert Hospital de Sant Pau og Park Guell. Dette er også en by fullpakket med historiske strukturer, strender, parker og andre interessante steder. Beste er at du kan velge mellom super luksuriøst hotell og rimelig vandrerhjem når det gjelder overnatting. Velg alternativet som passer ditt budsjett best.
Budapest
Når folk tenker på Europa, fokusere de vanligvis på den vestlige delen av denne fantastiske kontinentet. Øst-Europa er imidlertid meget vakker og attraktiv for. Ifølge noen erfarne reisende er ta en tur i Europa uten å ta den hovedstaden byen i Ungarn i det en stor feil. Budapest har unik arkitektur som blander både vestlige og østlige arkitektoniske stiler. Hvis du leter etter noen gode eksempler på denne arkitekturen så ser for Nagyteteny Castle Museum, Castle Hill og den parlamentsbygningen.
Lisboa
Portugal, spesielt hovedstaden i landet, er et svært attraktivt reisemål, men for noen grunn det er ofte glemt reisende. Faktum er at Lisboa har gode overnattingsalternativer og prisene er generelt lavere enn prisene i andre europeiske byer. Den eneste ulempen er at du må se etter en billig transport for en stund. Når du kommer i Lisboa, ta deg tid til å sjekke alle attraksjonene i denne byen inkludert Vasco de Gama Tower, Oceanarium og Zoo. Det er mange museer i denne byen hvor du kan lære mer om den fantastiske historien til denne byen Lisboa var en gang en av de mest aktive havnene i Europa.

Leave a Reply