Beste strender i Thailand med Crystal Clear vann

Hvis du har vært i Thailand, du vite den har flere strender med ferskvann og kule miljø hvor du kan tilbringe hele dagen under solen. Eller, hvis dette skal være ditt første besøk her har vi listet opp noen av de beste strendene i Thailand du hvis du kommer her til å tilbringe litt kvalitetstid.

 

Avslappende strendene er førsteklasses ork av turister som besøker Thailand fra hele verden. Mens maksimal turister elsker å slappe av under solen, ønsker mange å dem involvert i vannsporter. For slike mennesker er disse strender de trygge stedene å spille flere typer spill.

 

Patong Beach, Phuket: Det er en av de største strendene i Thailand. Dette ligger i Phuketøya, den mest attraktive stranden med lang kystlinje, varmt vann og myk hvit sand. Det har en vakker natteliv også.

 

Maya Bay, Kho Phi Phi Ley: Denne stranden er omgitt av de høye kalksteinsklipper og har en liten strekning av sand. For de beste natur, du her.
Hua Hin Beach, Hua Hin: Det er en av de mest populære strendene blant lokalbefolkningen og turister også. Det ligger Siamgulfen. Den har en flat, stor strekning på grunn som det er et godt sted å tilbringe kvalitetstid med familien.

 

Kata Beach, Phuket: Det ligger sør i Phuket og er en av de beste strendene for avslapning. Det er fra kjas mas det travle livet i Thailand. Her vil du se palmer og vakker natur. Vannet her er varm og god for mye moro.

 

White Sand Beach, Koh Chang: Det ligger vestsiden av øya. Den har mange palm og kokospalmer mot skrå hills. Det er best for backpackere enn en komplett familie strand.

 

Dette er de beste strendene i Thailand med Crystal Clear vann. Når du reiser til Thailand, du besøke disse strendene.

Leave a Reply