Magisk sted kalt Thailand

Kongeriket Thailand, en gang kjent som Siam, ligger i Sørøst-Asia. Thailand er et land med rik historie og hva gjør dette landet unike sammenlignet med andre land i regionen er at de har utviklet sin egen kultur uavhengig av europeiske colonist innflytelse.
Turisme er en annen ting som gjør dette landet populær. En av grunnene til hvorfor turister velger Thailand er at det er mange høykvalitets hoteller tilbyr sine tjenester for lavere priser i forhold til andre land.
På 80-tallet utviklet denne delen av verden et bilde av stedet hvor du kan finne gode hoteller for billig pris. Denne trenden er også tilstede i dag og det er mange hoteller i Thailand som jevnlig i topp 100 hoteller i verden. Foruten kjente hovedstaden Bangkok, som har vokst til en moderne storby, er turisme ekspansjon merket i flere andre regioner i landet.
Bangkok
Bangkok, moderne og svært fuktig asiatiske metropolis, dekker et område på rundt 560 km² og er kjent for mange turistattraksjoner. Selv om byen er ganske urbanisert, kan du føle den tradisjonelle thailandske kulturen i hvert hjørne av byen. Moderne skyskrapere og brede avenyer nye overhead rail-system vil imponere alle. Bangkok er rik på mange forskjellige attraksjoner fra museer, helligdommer, kunstgallerier og mange historiske bygninger (for de som er ivrige etter å lære noe mer om thailandsk kultur) til utallige barer, restauranter, klubber, flerspråklig kinoer.
leeweb2016-07-10
Øyene
Phuket er den største øya i Thailand, og en av de mest populære feriemålene i Asia. Det ligger i det varme Andamanhavet i Indiahavet. Vi har nevnt eksklusive hotellene tidligere Phuket er stedet hvor du kan finne de fleste av disse hotellene. Hele øya er turist-orientert og det er vanskelig å gå på gata uten å få et tilbud for båttur, strikkhopping, riding på elefanter eller en tur til den lille øya av Phang Nga hvor en James Bond-filmen ble filmet (også kjent som James Bond øy). En øy er Koh Phi Phi Don kjent for sine lange hvite sandstrender, sannsynligvis vakreste de i hele Asia.
Det øy av Ko Phi Phi Leh kan besøkes for en kort tur, men du kan ikke holde det fordi det er en nasjonal Marin park og beskyttet område.
Det vil ta tid å oppdage magien i Thailand så vi forsikre deg om at når du besøker Thailand vil du nytt!

Leave a Reply