Beste 5 byene i Europa reiser

Europa er verdens av de beste stedene å besøke og nyte. Folk kommer hit for ulike anledninger som business, familie ferie, og bryllupsreise, etc. Å være et velsignet sted jorden, har den mange steder hvor du kan tilbringe kvalitet ferie. Men er her de beste 5 byene i Europa der alle reise i livet.
Byen 1Roma
Det er den fremste byen Europa som tiltrekker folk fra hele verden. Hvis du er Europatouren, bør det første sted å utforske. Fra utsøkt europeisk mat, historiske monumenter, å puber er alt et mesterverk.
Byen 2Paris
Paris er ikke bare en vakker by i Europa, men regnes som en av de vakreste byene i verden. Noen av de beste stedene å besøke her inkluderer museer, monumenter og kirker. Beste stedene i Paris er Notre Dame katedralen Musée du Louvre, Eiffeltårnet og Luxembourghagene.
Byen 3London
Den neste vakre byen Europa er London. Hvis du vil være i London og være klar for brukt håndfull penger, det er en kostbar byer i verden. Du kan besøke British museum her hvis du vil vite mer om London. Andre steder å besøke er Tower of London, puber og musikalske kvelder vestsiden.
Byen 4Florence
Som navnet er denne byen vakker som en blomst. Her kan du nyte fantastisk mat, envision arkitektonisk skjønnhet og museer. Når du er her, klatre til toppen av Duomo også.
Byen 5Amsterdam
En annen vakker by i Europa, som du besøke når du reiser her, er Amsterdam. Denne byen er hovedsakelig kjent for sine kafeer hvor du kan oppleve en rekke kaffe. Red light district er også en attraksjon i Amsterdam. Bortsett fra dette, kan du en sykkeltur for å utforske byen, landskap og museer.

Leave a Reply