Hvor du reiser i Asia i ferien

Asia har største mangfoldet jorden, som gjør det til et perfekt reisemål for reisende fra hele verden. Fra barn til voksne har det noe for alle. Fra shopping freaks å historieinteresserte har her du mange alternativer å velge mellom. La oss ta en titt noen av beste travel destinasjoner Asia skoleferier:

 

Siem Reap, Kambodsja: Hvis du reiser til Asia for første gang, og du vil en blanding erfaring med alt fra vennlig kultur, historie, deilig mat, uteliv og shopping starte reisen fra Siem Reap, Kambodsja. Attraksjonene her er templer, ruinene av Angkor Wat og Angkor Thom kongelig by kambodsjanske Cultural Village.

 

Beijing, Kina: Å være hovedstaden i Kina, har det blitt utviklet som en av de vakreste byene i verden. Dens attraksjoner for reisende inkluderer noen av de mest populære historiske stedene som Ming graver, Forbidden City, den kinesiske mur, Hall av bevare harmoni og den himmelske freds plass.

 

Hanoi, Vietnam: Det er hovedstaden i Vietnam, men i motsetning til andre hovedsteder det er helt annerledes. Den har en blanding av kinesisk og fransk kultur på grunn som gir den reisende en unik opplevelse av kulturelt mangfold. Berømte attraksjonene her er gamle kvarteret, innsjøen Hoan Kiem, Red River og mer enn 600 templer.

 

Bangkok, Thailand: Det er et vakkert sted med en flott blanding av kulturer fra øst og vest. Dens severdigheter inkluderer gylne palasser, praktfulle porselen-la spir og flytende markeder. I tillegg er det en shopping hub og natt livet kjærlighet for dem som starte dagen når solnedgang kommer.

 

Mathura, India: Det er landet av Krishna (Hindu er Gud) kjærlighet. Og det er det beste reisemålet for de som ønsker å fordype deg i kjærlighet Shri. Krishna og Radha Rani. Med 1000s av templer, vil du falle forelsket i den vakre arkitekturen disse templene. Attraksjonene i Mathura er Banke Bihari Mandir, Krishna Janam Bhumi Mandir, Goverdhan Parvat (hill), Radha Kund, Kusum Sarovar og Kokilavan Dham (Shani tempel).

 

Dette er severdigheter av Asia hvor alle besøke en gang i et liv.

Leave a Reply