De beste tingene du kan se og gjøre i Brasil

Brasil er et sant tropiske og eksotiske paradis som består av regnskog, kysten og øyer med vakre sandstrender og store elver. Folk som reiser til Brasil burde vite at de kan nyte i mange ulike aktiviteter som surfing, seiling, dykking og fiske. Selvfølgelig, de som elsker fotturer og klatring ikke vil bli skuffet. Brasil er et land som er to ganger større enn Europa. Takket være det høye antallet av naturressurser spår mange eksperter at Brasil vil snart bli en verdensmakt.
brazil-2
Den indre delen av Brasil gir tilgang til noen fantastiske landskap, fantastisk daler, fosser og uberørt natur. De mest attraktive destinasjonene i denne delen av Brasil er Pantanal og Amazon. Disse områdene er rike på unike typer planter og dyr. Karneval er en av de mest populære attraksjonene i dette landet. De representerer tradisjonelle festivaler med lang historie og de er organisert 40 dager før påske. Karnevalet i Rio de Janeiro, Pernambuco og Salvador er trolig de beste.
Det er mange mennesker som lurer på hvilke steder de bør besøke og hva gjør de mens de er i Brasil. Det er derfor vi har utarbeidet en kort guide.
Først og fremst må du besøke Rio de Janeiro. Prøv å besøke det under festivalen sesongen. Videre kan du også besøke Salvador, en by kjent for sine vakre strender. Det er mange forskjellige strender egnet for alle typer besøkende. Neste, elven Amazonas som er mer enn 6.400 km lang er nest lengste elven i verden bak Nilen. Sannheten er at flora og fauna i dette området er fortsatt ikke fullt forsket Amazon skjuler mer enn 2500 forskjellige typer fisk.
Mange sier at Iguazu Falls i Brasil er en av de vakreste fossefallene i verden. De ligger i en vakker nasjonalpark så har du sjansen, bør du absolutt besøke dette stedet. Fossene ligger på grensen til Argentina.
Til slutt, hvis du er i Brasil bør du finner litt tid og besøke Sao Paolo, Pantanal, Olinda, Ouro Preto, Teatro Amazonas og Olinda senter for.

Leave a Reply