Beste bryllupsreise destinasjoner for reiser i Asia

Hvis du skal gifte seg snart og vil tilbringe litt kvalitetstid med partneren under bryllupsreise har her vi noen av de beste bryllupsreise destinasjonene å reise i Asia. Dette er ikke bare vakker, men også gi deg god tid til å kjøpe noe spesielt partneren som disse stedene er også shopping hub med regionale og internasjonale varer.

 

Singapore: Det er et fantastisk reisemål med mange steder som er blanding av natur og menneskets etableringen. Topp besøk for bryllupsreise par er Singapore botaniske hager, The Marina Bay, Sungei Buloh wetland og The Little India.

 

Maldivene: Dette er et vakkert reisemål for de som ønsker å tilbringe noen flotte øyeblikk av livet, men har et begrenset budsjett. Vakre steder og billige hoteller, vil her du oppleve den naturlige skjønnheten mens ikke gjør et hull i lommen. Vannet er krystallklart og hvis du elsker å svømme, her kan du svømme personlig med partneren din.

 

Malaysia: Her får du en blanding av indisk, malayisk og kinesisk kulturer. Med høy stige bygninger, vakre natteliv og shopping alternativer, kan du ha noen vakre dagene her rimelige priser.

 

Thailand: Hvordan man kan glemme til Thailand i listen over topp bryllupsreise destinasjoner. Det har flere øya, strender og en stor kultur som hvert par bør utforske. Her kan du tilbringe kvalitetstid med partneren din mens du tilbringe tid strender eller roaming øyene.

 

Kashmir: Siden starten, har dette vært den vakreste stedet i India for bryllupsreise par. Dens vakre innsjøer, naturlandskap og åsene legge skjønnheten som er vanskelig å se andre steder i Asia. Attraksjonene i Kashmir der bryllupsreise par reise er Dal lake, Gulmarg Goldola, Indira Gandhi Tulip hage, Nishant hage, Betaab dal, Pari Mahal og Mughal hage.

 

, dette er den beste bryllupsreise destinasjoner for reiser i Asia. Når du skal gifte seg, holde disse stedene i listen for beste bryllupsreisen.

Leave a Reply