Ching Mai utelivet

Chiang Mai natteliv kan bli hva du vil den skal være, byen tilbyr en bred omfang av drikke og dans alternativer, men for det meste live-musikk har monopol. Riverside drikking er en populær siste gang hvor beboere og besøkende bosette seg av Ping-elven med en avkjølt drink og noen godt selskap, mens liveband underholde med klassisk blues, jazz og rock låter-et kjennetegn på alle Chiang Mai besøk.
Nimmanheimin veien området har dukket opp som et populært tilholdssted hos byens yngre garde, spesielt Monkey club der levende musikk og god mat går hånd i hånd. Innenfor er det en rekke backpacker og hotel barer som dekker en rekke budsjetter, fra billig og munter til boutique-chic. Som med resten av Thailand det er ganske høy konsentrasjon av reggae barer hvor billig øl, pute laden gulv og kjølt ut beats sørger for en avslappet kveld.
Elvebredden er en veldig morsom område, og den vil ikke brenne et hull i lommen. En billig kveld brukt drikke, spise og danse er lett oppnådd. Det er vanlig i Thailand for å kjøpe en flaske en brennevin og la den på bordet for i løpet av kvelden, dele med venner. Dette er hovedsakelig på grunn av at det er mer økonomisk og felles aspekt av drikking og spising er en fremtredende idé i Sørøst-Asia.
Så langt som en nattelivsområde Mae Pings banker er hjem til Chiang Mai beste levende musikk arenaer med alt fra jazz klassisk rock and roll musikk som spilles. Teamet denne flotte atmosfæren opp med fantastisk utsikt og du kan se hvorfor elvebredden er hjem til Chiang Mai mest ettertraktede utesteder.
Det er noen gode steder å dra til i Chiang Mai gamleby, gjemt bort ned sub sois finnes gjestehus spille vert til backpacker sett som er generelt spill for en drink eller to. Den har en mer dempet vibe til det enn si elvebredden eller nattmarkedet, men likevel har potensial for å møte folk, nyte et par drinker og løftet av levende musikk. Fringing gamlebyen finnes en noen livlige puber med biljardbord og store TV-skjermer viser sportslige kamper og merkelig Rasta bar hvor vibe er bokstavelig talt lagt tilbake med polstret gulv og billig øl.

Leave a Reply